mslys 16.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Drodzy Forumowicze, zwracam się do was z prośbą o ocenę projektu Tania, autorstwa Pani Bożeny Rusin. Wszystkie uwagi mile widziane. http://www.domdlaciebie.com.pl/CMS/default/default.html?akcja=szczegoly&id_domku=133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 16.05.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Myślę, że ważną rzeczą są w tym wypadku strony świata, jak będzie stał dom na działce, bo być może trzeba by pozmieniać układ okien. Kuchnia jest mała, potrzebne jest miejsce na spiżarnię. Jeżeli będzie ogrzewanie gazowe, można wykorzystać kotłownię, ale pieć węglowy na przykład wyklucza taką możliwość. Gdzie pralka? Według mnie najlepiej tam, gdzie się wszyscy rozbierają, myją i śpią, czyli u góry, żeby nie biegać po schodach ze stertą ciuchów, pościeli itp. Ale łazienka u góry nie jest zbyt duża. Może warto by ją powiększyć.Garaż- co z przestrzenią nad nim, bo jeżeli ma być niewykorzystana, to strata pieniędzy na taki dach. Przepraszam, że wytykam tylko ewentualne wady, ale chyba o to chodzi, żeby dostrzec niedogodności, bo zalety sami widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mslys 16.05.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Wjazd ma być od strony wschodniej, układ okien w salonie uległby zmianie, wyjście na taras od strony południowej. Co do łazienki mam podobne watpliwości, ogrzewanie ma być gazowe. Odnośnie zagospodarowania przestrzeni nad garażem to zapytałem o to Autorkę projektu i taką otrzymalem odpowiedź:"W naszym oryginalnym projekcie, przestrzen nad garazem to strych dostepny poprzez wylaz stropowy ze skladanymi schodami".Od dłuższego czasu szukam projektu o takim zorientowaniu w stosunku stron świata i o szerokości domu max 8 m, jednak jeszcze nie znalazlem tego jedynego, a ten bardzo mnie zaciekawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 18.05.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Małe pokoje na górze 9 m2 to nawet na blok mało ja wiem że kasa ale ten dom nie wygląda na biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 to wejscie z korytarza wprot na kuchnie - MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts