aga71 16.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jakie są aktualne ceny wykonania instalacji elektrycznej - za punkt, za dom, inaczej liczone??? Sama robocizna czy z materiałem? My płacilismy 3000 zł za samą robociznę - taką nam podał cenę elektryk niezaleznie od ilości punktów. W tym był dodatkwo alarm, internet, telefon, domofon, dzwonek. Bardzo proszę o namiary na tego elektryka 3000 zł za robociznę na mój mail: [email protected] Dziękuję, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Sprawdzona i rzetelna ekipa do wylewek i tynków gipsowych poszukiwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 16.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 proszę o namiary na sprawdzonych budowlańców do stanu surowego otwartego. Budowa Mikołów Borowa Wieś start na już Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 16.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam,podrzućcie na prv kilka namiarów na sprawdzone/niedrogie ekipy do postawienia w tym roku stanu surowego - powierzchnia domu ok. 135m2 - Kobiór. z góry dziękuję za pomocpozdrawiamKami&Yaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 16.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Poratujcie namiarami na sprawdzone/niedrogie ekipy z okolic do układania kostki brukowej pod podjazd,taras i ścieżki.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 16.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hapek1 poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 16.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Sprawdzona i rzetelna ekipa do wylewek i tynków gipsowych poszukiwana. Poszło na priva Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 16.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Maszket ja też proszę o namiar na kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniauki 18.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 witam wszystkich mam pytanko czy ktoś ma doświadczenia w zakresie wykonania projektu zjazdu do działki -zatwierdzonego przez drogowca,ponoć UM w Tychach takowy wymaga.ktoś z Was robił coś takiego,może namiary na taką personę ktoś ma? dzieki i lepszej pogody wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 19.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam wszystkich mam pytanko czy ktoś ma doświadczenia w zakresie wykonania projektu zjazdu do działki -zatwierdzonego przez drogowca,ponoć UM w Tychach takowy wymaga.ktoś z Was robił coś takiego,może namiary na taką personę ktoś ma? dzieki i lepszej pogody wszystkim życzę Witam, taki projekt zjazdu wykonuje architekt równocześnie przy adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 19.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam Ma ktos namiary na beton B20 (betoniarnie) w rozsadnej cenie. (na cala budowe)Razem z pompa i najlepiej bez faktury. Miejscowosc docelowa lania Niegowonice. Okolice Dąbrowy Górniczej i Zawierciawoj. śląskie Dzieki z gory pozdrawiamPrzemektel.506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 19.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej kupować drewno na więźbę dachową ? Będę bardzo wdzięczna za namiary. Ja kupowałam więźbę od górali -polecił nam go mój wykonawca dachu. Podam Ci nr tel do Pana Staszka 888724561 Jak dzwoniłam do pobliskich tartaków to Pan Staszek miał najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 19.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zakupiłam dzisiaj ostatecznie dachówkę. Mogę polecić firmę Ar-Bud z Katowic (zaraz koło targu na Załężu) - mają bardzo dobre ceny na dachówkę RuppCeramiki i okna Fakro (najtańsza oferta jaką dostałam a sprawdzałam chyba w 10 firmach) i można jeszcze negocjowaćJa rozmawiałam z Panem Adrianem (mam nadzieję, że się nie pogniewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej kupować drewno na więźbę dachową ? Będę bardzo wdzięczna za namiary. My własnie zamówiliśmy na Słowacji . Cena:550zł zaimpregnowane już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ... i okna Fakro (najtańsza oferta jaką dostałam a sprawdzałam chyba w 10 firmach) i można jeszcze negocjować Więcej niż 30% rabatu na fakro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 19.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ... i okna Fakro (najtańsza oferta jaką dostałam a sprawdzałam chyba w 10 firmach) i można jeszcze negocjować Więcej niż 30% rabatu na fakro? Nam też się udało w budohurcie w Katowicach dostać powyżej 30% rabatu na veluxy - polecam, specjalizują sie w oknach i dociepleniach - mają dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ... i okna Fakro (najtańsza oferta jaką dostałam a sprawdzałam chyba w 10 firmach) i można jeszcze negocjować Więcej niż 30% rabatu na fakro? Nam też się udało w budohurcie w Katowicach dostać powyżej 30% rabatu na veluxy - polecam, specjalizują sie w oknach i dociepleniach - mają dobre ceny.Wiem, że na Veluxy można dostać większy rabat, podobno hurtownie mają inny system rozliczeń z fakro i inny z veluxem. U mnie w grę wchodziło fakro z powodu miejsca mocowania klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 20.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej kupować drewno na więźbę dachową ? Będę bardzo wdzięczna za namiary. My własnie zamówiliśmy na Słowacji . Cena:550zł zaimpregnowane już Można prosić o namiary na Słowację na mail? Dzięki, Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remiz 20.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam, jako nowy użytkownik forum proszę o pomoc w znalezieniu solidnej ekipy do wykonania stanu surowego otwartego. Budynek ma 275m2 powierzchni użytkowej.Zlokalizowany w Dąbrowie Górniczej (Okradzionów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam!! A ja poszukuję usilnie dobrego kierownika budowy ,plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts