aka-jonek 05.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szukam ekipy do ocieplenia domku. Macie kogoś do polecenia?Z góry dziękuję.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 06.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Szukam ekipy do ocieplenia domku. Macie kogoś do polecenia? Z góry dziękuję. aka Mieczysław Dereń - 0603 055 155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mieczysław Dereń - 0603 055 155 Dzięki! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 06.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mieczysław Dereń - 0603 055 155 Dzięki! aka Tu jest jego strona http://www.zakladbud.glt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 07.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, znalazłem ciekawą ofertę na deski tarasowe z drewna egzotycznego (bezpośredni importer - bardzo dobre ceny). Problemem jest odleglość i koszty transportu - około 600-700 zł. Szukam osoby (lub osób) do stworzenia "grupy zakupowej" celem podzielenia się kosztami transportu. Chętnych prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 07.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, w związku z postępem prac na naszej budowie mam na zbyciu schody młyńskie na czas budowy. Zapewniają szybką i bezpieczną komunikację z piętrem na czas budowy. Wystarczą do kondygnacji o wysokości ok. 3 m. Są znacznie wygodniejsze i bezpieczniejsze od drabiny. Można je obejrzeć i odebrać w Nieborowicach k. Gliwic. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 07.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Gregori daj namiary na fotki tych desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 07.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 WitamChcę wykonać 100mb ogrodzenia placu budowy. Może macie jakieś materiały z odzysku na zbyciu ??Potrzebuję także garaż.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 07.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Gregori daj namiary na fotki tych desek firma sprzedaje na allegro. przykładowe 2 aukcje: http://www.allegro.pl/item587770105_bangkirai_deska_tarasowa_23x149mm_cena_brutto_ss.html http://www.allegro.pl/item587806800_bangkirai_23x145_deska_tarasowa_118zl_m2_tarasu.html Pytałem telefonicznie o transport - oferują 1 zł/km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 09.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam tanio do sprzedania folię dachową AQUA TEC - powinno wystarczyć na cały dach oraz gąsiory Koramic Antracyt.Zainteresowanych proszę o kontakt PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 10.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim za namiary na stal!!! Obdzwoniłam pół Śląska i najtaniej mi wyszła stal z Rybnika pomimo 50 km odległości Teraz szukam taniego piasku płukanego i pozagatunkowegp do fundamentów - ceny z Kotlarni, Gardawic, Szczakowej i Pilchowic już znam, ale jak dla mnie są za wysokie. Jeśli macie namiary to będę wdzięczna. Aha, jeśli ktoś w okolicach Tarnowskich Gór chce się pozbyć ziemi z wykopów (najlepiej ziemia z piachem,ewentualnie z niewielką ilością gliny) potrzebnej do zasypania dziury w drodze to chętnie odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Teraz szukam taniego piasku płukanego i pozagatunkowegp do fundamentów - ceny z Kotlarni, Gardawic, Szczakowej i Pilchowic już znam, ale jak dla mnie są za wysokie. Jeśli macie namiary to będę wdzięczna. najtaniej to uprowadzić jakąś wywrotkę z większej budowy, np. autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 10.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Co to to nie Ja tylko legalnie i z fakturą Ale ceny 30-40zł brutto za tonę bez transportu mnie powalają Jeszcze piasek płukany jest tani w Kotlarni (sprzedaż z Zabrza), ale oni nie mają własnego transportu i trzeba szukać. Gorzej z piachem pozagatunkowym, ten można kupić tanio w Kotlarni ale w Zabrzu go nie sprzedają, więc transport mnie zeżre Zresztą muszę zasypać i zagęścić 1,5- metrowy fundament, więc piachu będzie sporo, dlatego nie mogę zapłacić 15 zł netto za tonę piachu odrzutowego bez dowozu, bo popłynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 11.04.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 po świętach będę zamawiał porotherm 25, jeżeli znajdę jeszcze kogoś chętnego na przynajmniej dwa auta (ok. 2640szt.) to cena w hurtowni spadnie do 5,60 brutto za sztukę z transportem HDS. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świątJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 11.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co to to nie Ja tylko legalnie i z fakturą Ale ceny 30-40zł brutto za tonę bez transportu mnie powalają Jeszcze piasek płukany jest tani w Kotlarni (sprzedaż z Zabrza), ale oni nie mają własnego transportu i trzeba szukać. Gorzej z piachem pozagatunkowym, ten można kupić tanio w Kotlarni ale w Zabrzu go nie sprzedają, więc transport mnie zeżre Zresztą muszę zasypać i zagęścić 1,5- metrowy fundament, więc piachu będzie sporo, dlatego nie mogę zapłacić 15 zł netto za tonę piachu odrzutowego bez dowozu, bo popłynę Kupowałem odrzut za 7zł tona z fakturą w zeszłym roku + transport w normalnej cenie. Namiar na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 12.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Mam do sprzedania trochę prętów fi 10,12 i 6 oraz rozdzielkę budowlaną. Do odbioru w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 12.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś planuje strop Rector, mam kilkadziesiąt nieuszkodzonych pustaków stropowych. Do odbioru w Mikołowie. Gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hag1964 13.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Piasek z Utexu z rybnika .Cena 7 zł + transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekMM 13.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam wszystkich użytkownikówZamierzamy się budować i poszukujemy sprawdzonej, dobrej i oczywiście w miarę taniej ekipy. Budować się będziemy w Zabrzu prosimy o jakieś sprawdzone namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 13.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam!! Ja poszukuje namiarow na dobra i tania podbitke ok 20mm gruba Pozdrawiam Marta Jak podbitka Cię interesuje ?? Ja kupowałem na podbitkę deski boazeryjne łaczone na pióro - wpust. Ładnie zrobione, grube za deskę o długości 1m płaciłem 20zł za metr kwadratowy, deski o dł 2,5m 25zł za metr kwadratowy. Namiary mogę podesłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts