zuzowamama 16.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Mam problem, duzy, bo jak sobie pomyslę że musze kuć cała podłoge to mi się słabo robi... Panowie "od pieca" pomierzyli i wyszło im że to gdzieś w okolicach łazienki i tamże, umówilismy sie ze na dwa fronty bedziemy szukac kamerki termowizyjnej z włascicielem tejże, co by pokrecił trochę te moją podłogę. szukałam w sieci ale jakos nic specjalnie nie znalazłam, może macie kogoś , znacie, słyszeliście etc kto wykonuje taka usługe i za mocno nie zedrze kasy? Mieszkam w okolicach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 16.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam Sprawdź tu: Termowizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzowamama 16.05.2006 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Naprawdę wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 17.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a tak dokładniej - podłogówka poszła - z czego ta podłogówka bo tak się zastanawiam - wodna - to powinno gdzieś kapaćelektryczna - to chyba też można miernikiem sprawdzićzaraz termowizja do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 poprawny link http://www.termografia.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzowamama 17.05.2006 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 podłogówka wodna, spada cisnienie na mierniku, mam jedną ścianę mokra w okolicach łazienki, ale tu mogły sie nałożyć dwie sprawy czyli albo podłogówka własnie albo - poniewaz ze wzgl na córka nie mamy brodzika tylko po prostu profilowana podłogę (spadek) pod prysznicem -źle wykonana izolacja pod terakota i glazurą. Ale glazurnik skuwał i poprawiał i nadal sciana jest dosłownie mokra. Więc byli panowie od pieca i podłogi własnie (wykonawcy) i mierzyli jakimś tam specjalnym aparatem te sekcje czy cos i wyszło im ze to gzdzies w łazience puszcza. Ale wolałabym całej łazienki nie kuc bo mi małz na zawał padnie jak nic. W zasadzie mokro jest w okolicach prysznica właśnie i kilbna + tam gdzie był montowany Geberit podwieszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts