szro 19.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, ImielinaJakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wypożyczaliście może szalunki systemowe do stropów i ścian w okolicach Tychów? Wdzięczny byłbym za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Ale teraz praktycznie każdy system c.o. nie będzie działał jak nie będzie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataman70 19.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie niestety często brakuje prądu. Natomiast na tych tanich agregatach - nie pójdzie Ci automatyka z pieca. Ale teraz praktycznie każdy system c.o. nie będzie działał jak nie będzie prądu. kominek bez płaszcza z rozporowadzeniem grawitacyjnym nawiewów będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 19.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Szukam ekipy wiercącej studnie w okolicach Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 19.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 24.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Poszukuje dobrych cen na MAXa w okolicach Myslowic, Imielina Jakie sklady mozecie polecic i czy ktos ostatnio kupowal i w jakiej cenie? To masz problem i to spory ponieważ MAXów nie ma!!! Obdzwoniłem moze 20-30 hurtowni i najwczesniej bedą w marcu albo kwietniu. Przewidywana cena to 4,50 moze nawet 5 zł brutto! To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? jestem zainteresowany mogę prosić o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 24.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam JA mam do odsprzedania 5 palet MAXów firmy Leier, czyli 480 sztuk. Jeśli ktoś reflektuje, proszę o info. Oryginalnie zapakowane. Pustaki są na budowie w Ornontowicach (koło Mikołowa, Orzesza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magola 25.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 witajcie, też zamierzam ruszać z budową w tym roku w okolicach Gliwic, czy znacie aktualne ceny Porothermu 25P+W, które składy budowlane w pobliżu oferują duże rabatymagola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 26.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A ja wracając jeszcze do tego urzędu górniczego. Czy urząd może wydać opinię o całkowitej nieprzydatności terenu pod zabudowę, pomimo tego iż teren ten objęty jest miejscowym planem zgodnie z którym budować tam można? Jak rozumiem, urząd górniczy opiniował podczas opracowywania planu miejscowego, więc taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Wolę jednak się upewnić zanim wtopię pieniądze w działkę na której nie będę się mógł zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 26.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witajcie, też zamierzam ruszać z budową w tym roku w okolicach Gliwic, czy znacie aktualne ceny Porothermu 25P+W, które składy budowlane w pobliżu oferują duże rabaty magola W Pyskowicach jest skłąd fabryczny Kozłowic - na strnie internetowej namiary na firmę Jabex. Ja od nich brałem po 5,80 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 26.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 czy ktoś ma jakiś namiar na skład/hurtownię z dobrymi (niskimi) cenami na beton komórkowy w okolicach Rybnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 26.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 polecam Bustera - a w szczególności pana Wojciecha Goły - kontakt bardzo dobry, dobre ceny - brałem u nich materiały na wymianę dachu... Wojtek jest OK też polecam Widzę, że organizuje się klub miłośników Wojtka Gołego To i ja się przyłączam. Pewnie wolałby mieć w fanklubie jakieś długonogie blondynki, no ale cóż trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyp 26.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tommyp - pogadaj z "1950" na FORUM - On robi całe rzeczy, sam ma solary i może Ci trochę powiedzieć o ich realnej sprawności i opłacalności inwestycji - ja swego czasu planowałam zrobić tak jak ty, ostatecznie dałam sobie spokój, zresztą pogadaj z nim. Generalnie widzę że chcesz wydać masę kasy, a o zwrocie kompletnie nie myślisz. To trochę krzywdzące stwierdzenie Uważam, że solary będą coraz tańsze. ponieważ nie mam gazu więc na lato mam do wyboru prąd lub węgiel. węgiel jest średnio ekologiczny (sic!) a prądu lubi czasem brakować. Co do kominka z DGP to też jest to jeszcze brane pod uwagę. niestety zamierzam mieć reku, więc bez prądu i tak to średnio wszystko będzie działać. pozdr., tommyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyp 26.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tommyp - pogadaj z "1950" na FORUM - On robi cate rzeczy, sam ma solary i może Ci trochę powiedzieć o ich realnej sprawności i oplacalności inwestycji czy możesz mi podesłać namiar na 1950 na priva? z góry dzięki. pozdr., tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 27.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 polecam Bustera - a w szczególności pana Wojciecha Goły - kontakt bardzo dobry, dobre ceny - brałem u nich materiały na wymianę dachu... Wojtek jest OK też polecam Widzę, że organizuje się klub miłośników Wojtka Gołego To i ja się przyłączam. Pewnie wolałby mieć w fanklubie jakieś długonogie blondynki, no ale cóż trudno no skoro tak polecacie to poproszę o jakiś kontatk na priv z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 27.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, w okolicach Rybnika polecam rowniez Budozbyt, ale koniecznie poprzez przedstawiciela a nie sklep (tam jest straaasznie drogo), a przedstawiciel potrafil niejednokrotnie zlozyc najlepsza propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McKlusky 27.02.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam ziomkow;) Mam nadzieje rozpoczac budowe w Kobiorze k. Tychow na przelomie maja/czerwca, szukam architekta do wykonania adaptacji projektu gotowego... Dotychczasowi kazali sobie placic jak za zboże, pomocy!!! PZDR McKlusky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts