quba1001 04.04.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Czas ruszać z drugim etapem budowy.Może macie jakieś namiary na sprawdzonego "Pana Czesia" do wykończenia domu potrzebuję (kafelki, sufity podwieszane, gładzie itd... cała wykończeniówka) Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 07.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 A ja życze wszystkim wesołych i spokojnych świat oraz mokrego lanego poniedziałku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://img.interia.pl/facet/nimg/Najserdeczniejsze_serwisu_1557466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 11.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 czy są jeszcze jakieś działki w okolicach Gliwic do kupienia? upierałam się na Szałsze i zamiast mieszkać juz w wymarzonym domu to ciągle szukam działki, niestety mój zakup działki w szałszy się nie udał, byłam zwodzona prawie przez 2 lata przez właściciela gruntu , ceny poszły kosmicznie w góre i do tego nie można nic fajnego kupić. Błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś wie gdzie są jakieś działki w cichych, zielonych okolicach Gliwic to błagam dajcie znać, jestem na skraju rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 draazeka obawiam sie ze nie ma nic ciekawego, ja po roku szukania zrezygnowalam, znajomi tez nic nie moga znalezc, zostaja jeszce chyba tylko Gieraltowice i Ornontowice, slyszalam ze w zernikach cos jest po prawej stronie, ale tam ma niedaleko leciec autostrada znowu, wiec wybor niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 miał być cichy zielony zakątek to Gierałtowice i w mniejszym stopniu Ornontowice do tego się raczej nie zaliczają wady to szkody górnicze, budowa A1 (właśnie się rozpoczeły roboty). Ja szukałbym w gm Pilchowice lub Sośnicowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 12.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 witam, potrzebuję szambo niedrogie -chyba betonowe bo tańsze, ale może się mylę - budowa w tychach jaroszowicach. Szambo potrzebne na rok bo ponoć w 2008 roku zamontują nam kanalizację.skąd wziąć namiary - przeszukałam już forum i wiem, których firm nie brać. Może macie namiary na firmę godną polecenia?buziaki, Olinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 12.04.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 witam,ja również poszukuję szamba. Budowa Jastrzębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 12.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 draazeka obawiam sie ze nie ma nic ciekawego, ja po roku szukania zrezygnowalam, znajomi tez nic nie moga znalezc, zostaja jeszce chyba tylko Gieraltowice i Ornontowice, slyszalam ze w zernikach cos jest po prawej stronie, ale tam ma niedaleko leciec autostrada znowu, wiec wybor niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 12.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja szukałem działki chyba z dwa lata. I znalazłem Nie należy się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.04.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 SZUKAM EKIPY PRACUJACEJ NA MIXOKRECIE- POSADZKI- MOZECIE KOGOS POLECIC Z OKOLIC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 SZUKAM EKIPY PRACUJACEJ NA MIXOKRECIE- POSADZKI- MOZECIE KOGOS POLECIC Z OKOLIC?? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kane66 14.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 mozecie mi polecic firme montująca (sprzedającą) okna na profilu Schuco lub Salamander z okolic Pszczyny, Oświęcimia, Tychów ? Albo chociaz sprawdzonego producenta okien na takich profilach ze Śląska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 15.04.2007 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 GRUZ oddam.Mam na zbyciu kilka ciężarówek gruzu po skuwaniu scianek działowych (Ytong+płytki ceramicze) oraz posadzki betonowej (też z płytkami) Może komuś się przyda?Ponieważ wyjeżdżam na kilka dni, to podaje kontakt do pracownika w naszej firmie, który sie tym zajmuje pan Arek, tel. 032 2582041 w. 23, , pon-pt godz 7-14Gruz jest w Katowicach (koło Castoramy na Roździeńskiego). Mogę załatwić załadunek (na mój koszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 16.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 odsprzedam ok 100 dachówek creaton kera pfanne finesse brown oraz 15m taśmy wakaflex brązowej - ral 8017. ashen [malpa] o2 pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 17.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 witamczy może ktoś polecić tanią hurtownię stali z okolic Imielina, Mysłowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romis 18.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jak ktoś chciałby oddać ziemię z wykopów (np. pod fundamenty) z pólnocnej części Gliwic, Pyskowic lub okolicy to chętnie przyjmę kilka wywrotek do wyrównania terenu. Proszę wiadomość na priv lub tel 509642361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 SZUKAM EKIPY PRACUJACEJ NA MIXOKRECIE- POSADZKI- MOZECIE KOGOS POLECIC Z OKOLIC?? poszło na priv dzieki teraz szukam tez glazurnika- dobrego fachowca - mam wrazenie ze dobrzy wyjechali a zostaly same "paproki" i do tego chca kupe kasy. a my nie chcemy zadnych nadzwyczajnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 20.04.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam! Poszukuję wykonawcy podbitki i elewacji (położenie tylko tynku akrylowego kolor) budynek jest już ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts