Wirecki 11.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 I co? Ma ktoś blaszaka? Mam i też na Recie, ale jeszcze jakieś 2 m-ce będzie potrzebny. Na kiedy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaweg 11.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam i też na Recie, ale jeszcze jakieś 2 m-ce będzie potrzebny. Na kiedy potrzebujesz? W zasadzie to na już potrzebuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 11.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam,Gdzie można tanio kupić żwir w okolicach Rybnika ???Poszukuję dobrego dekarza oraz blacharza - zna ktoś kogoś takiego ?pzdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 12.04.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam ponieważ zaczynam na początku maja proszę o namiar na elektryka który ma uprawnienia do podłączenia prowizorki elektrycznej (jezeli komuś została po budowie i nie jest potrzebna odkupię) , jeszcze bym prosił o namiar na koparkę i na tą maszyne do zagęszczania piasku w fundamentach, aha jeżeli macie jakies namiary na ziemie którą można wypełnić fundamenty. Będę bardzo wdzięczny za każda pomoc dzięki My posiadamy rozdzielkę i kabel wiecej informacji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 12.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 BARTO,bardzo proszę - podaj namiary na kruszywo na moją skrzynkę prywatną : [email protected]Tak, jak ktoś się już tutaj skarżył, ta nowa wersja forum jest do niczego.Wysyłam na priva i nic - nikt nic nie dostaje.Z góry dziękuję,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka67 12.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Pan Jacek nr.tel. 792215580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka67 12.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam Szukam osoby firmy która w dobrej cenie zrobi świadectwo energetyczne budynku. Pozdrawiam Pan Jacek zTychow nr. tel 792215580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 12.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 BARTO, bardzo proszę - podaj namiary na kruszywo na moją skrzynkę prywatną : [email protected] Tak, jak ktoś się już tutaj skarżył, ta nowa wersja forum jest do niczego. Wysyłam na priva i nic - nikt nic nie dostaje. Z góry dziękuję, Agnieszka ja tez sie dopisuje z prosba o namiary i zdjecie z bliska tego kruszywa [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 12.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 asiaweg-ja chetnie oddam bude - tylko nie wiem czy wytrzyma zaladunek/transport/rozladuneku mnie na budowie sie trzyma jaksobie zorganiujesz zaldunek i transport to oddam kontener - odbior borowa wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, po niedługim rozstaniu wracam i nie wiem o co tu chodzi.Ale namieszali Gdzie jest priv???? Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.04.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 oooooooooooooooo czyżby trak to powalili że żaden mój anons tu nie jest widoczny ale ni zrobili niespodziankęęęęęęęęęęęęęę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.04.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 i coś się ruszyło hahahahaha ale privka nie widzę nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 oki widzę wszystko hahahahahaha ale polepszyli ????? może się przekonam Ale do rzeczy Zacząłem kopać> Poszło mi do d...... kopałem w sobotę w pięęęęęęęekną słoneczną sobotę ( wiosna)Teraz szukam pilnie betonu w dobrej cenie i beż kantów czy ktoś może w tym temacie pomóc pomócokolice Świerklańca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Tomaszek SL,myśmy brali beton z MASTMAX z Katowic.Wtedy udało nam się dostać tam najtaniej. A tu namiar na kamień do utwardzenia drogi.Sorki,że dopiero teraz odpisuję.Shooter gdzieś wklejałam zdjęcie tej drogi,jeszcze bliżej zrobić Ci zdjęcie kamienia? ))) Nie wiem jak się ten Pan nazywa,ale nr tel mam.Tel.503-774-171.Wożą to chyba z Bielszowic czy Zabrza. Już zrobiłam zbliżenie na kamień : http://images50.fotosik.pl/283/68bcecd987ab2ea1med.jpg Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloGliwice 13.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam Państwa! Bardzo proszę o namiary na wykonawcę SSO dla remontu/ rozbudowy w Gliwicach. Mój wykonawca w ostatniej chwili "zrezygnował" i zostałem kompletnie na lodzie.Byłbym wdzięczny za kilka nr tel do sprawdzonych ekip. Z góry dziękiPozdrawiamPaweł Bogacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 13.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 pabloGliwice - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaskm 13.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tomaszek SL,myśmy brali beton z MASTMAX z Katowic.Wtedy udało nam się dostać tam najtaniej. A tu namiar na kamień do utwardzenia drogi.Sorki,że dopiero teraz odpisuję.Shooter gdzieś wklejałam zdjęcie tej drogi,jeszcze bliżej zrobić Ci zdjęcie kamienia? ))) Nie wiem jak się ten Pan nazywa,ale nr tel mam.Tel.503-774-171.Wożą to chyba z Bielszowic czy Zabrza. Już zrobiłam zbliżenie na kamień : http://images50.fotosik.pl/283/68bcecd987ab2ea1med.jpg jaka jest mniej wiecej cena tego kamienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaweg 13.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 asiaweg-ja chetnie oddam bude - tylko nie wiem czy wytrzyma zaladunek/transport/rozladunek u mnie na budowie sie trzyma jaksobie zorganiujesz zaldunek i transport to oddam kontener - odbior borowa wies Dzięki wielkie ale już udało nam się zorganizować blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaweg 13.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Chciałam Was jeszcze zapytać gdzie kupowaliście piasek? Taki do zasypania fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Wysyłam na priva i nic - nikt nic nie dostaje. Szan. Redakcja ustaliła limit wiadomosci do 50. Jeśli odbiorca lub nadawca ma więcej - nic z tego nie będzie. Zaznacz wszystkie wiadomości. Pod listą wiadomości w skrzynce odbiorczej kliknij na "Wybrane wiadomości". W otwieranym menu wybierz "Pobierz jako tekst" i zapiszą Ci się do pliku tekstowego, będziesz miała archiwum. usuń wiadomości ze skrzynki i problem zniknie. Gdzie jest priv???? Hejka kliknij na nicka autora postu, rozwija się menu.... Chciałam Was jeszcze zapytać gdzie kupowaliście piasek? Taki do zasypania fundamentów Najbliżej chyba masz z Gardawic - http://www.jarub.pl. Nie wożą, ale podają numery tel. do tych co wożą.... Pozdr. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Wirecki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts