premiumpremium 17.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zwracam się do was z nietypową prośbą-pomóżcie mi wymysleć imię dla pieska Ja wiem, ze to smieszne, ale naprawdę nie przychodzi mi nic do głowy. Kupiliśmy półrocznego owczarka niemieckiego, suczkę. Jest piękna, krótkowłosa, czarna, podpalana. Jest dosyć ostra, uważna, piluje, szczeka, stróżuje-zupełnie nie w głowie jej targanie śmieci po podwórku i bieganie w kwiatkach mojej mamy PS. Saba, Sara, Kama, Sonia odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 17.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 hmn, tez kiedyś szukałem imienia dla pieska - samczyka, i wymysliliśmy Brzaskun , - imię nietypowe, Zaletą było to że ludzie nie potrafili zapamiętać imienia pieska ... Może tez ułóz własne=nietypowe imie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zobacz tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zwracam się do was z nietypową prośbą-pomóżcie mi wymysleć imię dla pieska Ja wiem, ze to smieszne, ale naprawdę nie przychodzi mi nic do głowy. Kupiliśmy półrocznego owczarka niemieckiego, suczkę. Jest piękna, krótkowłosa, czarna, podpalana. Jest dosyć ostra, uważna, piluje, szczeka, stróżuje-zupełnie nie w głowie jej targanie śmieci po podwórku i bieganie w kwiatkach mojej mamy PS. Saba, Sara, Kama, Sonia odpadają http://www.dogomania.pl/imona_psow.php na tej stronie znajdziesz bardzo duzo imion dla psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 18.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Rubel i Dolar nie , ale może Marka.Całka, Kijafa, Rakija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dzięki wielkie KOFI nie zauważyłam, ze taki temat już istnieje, AGNIESZKA1 dziękuję za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 moze DORA, MAJA, LENA.REZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Hiszpańskie - Don Pedro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nasze psy to były kolejno: Saba - pies jeszcze panieński żonyCiapa - urocza suka, mieszaniec colli i owczarka niemieckiego - znajdaPaczka - też znajda suczka, głupia, uparta, strachliwa, ale za żoną poszła by wszędzie, byle nie do wody.Koleś - znaleziony jako szczeniak w pojemniku na śmiecie. Mieszaniec jamnika i teriera. Super przyjazny, mądry, pogodny. Niestety niedawno odszedł po 14 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 23.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Mój owczarek niemiecki miał na imię "UGRYŹ"Był z tym niekiedy niezły cyrk.Obecny to "ALI"Następnemu jesli bedzie ostry - dam na imię "BIN LADEN". Jak terrorysta - to z najwyzszej półki. A co ..... Ale tu jest suczka. Może "NUKA" ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 23.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 premiumpremium, a może ona powinna się nazywać po prostu PREMIA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Może imieniem swojego szefa )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.05.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Może imieniem swojego szefa )) Haha! Ale ja szefa jeszcze nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 24.05.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Tak sobie jeszcze pomyślałem że jeżeli pies miałby mieć na imię BIN LADEN, to suka mogłaby być OSAMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Może imieniem swojego szefa )) no to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zwracam się do was z nietypową prośbą-pomóżcie mi wymysleć imię dla pieska Ja wiem, ze to smieszne, ale naprawdę nie przychodzi mi nic do głowy. Kupiliśmy półrocznego owczarka niemieckiego, suczkę. Jest piękna, krótkowłosa, czarna, podpalana. Jest dosyć ostra, uważna, piluje, szczeka, stróżuje-zupełnie nie w głowie jej targanie śmieci po podwórku i bieganie w kwiatkach mojej mamy PS. Saba, Sara, Kama, Sonia odpadają wybraliscie? moze Zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 07.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Eskomos mamy podobne skojarzenia. Mój poprzedni pies mial na imię Bibi (od Bibiego Nataniahu - jeden z bylych premierów Izraela). Niestety skonczyl marnie (pies niestety). Następny mial na imię mieć Arik (Sharon w domyśle), ale balam się że też źle mu się będzie dzialo wię jest Dinar - ze wzgledu na nasza ogromna milosc do Bliskiego Wschodu (Dinar to waluta Jordanii). Premiumpremium znajomych suka dostala imię związane z ich ostatnimi wakacjami (w Bulgarii). Ma na imię Nesa. A znajomej pies (takie male cos, niby jamnik) ma na imię Korzonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dla suczki proponuję - DODA doda chodź tu , do nogi, leeeeżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts