aka z Ina 05.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 to również temat dla mnie chętnie skorzystam z informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 05.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Oczyszczalnia z drenażem rozsączającym, polecam szczegóły na stronie http://www.wid-bud.pl Pan Rafał Gierek. Jest tam ojciec i syn Gierek. Robią bardzo sprawnie i szybko, nie mogę jednak nic powiedzieć na temat użytkowania, ponieważ jeszcze się nie wprowadziliśmy. Podobno opróżnia się raz na 3 lata albo rzadziej, w zależności jak się użytkuje, no ile kto pozdro ps w zasadzie instalacja takiej oczyszczalni jest banalnie prosta. mogłabym po 1 razie pokierować ekipą, wystarczy koparka, łopata, poziomica i taczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buniaa 29.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ja podobnie tak jak Mani korzystałam z usług firmy WID-BUD i ich polecam. Mieszcza się na Białołęce. My montowaliśmy w poprzednim roku. Zapłaciliśmy też w tych granicach co Mani z przyłaczem. Oczywiście polecam do rozmowy pana Rafała . Bardzo sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 30.03.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 odwiedzilem firme WID-BUD potwierdzam, mila i fachowa obsluga, ceny tez konkurencyjne. Musze niestety spelnic kilka formalnosci min badanie gruntu. A potem instalacja. Wielkie dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 wykonują Oni oczyszczalnie w każdym rejonie Polski?Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts