rafi27 07.03.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w hurtowniach w okolicach Tychów lub Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 07.03.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 RODACY:Może zwrócimy się do Muratora o zoorganizowanie spotkanie wszystkich śląskich budowalańców, tak jak to jest w innych miastach??? Co Wy na TO!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdazMichałem 07.03.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Drodzy Krajanie! Właśnie przed chwilą usłyszałam w radyjku lokalnym taką informację: Jopek w Sierakowicach w okresie do 08.03 obniża cenę swoich produktów o 40% dla pierwszych 100 którzy się zgłoszą, w następnym tygodniu o 35%.Całkiem sporo moim zdaniem, może warto sprawdzić? (Wiem że robią ciepłą ceramikę o nazwie Termomur, dachówki i płytki elewacyjne, nie wiem czy coś jescze.) My nie skorzystamy, bo jesteśmy dopiero na etapie adaptacji projektu i jeszce w tym sezonie nie zaczynamy budowy , ale może komuś się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Rafi - w Tychach jest oddział Dekorgipsu z Dąbrowy Górniczej (całkiem spora hurtownia z grupy PSB) . Dużo kupowałem w D.G. jestem zadowolony. Można negocjować ceny z tym, że ja najczęściej rozmawiam z samym szefem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 On 2003-03-07 11:51, rafi27 wrote: RODACY: Może zwrócimy się do Muratora o zoorganizowanie spotkanie wszystkich śląskich budowalańców, tak jak to jest w innych miastach??? Co Wy na TO!!!!!!!! Rafi to my musimy się skrzyknąć i zorganizować coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 08.03.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Jestem za IIIII, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.03.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Również jestem za To należałoby ustalić czas i miejsce akcji [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-09 18:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 10.03.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Rafi27, jeżeli chodzi o składy budowlane, moje doświadczenia z Dekorgipsem w Tychach są bardzo złe. Długie terminy realizacji, rabaty prawie żadne, transport - tu dziwna mina obsługi - najlepiej własny, najwyżej mogą oni ale odpłatnie i przy okazji jak będzie samochód czyli o ustaleniu terminu nie ma mowy. Poszedłem do sąsiadów, czyli Buildera i tam wszystko bez problemu. Fachowa pomoc, rabaty bardzo porządne, transport prawie za darmo i zawsze idzie ustalić termin tak aby mi pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 10.03.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Jest też Teks w Mysłowicach. Tam szczególnie warto kupować systemy kanalizacyjne i rynnowe - są skłądem fabrycznym producenta. Zobacz http://www.teks.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 10.03.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Dzięki za pomoc. Chyba też nie skorzystam z poropozycji JOPKA, bo dopiero zamierzam kopać jak puszczą mrozy. Jak sądzicie kiedy wreszcie będziemy mogli ruszyć do akcji. JA MAM JUŻ DOŚĆ ZIMY!!!. Sprawa spotkania. Myślę że mozna napisać do Muratora czy pomogliby zoorganizować takie spotkanie, wiecie sala, organizacja, itp. Co Wy na to??? Sądząc po ilości posów nie ma nas tylu co np we Wrocławiu czy Krakowie, ale siła nas mocium Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 On 2003-03-10 08:53, rafi27 wrote: Dzięki za pomoc. Chyba też nie skorzystam z poropozycji JOPKA, bo dopiero zamierzam kopać jak puszczą mrozy. Jak sądzicie kiedy wreszcie będziemy mogli ruszyć do akcji. JA MAM JUŻ DOŚĆ ZIMY!!!. Sprawa spotkania. Myślę że mozna napisać do Muratora czy pomogliby zoorganizować takie spotkanie, wiecie sala, organizacja, itp. Co Wy na to??? Sądząc po ilości posów nie ma nas tylu co np we Wrocławiu czy Krakowie, ale siła nas mocium Panie. Rafi coś tak uparł się z tą Redakcją. Jaka sala - spotkanie ma być w plenerze. Najlepiej na czyjejś budowie. Może być moja /u mnie można się już schować w razie deszczu pod wiatą/lub innej Jak ma być na gruncie neutralnym mogę zaproponować Ośrodek Sportów Wodnych nad Zalewem Rybnickim. Jak tylko będą chętni to podejmę się organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 10.03.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Chodziło mi że przy tej pogodzie spotkanie plnerowe to chyba nie za bardzo. Ale ja popieram każdą inicjatywę. Sam nawet przez pewien okres myślałem czy nie kupić działki w Rybniku. Ja się dostosuję podaj termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 A może połączyć spotkanie z Targami Budownictwa w Rybniku ?A jeżeli nie to proponuję pierwszą wiosenną sobotę tj 29.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 10.03.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 witam Wszystkich po zimowo-mrozowej przerwie. Wiosna idzie, roboty ruszą, a mnie spać nie daje cała ta dyskusja o zabraniu nam ostatniej ulgi budowlanej (odliczeniu % od odsetek od kredytu) i martwię się strasznie, bo kredytu jeszcze brać nie chcieliśmy, a tu trzeba będzie przyspieszyć, żeby się na te odpisy załapać. Czy Kogoś z Was to też gnębi? Pozdrawiam Wszystkich, szczególnie Tych walczących z Naturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.03.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Co do spotkania - na Muratora nie liczcie.Byłem na takim spotkaniu z grupą wrocławską(śląskiej jeszcze wtedy nie było) ale zorganizowaliśmy je sobie sami.Wiecie - knajpka , obiadek i oglądanie zdjęć, wymiana doświadczeń. Było miło i bardzo sympatycznie.Myślę że taki scenariusz jest najlepszy.Ustalić datę, miejsce i - już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 11.03.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Witam mam pytania: czy ktos jest może użytkownikiem bram garażowych firmy MIROLA z Orzesza,czy może słyszeliście opinie nt. ich bram Ps. Firma miała swoje stoisko na targach w Gliwicach Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 11.03.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Witam mam pytania: czy ktos jest może użytkownikiem bram garażowych firmy MIROLA z Orzesza,czy może słyszeliście opinie nt. ich bram Ps. Firma miała swoje stoisko na targach w Gliwicach Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 12.03.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Targi w Rybniku to bardzo dobry pomysł. Nawet nie wiedziałem że takie są.RODACY, BUDOWLAŃCY co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penejos 12.03.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Rafi27 !Gdzie budujesz ?Bo ja mam zamiar ruszyc z budową w okolicy Miedźnej.Przydzadza mi się twoje doświadczenia.PozdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 13.03.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Penejos. Ja jeszcze też nie mam doświdczenia, ruszam z budową dopiero na wiosnę/lato jak dostanę pozwolenie na budowę. Na razie też zbieram doświadczenia czytam Muratora i forum. Ale dzięki za miłe słowa.Ja będę się budował w Bojszowach, tj. w okolicach Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts