patusia 20.09.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja mam płytki Rako Travertin kolor beżowy w kuchni. Nie były krzywe. Kupiłam drugi gatunek za 39 zł, i praktycznie tylko jedna sztuka rożniła się odcieniem od reszty. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 21.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Zenewos czy glazurnik dołożył brakujące płytki ? Również jestem zainteresowana położeniem w łazience płytek RAKO dlatego proszę o fotkę i Twoją opinię o ich użytkowaniu Płytki są fajne. Mnie się podobają.Niebieściutkie jak niebo w pogodny dzień. Mam połączone z białymi, żeby rozjaśnić, bo łazieneczka mała. Już mieszkam i użytkuję i jestem zadowolona. Tu mam jakieś zdjęcia tuż po położeniu płytek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59294e64ef975a6f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c81f1ffd06e7254c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2df4e44f4eb88a31.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ja właśnie wybieram między Rako Arena i Rako Essence, szare - bardzo mi się podobają, a szukałam bardzo długo i wszystkie, które wpadły mi w oko, były za drogie, te są w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 22.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Płytki zakupione Do łazienki Sandstone Plus Lapp. w szarościach, do przedpokoju Essencia. Chcemy zastosować fugę 1 mm, mam nadzieję że ładnie się wszystko złoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 23.09.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja właśnie wybieram między Rako Arena i Rako Essence, szare - bardzo mi się podobają, a szukałam bardzo długo i wszystkie, które wpadły mi w oko, były za drogie, te są w sam raz Ja wybrałam Rako Essence Lappato - czarną i szarą , będzie kładziona od jutra , jak dla mnie CUDNA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tak, ładne obie, u mnie takie połyskliwe nie pasowały, ale ponoć to najlepszy wybór, jeżeli chodzi o ich zmywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Dziewczyny - dajcie jakieś zdjęcia proszę, bo ja się przymierzam do białoszarych Essencia (czym się to różni od Essencia Lappato?) i potrzebuję dobrej rady ... Jak wam z tymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Lapato to półpoler, bardzo praktyczny, lekki połysk, niejednolity. Ja mam tylko zdjęcia szarych essentia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 I gdyby kogoś zainteresowały szare pytki arena, też rako oczywiście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.05.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dzięki mazo. A te na zewnątrz to mają jakieś maziaje, czy tylko wilgotno na zewnątrz było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Mają delikatne maziaje, płytki jeszcze nieumyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.05.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No kurcaki te lekkie maziaje mocno mnie do Arkesi zraziły, a ty mówisz, że tu też jakieś są. Niech mnie ktoś, kto ma położone białoszare, albo szare rako na kawę zaprosi Przyniosę ciasto No dobra - żarty na bok. Muszę te Rako pojechać gdzieś zobaczyć ... Na razie mam cynk o Bielsku-Białej. A gdzieś bliżej Katowic ktoś widział na żywo? Bo jakoś w godzinach urzędowania sklepów nie mogę do tego Bielska dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.05.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Więcej fotek: Arena cimniejsza Arena Essentia sa bardziej jednolite, Areny nie mająmaziajów, tylko łagodne cieniowanie, łagodniejsze niż Arkesia (ponoć bardzo niepraktyczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.05.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jeszcze raz dzięki mazo - ja już się o tej praktyczności nasłuchałam, ale mnie się te maziaje na Arkesi zwyczajnie nie podobają. A mam sporo podłogi do wyłożenia płytkami. Jakbym musiała wiecznie na te maziaje patrzeć - odpada. Zaczynam się zastanawiać nad jakimiś włoskimi płytkami - tylko te ceny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.05.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mnie też arkesia się nie podoba. Miałam na myśli to, że właśnie te płytki są niepraktyczne, jak z tymi Rako to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 26.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jeszcze raz dzięki mazo - ja już się o tej praktyczności nasłuchałam, ale mnie się te maziaje na Arkesi zwyczajnie nie podobają. A mam sporo podłogi do wyłożenia płytkami. Jakbym musiała wiecznie na te maziaje patrzeć - odpada. Zaczynam się zastanawiać nad jakimiś włoskimi płytkami - tylko te ceny!!! A Rako Sandstone? One nie są maziowate. W/g mnie najładniejsza kolekcja szarych i grafitowych z Rako. Ja kupuję do toalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.05.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No właśnie, one są chyba najbardziej jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika80a 31.05.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam. Jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji na temat płytek RAKO to bardzo chetnie pomoge:-). Może moje doświadczenie w sprzedazy tych i inych płytek przyda sie Państwu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 A - to chyba u Pani kupowałam ostatnio mozaikę i Areny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 20.06.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam. Jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji na temat płytek RAKO to bardzo chetnie pomoge:-). Może moje doświadczenie w sprzedazy tych i inych płytek przyda sie Państwu. Pozdrawiam. Witam, a gdzie w Radomiu można namacalnie obejrzeć płytki Rako? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts