marxxx 26.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 kupował ktoś w budikomie w Tychach bo chca ode mnie 1000zł zaliczki przy pustakach i muszę ich zweryfikować powiem tak: nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic wspólnego -nie polecam tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 27.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam. Zna ktos może dobrego cieślę. Potrzebuję do wykonania szalunków na schody. Wielkie dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 27.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witamnie zostało komuś po budowie pustaków wentylacyjnych dwukomorowchi cegieł??POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 27.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Pilnie potrzebuję SOLIDNEJ ekipy do podłogówki. Polećcie kogoś dobrzy ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witam nie zostało komuś po budowie pustaków wentylacyjnych dwukomorowch i cegieł?? POzdrawiam Rogul mi chyba jakieś zostały .Ile ich potrzebujesz??musiałabym podjechać na budowę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam serdecznie Poszukuję dobrego i sprawdzonego parkieciarza. Miałam super sprawdzonego, ale zanim ja się wyrobiłam z kolejnymi etapami to w międzyczasie dałam jego nr tel do tylu osób, że dla mnie nie ma już czasu Byłabym więc ogromnie wdzięczna za namiary Skąd ja to znam...... też czekałem..... Co prawda jeszcze nie sprawdzony, ale..... 1. dał mi dobre ceny na kleje, 2. ma dobrze wyposażony sklep, 3. sprawia wrażenie b.fachowego - rozmowa, doradzanie w sprawie sposobu wykonania, pomiaru wilgotności. Spróbuj w ParkietDom w Gliwicach na Skowrończej. Zawsze można popytać o "zadowolonych" klientów. Drugi typ to CBM Gliwice na Kozłowskiej (lub Kozielskiej - nie pamiętam). O ile wiem współpracują z kilkoma dobrymi ekipami, sami od lat sprzedają dechy/panele/parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 28.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam nie zostało komuś po budowie pustaków wentylacyjnych dwukomorowch i cegieł?? POzdrawiam Rogul mi chyba jakieś zostały .Ile ich potrzebujesz??musiałabym podjechać na budowę sprawdzić. Wezme wszystko co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaskm 28.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 poszukuję ziemi - nailepiej humusa na górną warstwę ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam nie zostało komuś po budowie pustaków wentylacyjnych dwukomorowch i cegieł?? POzdrawiam Rogul mi chyba jakieś zostały .Ile ich potrzebujesz??musiałabym podjechać na budowę sprawdzić. Wezme wszystko co masz Rogul został mi tylko jeden pustak wentylacyjny podwójny .Jak Ci się przyda to zapraszam po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 28.03.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy ktoś z Was samodzielnie montował podbitkę drewnianą? Warto? Da się?Opcjonalnie proszę o namiar na wykonawcę. Pozdr.Poszukiwany również dobry spec od malowania (wewnątrz). Dzięki za wszystkie namiary. Odstąpię tanio przechodnie drzwi tymczasowe. Solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wirecki -gosiaczek272 robiła teraz podbitkę drewnianą,tzn ktoś jej robił,ale jest bardzo zadowolona z efektu,chyba 35zł/m2 płaciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 28.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy ktoś z Was samodzielnie montował podbitkę drewnianą? Warto? Da się? Opcjonalnie proszę o namiar na wykonawcę. Pozdr. Poszukiwany również dobry spec od malowania (wewnątrz). Dzięki za wszystkie namiary. Odstąpię tanio przechodnie drzwi tymczasowe. Solidne. Ja myślałem, żeby samemu wykonać. Chodzi mi po głowie wykonanie podbitki z PCV podobno bardzo fajnie wychodzi. Jedną widziałem i była fajna. Jak kogoś znajdziesz to daj znać, ja chcę to robić w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja też będę robiła z PCV z GAMRATA,widziałam ją na żywo i jest bardzo fajna.Na stronie z Gamrata jest nawet instrukcja jak się montuje taką podbitkę .Mi akurat ją będzie robił tata także nie muszę nikogo szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 29.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam i jeszcze raz ponawiam swoje pytanie odnośnie betoniarni i betonu z gruchy B20 i B15 skąd braliście i jaki są obecnie ceny gdzie najlepiej za tym uderzyć budowa okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkabona 29.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam, sprzedam:- garaż-blaszak o wymiarach 3*5 metrów ze stali ocynkowanej. Zamykany na klucz plus możliwość zamknięcia na dwie kłódki. Po małych przejściach - pierwszej nocy po przywiezieniu i przed solidnym przymocowaniem do podłoża zerwała się wichura i przewróciła garaż zrywając częściowo dach. Stan dobry, bez rdzy.Cena 550 zł - betoniarkę - 120 litrów w pełni sprawna, po jednej budowie.Cena 300 zł. Betoniarkę sprzedam po sprzedaży garażu (nie mam jej gdzie przechować). Kupując jednocześnie garaż i betoniarkę łączna cena 800 zł.Odbiór osobisty, nie zapewniam transportu. Zainteresowanych proszę o kontakt e-mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 WitamByłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zabrał głos w tym wątku:http://forum.muratordom.pl/post4134774.htm?highlight=#4134774 Dotyczy kosztów typowych na śląsku fundamentów a kosztów wybudowania piwnicy. Wiem że jednym z hasełek jest "piwnice są o wiele droższe i nie opłaca się ich budować" ale wiem też że fundamenty w miejscach narażonych na szkody górnicze też muszą być droższe w budowie niż np takie w Krakowie dlatego chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce - jakie są rzeczywiste różnice w kosztach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 29.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Sprzedam piecyk typu "koza" - do tego rura 2m i 2 kolanka. Używana półtora miesiąca (listopad i pół grudnia). Cena 150 zł.http://img138.imageshack.us/img138/9400/koza.jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 29.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam ! Mam do sprzedania 16,5 metra kabla ziemnego elektrycznego 4 x 10mm2 YKY. W sam raz do podłączenia pomiędzy rozdzielką w domu a licznikiem.Cena okazyjna. Kontakt: [email protected] 519 559 051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 29.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam ponownie ! Mam jeszcze do sprzedania stemple budowlane.Ilość: około 200 sztuk o długości ~2,70 m. Stal zbrojeniowa żebrowany 12 metrów (kilkanaście sztuk) fi 12. Do odbioru w Lędzinach.Cena do uzgodnienia. Kontakt: [email protected] oraz [email protected] Telefon: 508 555 241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 29.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja też będę robiła z PCV z GAMRATA,widziałam ją na żywo i jest bardzo fajna.Na stronie z Gamrata jest nawet instrukcja jak się montuje taką podbitkę .Mi akurat ją będzie robił tata także nie muszę nikogo szukać Kiedy będziecie ją robili, chętnie podjadę zobaczyć jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts