anton68 02.03.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Witam!Krótkie pytanie o fundament. Chciałem w tym roku wylać fundament, a dopiero w następnym roku ruszyć dalej z resztą prac. Czy jest to właściwe działanie, czy raczej powinno się nie robić tak długiej przerwy. My mamy czas, tylko nie jestem pewny czy jest to poprawne działanie. Dzięki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Jeśli nie przewidujesz piwnic i chcesz zasypać fundamenty pospółką to takie działanie wydaje mi się być nawet korzystne. Fundament ustabilizuje się swoim ciężarem w gruncie. Pospółka pod wpływem warunków atmosferycznych zagęści się i póżniejsze wibrowanie będzie łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 21.03.2003 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 DZIEKI ZA RADĘ JEŚLI MIAŁBYŚ INFORMACJE W KTÓRYM MURATORZE JEST JAKIŚ ARTYKUŁ O FUNDAMENTACH BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA INFORMACJE. SERDECZNIE POZDRAWIAM I DZIEKUJĘ. >ANTON68< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 anton poszukaj w archiwum muratora ja tak robilam fundamenty...mam lane monolityczne z uszczelniaczem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 20.04.2003 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 -WOWKA-DZIEKI TO DOBRZE ZE TAK MOZNA I ZE TAK LEPIEJ, POSPOLKA FAKTYCZNIE LEPIEJ SIE UBIJE,-TESKA-DZIEKI MOZE FAKTYCZNIE TAK NAJSZYBCIEJ DOTRE DO TEGO CO MNIE INTERESUJE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts