Mirekh1 18.07.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam. Postrzrebuję namiary na kogoś kto handluje piaskiem do zasypania fundamentów i do murowania w okolicy Mikołowa lub Łazisk Górnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 19.07.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) ja brałam od nich: kopalnia piasku - gruszczyk tel. +48 (032) 322 48 45 [email protected] Edytowane 19 Lipca 2010 przez monika i lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiaof 19.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witajcie, ja również potrzebuję namiary na osobę która handluje TANIO hehe piaskiem do zasypania fundamentów z okolic Rudy Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 19.07.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam. Postrzrebuję namiary na kogoś kto handluje piaskiem do zasypania fundamentów i do murowania w okolicy Mikołowa lub Łazisk Górnych. Ja brałam tu http://www.jarub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.07.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 krzyk123, to ja poprosze na priv namiary na twojego wykonawce ja tez bardzo ślicznie prosze o namiary na tego wykonawcę: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław sie buduje 19.07.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam. Postrzrebuję namiary na kogoś kto handluje piaskiem do zasypania fundamentów i do murowania w okolicy Mikołowa lub Łazisk Górnych. Fundament mam już gotowy. Piasek płukany do murowania bloczków fundamentowych brałem w firmie SAKEM z Łazisk Górnych adres (chyba) http://www.sakem.pl . Przywieźli mi 12ton a jak majstrowi nagle brakło 2tony (moi budowlańcy lubią mnie zaskakiwać że potrzebują materiały na już!!!) to dowieźli w godzinę bo mieli akurat wolne auto. Piasek do zasypywania fundamentów (a wlazło do nich 200ton) też brałem u nich bo dali dobrą cenę a na moją budowę to tylko Tatrą dało radę wjechać bo tak mokro i ciasno. A jeszcze cement też tam kupowałem w czerwcu płaciłem 10zł/worek. A teraz biorę się za ściany:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 19.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Szukam ekipy do wykanania ogrodzenia murowanego fundament + klinkier dł ok 30m z bramą przesuwnąJeśli ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę proszę o info na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 19.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 WitamSprzedam stemple ok 130-150 szt Nówki deski szalunkowe zbite w różne dł Blatywięcej info niebawem jak to wszystko zliczę i pomierzę zainteresowanych zapraszam 503-874-559 Odbiór koło Mikołówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
envy 19.07.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam po raz pierwszy na Forum "Na dniach" musimy podjąć decyzję o wyborze tynku do ocieplenia elewacji. Sporo tego będzie bo ok. 300m2 .. Już prawie wybraliśmy wykonawcę ale pozostał problem tynku (firma, kolor - myślałam o zastosowaniu metody Wireckiego - spytanie mieszkańców domu, którego kolor mi się podoba ale jeszcze nie zrobiłam rekonesansu..). Najprawdopodobniej będzie to tynk silikatowy, baranek, 1,5. Przeczytałam pobieżnie wątek i widziałam, że ktoś wspomniał Arsanit. Nasz wykonawca go robi i mówi, że nie narzeka ani na robienie ani na reklamacje inwestorów. Ma ktoś może doświadczenia z tym tynkiem?? Mamy też ofertę z Caparola ale to już trochę inny przedział cenowy... W Arsanicie niezależnie od koloru cena jest taka sama, w Caparolu dużo zależy od koloru ( ). Muszę zrobić zestawienie co nas ile będzie kosztowało ale szukam najpierw ewidentnych za lub przeciw. Widziałam, że w wątku często poszukiwane są ekipy do konkretnych robót. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę podać namiar na tynki cementowo - wapienne a także na Górali od więźby (wprawdzie było trochę poprawek ale bez problemu przyjeźdżali je robić). Górale robią też inne rzeczy, np. mieliśmy ofertę na ocieplenie i podbitkę ale chyba zdecydujemy się na wykonawcę z okolicy (okolice Gliwic). A przy okazji - czy ktoś ma namiar na deski podłogowe z okolicy Gliwic, najlepiej 3 cm, pióro - wpust, ze względów ekonomicznych sosna lub świerk. Wymysliliśmy polożenie dech na legarach i olejowanie ale zaczynamy się wahać... Może ktoś robił coś podobnego i może doradzić / odradzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 20.07.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ............ A przy okazji - czy ktoś ma namiar na deski podłogowe z okolicy Gliwic, najlepiej 3 cm, pióro - wpust, ze względów ekonomicznych sosna lub świerk. Wymysliliśmy polożenie dech na legarach i olejowanie ale zaczynamy się wahać... Może ktoś robił coś podobnego i może doradzić / odradzić. Pozdrawiam Szczerze powiedziawszy nie spotkałam się z deskami 3 cm, ale może też dlatego, że nie szukałam, my mamy standardowe 22 mm. Jeśli chodzi o rodzaj drewna to musisz pamiętać, że np. drewno sosnowe jest baaaaaaaaaardzo miękkie. Znajoma ma w swoim pokoju na poddaszu takie deski i mąż niechcący upuścił łyżeczkę, która zostawiła ślad (spadła z niezbyt dużej odległości). Ale najlepiej porozmawiaj z osobami które takowe deski mają. Moim zdaniem jeśli chcesz mieć drewniane podłogi, a nie chcesz za dużo pieniążków wydawać, to już lepsza jest mozaika (np. z wiązaniem angielskim). Kosztuje ok. 35 zł/m2 a jest z dosyć twardego dębu ( ja mam w jednym pokoju i kupowałam tutaj: http://www.konsbud.com.pl/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 20.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Moim zdaniem jeśli chcesz mieć drewniane podłogi, a nie chcesz za dużo pieniążków wydawać, to już lepsza jest mozaika (np. z wiązaniem angielskim). Kosztuje ok. 35 zł/m2 a jest z dosyć twardego dębu ( ja mam w jednym pokoju i kupowałam tutaj: http://www.konsbud.com.pl/) Czy mozaika to inna nazwa parkietu przemysłowego? Jaka jest jej grubość? Szukam jakiegoś drewna na ogrzewanie podłogowe. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jak o drewnie mowa...1) szukam pilnie stolarza który ma doświadczenie z blatmi drewnianymi.2) szukam drzwi białych lakierowanych całkowicie płaskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksiulinski 20.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam, podrzućcie proszę namiar na solidnego elektryka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 solidny napewno Robert SZ szukaj go na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 20.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 solidny napewno Robert SZ szukaj go na forum Jeżeli to ten sam Robert Sz. co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 20.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witajcie, poszukuję garażu blaszanego na budowę w Tarnowskich Górach. Może ktoś z okolic ma na zbyciu? Pozdrawiam. ..witam:) mam do sprzedania GARAŻ BLASZANY w dobrym stanie - służył mi do niedawna na budowie , a teraz możemy juz przenieść się z klamorami do domu;) Tak więc jeśli ktoś chetny - odsprzedam. Garaż do odbioru w Katowicach Podlesiu. pozdrawiam____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 20.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam, mamy do sprzedania używany blaszak w bardzo dobrym stanie wym. 3 x 5, stoi sobie u nas w Imielinie! tel. 606 293 754. ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 jeżeli to ten sam robert sz. Co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi rozwiązalismy duzo problemow wszystko działa 3 instalacje : Pod rolety , elektryczna i alarmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.07.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jeżeli to ten sam Robert Sz. co robił u mnie to moge polecić namiary poniżej [email protected] 693-814-215 mysle, że się nie obrazi popieram i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czy ktos może mi powiedzieć cos na temat firmy PHU STYL-BUD Łukasz Seredyński Zabrzeg? Czy godna polecenia? Jakieś opinie bo nie mogę nic znaleźć a zastanawiam sie czy by im nie zlecić wybudowania SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts