Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podłogówka mi chyba poszła gdzie i za ile usługa termowizyjn

Recommended Posts

Mam problem, duzy, bo jak sobie pomyslę że musze kuć cała podłoge to mi się słabo robi... Panowie "od pieca" pomierzyli i wyszło im że to gdzieś w okolicach łazienki i tamże, umówilismy sie ze na dwa fronty bedziemy szukac kamerki termowizyjnej z włascicielem tejże, co by pokrecił trochę te moją podłogę. szukałam w sieci ale jakos nic specjalnie nie znalazłam, może macie kogoś , znacie, słyszeliście etc kto wykonuje taka usługe i za mocno nie zedrze kasy? :roll: Mieszkam w okolicach Warszawy

podłogówka wodna, spada cisnienie na mierniku, mam jedną ścianę mokra w okolicach łazienki, ale tu mogły sie nałożyć dwie sprawy czyli albo podłogówka własnie albo - poniewaz ze wzgl na córka nie mamy brodzika tylko po prostu profilowana podłogę (spadek) pod prysznicem -źle wykonana izolacja pod terakota i glazurą. Ale glazurnik skuwał i poprawiał i nadal sciana jest dosłownie mokra. Więc byli panowie od pieca i podłogi własnie (wykonawcy) i mierzyli jakimś tam specjalnym aparatem te sekcje czy cos i wyszło im ze to gzdzies w łazience puszcza. Ale wolałabym całej łazienki nie kuc bo mi małz na zawał padnie jak nic. W zasadzie mokro jest w okolicach prysznica właśnie i kilbna + tam gdzie był montowany Geberit podwieszany.