yominout 02.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mam pytanie planuje kupić płytki Rako GEO dokłądnie ten model:http://www.wnetrze-design.com/geoczarnydarse314plytka-podlogowa30x60x10gat1-p-1034.html Czy ktoś może powiedzieć jak te płytki sprawują się użytkowaniu??Ogólnie przeczytałem ten temat i piszecie że to dobra firma czy są łatwe w utrzymaniu czystości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prorok44 19.01.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 RAKO OBJECT. Dałem sie naciąć na to g... Potrzebowałem zwykłych płytek 20x20. Nie sądziłem że można coś takiego co otrzymałem wyprodukować w 2014 roku... Płytki są strasznie krzywe a dokładniej wypukłe. Dwie równoległe krawędzie płytki stanowią łuk zwrócony w stronę jej szkliwionej powierzchni. Do tego stopnia, że garby na płytkach widać gołym okiem po ułożeniu na podłodze. W 1985r. rodzice robiąc łazienkę mieli lepsze płytki (polskie) niż s... rako. Wiem, bo sam je zbijałem. Rako to totalna porażka. Najtańsze płytki z marketu za 15 zł. to mega extra super jakość w porównaniu do Rako po 70 zł... Musiałem jednak to coś położyć bo termin gonił i boję się teraz jak się szkliwo w tym czymś będzie trzymać. Nikomu nie polecam tej firmy, wystrzegajcie się czeskiego RAKO JAK OGNIA PIEKIELNEGO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 13.07.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Mam pytanie odnośnie gresu Rako - jak obecnie wygląda sytuacja z jakością? znalazłam wreszcie płytki, które pasują mi praktycznie idealnie kolorem i strukturą - niestety okazało się, że producentem jest firma Rako ("niestety" w kontekście powyższych mało pochlebnych opinii). Czy sytuacja na przestrzeni lat się zmieniła? Wprawdzie ostatni wpis jest z 2015r, ale mało ufam nowym użytkownikom z 1 postem, którzy nie odezwali się na forum więcej. Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 18.07.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Hej, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts