gunia 16.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Od dłuższego czasu czytuję forum. Wraz z mężem we wrześniu ubiegłego roku rozpoczęliśmy budowę naszego domku(fundamenty). W tej chwili "budują się ściany". Szukamy dobrej i niedrogiej ekipy od dachów(konstrukcja + krycie). Jeśli moglibyście podzielic się własnymi doświadczeniami, ew. polecić nam kogoś sprawdzonego, to będziemy bardzo wdzięczni. Budujemy prosty domek http://www.postawdom.pl/produkt.php?dz=01_budynki%20jednorodzinne&nazwa_projektu=W-27.12, w Radomiu przy ul. Działkowej... Mam nadzieje że wytrwamy i doczekamy szczęśliwego końca tego całego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunia 16.05.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Tak to jest z nowicjuszami:oops: , chciałam dopisać się do grupy radomskiej ale coś mi nie wyszło. Proszę więc administratora o przeniesienie mojego postu.... Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ...siem nie martw .... Witaj J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts