jamles 06.05.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 witam wszystkich czytających, szukam chętnego do kupna domu w Knurowie pow. 160mkw, działka ponad 3200mkw, częsciowo zalesiona,zainteresowanych proszę o pisanie na priw, lub e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! kiedy bydą Mistrzostwa Budujących Szkaciorzy ??? PS. Witam po dwóch tygodniach, ale nie ma co czytać Na te szkaciane miszczostwa to i jo przijada ze Sosnowca dać WOM ,,KONTRA"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 07.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wsystkich. Chcę kupić używaną betoniarkę najlepiej powyżej 100l pojemności zasypowej, gdyby ktoś wiedział coś na ten temat to proszę o kontakt na maila lub 600936159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 07.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wsystkich. Chcę kupić używaną betoniarkę najlepiej powyżej 100l pojemności zasypowej, gdyby ktoś wiedział coś na ten temat to proszę o kontakt na maila lub 600936159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.05.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! kiedy bydą Mistrzostwa Budujących Szkaciorzy ??? PS. Witam po dwóch tygodniach, ale nie ma co czytać Na te szkaciane miszczostwa to i jo przijada ze Sosnowca dać WOM ,,KONTRA"... Hmmm, to były czasy, gra w skata i loty/ flugi/ gołębi, niedzielne obrazki z mojego dzieciństwa. Ile budziły emocji . W mojej wsi niestety te tradycje znikęły, czy bezpowrotnie ?. No chyba, że nauczycie mnie grać w skata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 A mojemy ojcu (jego gołębiom ) pierwszy lot w tym sezonie poszedł całkiem, całkiem... W okolicy (w promieniu 200m od domu rodzinnego) są na dzisiaj trzy inne gołębniki z ,,lotującymi" gołębiami pocztowymi, w PZHGP zrzeszonych jest ok.80 hodowców mieszkających w mojej rodzinnej wiosce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 no to już momy trzy dupki i jedna dama, może być fajny szpil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.05.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Tak 3 dupki i dama szel, grin, krzyż, herz....dobrze pamiętam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Tak 3 dupki i dama szel, grin, krzyż, herz....dobrze pamiętam ? EDZIA z czego ściągałaś ? po drugim Dębowym( nauczycieli ) będziesz grała jak "stary szkaciorz" na dalszą naukę zamówiłem stolik w KK, bo nas posądzą, że mamy karty w głowie zamiast budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.05.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 EDZIA z czego ściągałaś ? po drugim Dębowym( nauczycieli ) będziesz grała jak "stary szkaciorz" na dalszą naukę zamówiłem stolik w KK, bo nas posądzą, że mamy karty w głowie zamiast budowy Leszku, wystarczyło odgrzebać w pamięci...Kiedyś byłam zapaloną karciarą, niestety nie w skata, ale jako dzieci skaciarzy grywaliśmy kartami i używaliśmy nazewnictwa szkatowego, bo tylko takie znaliśmy, . Dzięki naszym rozmowom niekoniecznie budowlanym, nasz klub nie spada do drugiej ligi...tzn. na drugą stronę. Jak potrafię to radzę i pomagam w tematach budowlanych, ale przy niedzieli, myślę że można pogadać tu o skacie A tak w temacie budowlanym, ciekawe czy Ilona rozwiązała juz jakoś sprawę swoich kolektorów. Mam identyczną sytuację jak ona i np. wczoraj miałam non stop 50 st. chociaż ciepła woda była dość mocno wykorzystywana. Ciekawe jak było u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 nie wiem jak z temp. wody u Ilony, ale prezentują się na dachu super, chyba pierwsze kolektory w Pilchowicach? Wczoraj zauważyłem, że Ilona ma już ocieploną frontową ścianę, a ja uporałem się z trawą na swojej działce nową kosiarką, stara rozleciała się 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Tak 3 dupki i dama szel, grin, krzyż, herz....dobrze pamiętam ? ... no to upierdliwy dupek Ci odpowie: prawie dobrze bo ,,od gory" to leci krziż, grin, herz, szel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.05.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 No to pierwsza lekcja szkata zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Zaliczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 10.05.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam wszytskich po kilku dniach nieobecnosci ale dopadło mnie zapalenie oskrzeli wiec troche posiedziałam w domku a komputer tylko w pracy-niestety. Widze ze grupa do skata sie zbiera - jakby wam brakowalo chętnych to się zgłaszam wprawdzie nie grałam chyba juz z 14 lat ale zawsze warto sobie przypomniec. A co do moich kolektorów to w piątek był szef instalatorów i stwierdził że muszą działać - jak pokazalismy wyniki naszych pomiarów to przyznał że faktycznie chyba jest coś nie tak i jak sie później okazało były troche zapowietrzone częściowo nie zaizolowane a poza tym ogrzewaliśmy jeszcze wode w kaloryferach po zamknieciu obiegu do kaloryferów i odpowietrzeniu w sobotę mieliśmy już 49 stopni przy średniej pogodzie gdzie wcześniej takiej temperatury nigdy nie uzyskaliśmy. Dzisiaj rano jak wyjezdzałam do pracy temperatura w zbiorniku miła 46 stopni wiec chyba nieźle. W każdym bądz razie umówiliśmy się że za kolektory narazie nie bedziemy płacić do momentu w którym nie stwierdzimy że działają poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.05.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Oj coś mi się wydaje, że przy najbliższej okazji turniej skata (choćby błyskawiczny) nas nie minie... Z tą zapłatą za kolektory - bardzo słusznie robicie ilona75!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 12.05.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witajcie !!! Chciałam się tylko pochwalić że w końcu wczoraj wieczorem jak wróciłam do domu temperatura w moim zbiorniku osiągneła 55 stopni !!!!! Nareszcie już się bałam że magicznej 5 z przodu sie nie doczekamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.05.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 No to gratulacje Ilonko i oby jak najwięcej dni w roku było,ze wskazaniem na zbiorniku 55 stopni. Nie byłam wczoraj na budowie i nie wiem jak było u mnie, ale w sobotę była własnie taka temp. na zbiorniku i mimo eksploatowania dość intensywnego ciepłej wody /korzysta z niej siostra i mama/ temp. nie obniżyła się. Wieczorem sprawdzałam temp. na kolektorze 15 stopni, a w zbiornika 53 stopnie. Samych słonecznych dni życzę wszystkim budującym, a kolektorowcom szczególnie pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 14.05.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 o boziu! jak ja bym chciała mieć kolektorki!!!! tylko muszę to moje ślubne szczęście przekonać trzeba uruchomić te wszystkie takie ...rzęski, ślipka,i co tam jeszcze... bardzo proszę o wsparcie duchowe Bardzo poważnie chcąca KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2004 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 też bym chciał kolektory ale nie chcę szukać grupy na drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts