pabloGliwice 23.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam, Poszukuję stępli budowlanych w okolicach Gliwic w rozsądnej cenie. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Rozmawiałem z 3 firmami i szukałem trochę w internecie i ceny pomp w zależności od producenta różnią się sporo. Kogo sprawdzałeś? Jakie oferty? Napisz coś wiecej - tu lub na priv pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.05.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cała Polska w pobliżu rzek przeżywa ostatnie dni w różnych nastrojach. Ja również przeżywam ostatnio huśtawkę nastrojów, na szczęście nie dotknęło mnie nieszczęście podtopienia lub zalania, ale myślami i sercem jestem z poszkodowanymi. Zastanawiałem sie jak Im można pomóc i doszłem do wniosku że nie tylko przez sms-a, Caritas i inne organizacje i instytucje ale również bezpośrednio indywidualnie . Ludzie !! - niemal każdy ma kogoś znajomego lub krewnego związanego z tegoroczną "powodzią" i może mu pomóc finansowo , materialnie lub fizycznie. Apeluje do Was wszystkich dobrej woli i serca - nawet mała czarna kawa (ciepła ) a ucieszy . Jesli możecie i chcecie to można fizycznie bezpośrednio pomóc pokrzywdzonym przez naturę. Nie czekam tu na odpowiedzi na mój post tylko na ... Waszą reakcję w Waszym najbliższym otoczeniu- pamietajcie : mała czarna a też ucieszy ( herbata i kawałek chleba z masłem oraz trochę środków czystości to najpilniejsze rzeczy)pozdrawiam wszystkich i wspólczuję powodzianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Bodzio dobrze, że u Ciebie ok., wielu nie miało szczęścia niestety,m.in forumowa Kachna28 ze Sandomierza, jej też można pomóchttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 24.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny P.S. Jestem z Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 24.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam. Odkupie stemple budowlane (na tymczasowe ogrodzenie), siatke, zbiornik na wode itp Jestem z okolic Mikołowa, Łazisk, Orzesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 24.05.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? ja na 100% będę ogrzewał pompą ciepła,tyle że gdzieś za 1,5 roku będę na tym etapie sąsiad ma i jest mega zadowolony,szczególnie po tegorocznej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 24.05.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam. Poszukuję fachowca do wykonania instalacji wod - kan. Budowa w Imielinie. Jeżeli ktoś ma namiary na dobrego i niedrogiego fachowca, to poproszę o namiary. Z góry serdecznie dziękuję. PS. Przepraszam tych którzy pisali na priv nt. stempli. Nie odpisałem bo coś nie działa w prywatnych wiadomościach. W ogóle gubię się trochę w tym nowym forum. Temat stempli nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Gdzie mogę kupić suche,dobre drewno kominkowe??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskierus 25.05.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie.Poszukuję ziemii do podniesienia działki, najchętniej oczywiście za darmo, może ktoś ma na zbyciu? Kontakt pod telefonem 605 639 147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 25.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Też podpinam się pod ziemię Poza tym poszukuję wykonawcy podłóg z żywicy epoksydowej lub betonu... Ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 25.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tani TŁUCZEŃ potrzebny od zaraz! Prosimy o namiary z okolic Mikołowa i Kobióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 26.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Też podpinam się pod ziemię Poza tym poszukuję wykonawcy podłóg z żywicy epoksydowej lub betonu... Ktoś ma? Kontakt odnośnie ziemi 606771254 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Też podpinam się pod ziemię Poza tym poszukuję wykonawcy podłóg z żywicy epoksydowej lub betonu... Ktoś ma? W tamtym roku na targach oglądałam podłogi z żywicy,bardzo fajne.Wystawiała to firma z Sosnowca-DEKORATORNIA design. Jest też duża firma w Krakowie co robią podłogi z żywicy,ale raczej małymi obiektami typu dom nie chcą się zajmować. Edytowane 26 Maja 2010 przez barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksiulinski 26.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam budowniczych z Górnego Śl - szczególnie z okolic Rudy Śląskiej. Mam wielką prośbę - musze rozstać sie z obecną ekipą fuszerników,a pilnie poszukać budowlańców. Bardzo proszę o poratowanie mnie namiarami. Bardzo będę wdzięczny również za info o elektryku. Dodam, że rozbudowuje i remontuje 80-cio letni domek - w sumie zaczynam, póki co ma za sobą formalności - skompletowanych speców: kierownika, inspektora i PNB. A teraz klapa z ekipą, bo wzięliśmy gościa, który mial być fachowcem od budowy na tych pogórniczych terenach, któremu nie straszne ankrowane budynki - no i może wie to i owo ale... w kwestii umowy, wyceny za prace itp - kręci i już widzę, że cwaniaczy. Już mam dość i muszę w miarę płynnie pez większych przestojów wprowadzić nowych ludzi.... Proszę bardzo o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 26.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dziękuję za informacje A kiedy są targi budowlane? W Katowicach juz chyba były...? gdzie są teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 27.05.2010 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? Mam takie ogrzewanie. Działało na razie ok 3 m-ce od stycznia do marca, potem płytkowałem podłogi i jest wyłączone. Jak na razie dom nie ocieplony nastawiona temp. 17st w domu i było w miarę ciepło. Dopiero kolejny rok da mi odpowiedzi jak naprawdę się zachowuje, jednak jestem pełen nadziei:) Edytowane 27 Maja 2010 przez Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.05.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) hej, no nie dostaje powiadomien, musze sie uwaznie przyjrzec stronie/forum, w domu nie bardzo mam czas i mozliwosci, a w pracyjeszcze gorzej aby zajrzec do Was dzieki barto za pomoc do pradowni jeszcze nie dotarlam, czy przechodziliscie zwatpienie bydowa ? jak mi sie nie chce tematu zaczynac ale bylismy na dzialce i musze koniecznie juz ja ogrodzic, ludzie sa naprawde chamscy, na naszej dzialce jest tona smieci, jakies pociete uschniete drzewa, wkur... sie niemilosiernie eh mam pytanie z innej beczki, czy robiliscie sobie odwierty na dzialce ? sprawdzaliscie poziom wod gruntowych, wysokosc zwierciadla ? jesli tak, to kogo zatrudniliscie i bardzo prosze o podanie kosztu, badz skad informacje pozyskaliscie ? mam jeszcze pytanie, urzad miasta nie chce mi przyjac inwenaryzacji zieleni, bo nie mam podanej nazwy zywoplotu, szukam w necie jak rozpoznac ten cholerny zywoplot i nie umiem znalezc, wydaje mi sie, ze jest to taki krzak z bialymi kulkami, jako dzieciaki rzucalismy sie tym badz z tego strzelalismy, kojarzy moze ktos nazwe tego ? moze to byc liguster ? Edytowane 27 Maja 2010 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 27.05.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 hej, no nie dostaje powiadomien, musze sie uwaznie przyjrzec stronie/forum, w domu nie bardzo mam czas i mozliwosci, a w pracyjeszcze gorzej aby zajrzec do Was dzieki barto za pomoc do pradowni jeszcze nie dotarlam, czy przechodziliscie zwatpienie bydowa ? jak mi sie nie chce tematu zaczynac ale bylismy na dzialce i musze koniecznie juz ja ogrodzic, ludzie sa naprawde chamscy, na naszej dzialce jest tona smieci, jakies pociete uschniete drzewa, wkur... sie niemilosiernie eh mam pytanie z innej beczki, czy robiliscie sobie odwierty na dzialce ? sprawdzaliscie poziom wod gruntowych, wysokosc zwierciadla ? jesli tak, to kogo zatrudniliscie i bardzo prosze o podanie kosztu, badz skad informacje pozyskaliscie ? mam jeszcze pytanie, urzad miasta nie chce mi przyjac inwenaryzacji zieleni, bo nie mam podanej nazwy zywoplotu, szukam w necie jak rozpoznac ten cholerny zywoplot i nie umiem znalezc, wydaje mi sie, ze jest to taki krzak z bialymi kulkami, jako dzieciaki rzucalismy sie tym badz z tego strzelalismy, kojarzy moze ktos nazwe tego ? moze to byc liguster ? Raczej nie lingustr- on ma ciemne-prawie czarne owoce. Białe kulki ma śnieguliczka biała - http://www.krzewy.pl/Symphoricarpus_albus_White_Hedge/symphoricapus_white.htm Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 27.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam, Poszukuję stępli budowlanych w okolicach Gliwic w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Paweł Ja mam stemple na zbyciu, odbiór w Knurowie. Mam również (pozostałości po budowie), deski szalunkowe, pręty zbrojeniowe, pustaki kominowe wentylacyjne.W razie zainteresowania proszę pisać na PW. Pozdrawiam. Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts