Gość Alina Lozowska 17.05.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kładłam papę termozgrzewalną na beton przed położeniem instalacji. Fachowiec chce 10 zł/ m kwadratowy. Czy to dużo? alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.05.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 cos ostatnio czytalem na forum o 5-8 zl za m2 wiec wydaje sie duzo bo rozumiem ze za sama robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kładłam papę termozgrzewalną na beton przed położeniem instalacji. Fachowiec chce 10 zł/ m kwadratowy. Czy to dużo? alina Przynajmnie 2 x więcej niż być powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 17.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kładłam papę termozgrzewalną na beton przed położeniem instalacji. Fachowiec chce 10 zł/ m kwadratowy. Czy to dużo? alina Jeśli to koszt położenia wraz z materiałem, to OK. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts