Wanios 11.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam serdecznie! ...zwłaszcza Mysłowiczan (ale wszystkich innych też) Jestem 'na kupnie' działki właśnie w Krasowach, niedaleko Kościelniaka - byłem dziś oglądać i chyba się zdecyduję. Lola i Enio (i inni z okolic) dajcie nr tel - chętnie do Was zadzwonie, bo mam trochę pytań, pewnie takich, na które juz Wam się udało odpowiedzieć. Pozatym dobrze poznać przyszłych sąsiadów Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 11.06.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Cześć Wanios! Telefon masz na privie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 11.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 może ktoś wie gdzie można dostać dobre bloczki betonowe najlepiej b20 i tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 12.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witaj Wanios Ale fajnie Pomalutku nam sie Krasowy zabudują Dużą działkę kupujecie? tel. na priva tylko nie licz na wiele porad, bo ja jeszcze zielona jestem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 12.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej, Lala! Witam nowych Krasowiaków. Jeżeli chodzi o jakieś rady zawsze służę pomocą o ile będę potrafił. Sąsiad z Krasów PS: Enio, Lala i Wanios jeżeli wszyscy kupiliście działki przy Kościelniaka (lub kupicie) to tak mi się wydaje, że prawdopodobnie przylegają one do siebie. Przynajmniej tak wnioskuję po Waszych postach. G-J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 12.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam,Czy ktos z obecnych moze polecic jakis tartak,ktory wykonuje dobre drewno 4stronnie strugane i impregnowane?Potrzebuje do wykonania pergoli i zadaszenia wejscia.Moze jakas cena za 1 m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 12.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam! Dziękujemy za ciepłe przyjęcie na forum ... sąsiadom zza miedzy Mamy dwie oferty działek - jedna 20*50m niedaleko ul.PCK i druga 20*30m jakieś 200m od ul.Kościelniaka na północ - ta druga położona jest bardziej malowniczo (srodek szczerego pola na chwilę obecną ), ale nie ma żadnych mediów - woda, prąd i gaz aż 200m w ulicy :/ . Obie sprzedaje ten sam człowiek. Mojej Izie bardzo podoba się ta okolica. Może osoby, od ktorych kupiliście działki mają jeszcze coś na sprzedaż? Proszę o info (jeżeli to nie tajemnica). Pozdrawiamy gorąco Wanios z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Marek, drewno strugane i suszone komorowo to rarystas . Na Śląsku wiem o tartaku w Gliwicach, ja sama kupowałam takie drewno aż w Wieluniu. Jeśli jesteś zainteresowany dam namiary na priv. Ale czy dla samej pergoli warto jechać aż tak daleko? Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 13.06.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Trzeba będzie kiedyś zrobić zbiórkę na Kościelniaka Co myślicie, Krasowiacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 13.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam, Lala, Wanios, inni jestem za spotkankiem, zgdajmy się na priv Pozdr. Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_jab 13.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mam prośbę - szukam sprawdzonej ekipy do wylewek z miksokretem, która przyjedzie w okolice Wodzisławia Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 13.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Spotkanie w Krasowach - bardzo chętnie!! Jeszcze grzegorz-janusz Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 13.06.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich a szczególnie budujących (lub zamierzających budować)w Mysłowicach. Moja budowa rusza prawdopodobnie na przełomie lipca i sierpnia. Ponieważ silne towarzystwo z Krasów pisało coś o spotakaniau, mam dla Was propozycję. W najbliższą niedzielę w Kosztowach odbędzię się festyn z okazji 75 lecia istanienia klubu Unia Kosztowy (którego jestem zawodnikiem:). Plan festynu na http://www.uniakosztowy.prv.pl Może macie ochotę za spotkanie przy pifku, krupniokach i ludowej muzyczce? Z Kościelniaka to nie więcej niż kilometer, a mieszkańcy Krasów mają długą tradycję w "udzielaniu się" w klubie (obecny trener to waśnie "krasowiok") pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam Gaga, Sa takowe, sa, mam oferte z Grodkowa ale cena zbija z nog chca za 1 m3 takiego jak jak potrzebuje ok 1070 pln w sumie potrzebujetego ok 4,3 m3. Tartak z Wielunia znam ale dzieki za pomoc Potrzebuje tez deske tarasowa ryflowana, gdyz bede chyba wymienial moje podesty tarasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 A tak przy okazji,Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat firmy dekarskiejJAR-BUD RES z Bierunia?PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 13.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam! Gregori - dziekuję za zaproszenie - brzmi nieźle! Jeszcze nie kupiłem ani metra, a juz się czuję cząstką społeczności Kosztowsko-Krasowskiej ))) Pozdrawiam serdecznie Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 13.06.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jak najbardziej! Wanios, Ty masz mój nr komórki, daj znać keidy. Jeżeli w tym tygodniu, może być popołudniu za wyjątkiem piątku - chyba że gdzieś około 18, no i s-n. Bardzo ciekawą propozycję przedstawił Gregori - i jestem za!! Wanios, Ja też kupiłem od pana P. (nie będę tutaj używał nazwisk) i jestem zadowolony. Wybór należy do Was. Tak jak pisałem może Lala i Enio sąsiadują z Tobą - to trzeba tylko się skrzyknąć, powołać mały lokalny komitecik i dalejże do energetyki, RPWiK i GSG. A ta działka przy PCK, to gdzie jest mniej więcej? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasmar 13.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 -------------------------------------------------------------------------------- http://www.dobredomy.pl/?id_project=21&infopage=1 Witamy Kasia i Marcin z mysłowic ale zamierzamy się budować na Chełmie, nad zalewem na ul.GAMROT, działka kupiona, WZ są, projekt prawie wybrany ( link u góry - bardzo ostatnio popularna LIBRA z Domusa ) Wszyscy straszą kosztem dachu - CZY TO NAPRAWDĘ TAKIE DROGIE ???? a nawet jeśli to i tak domek jest ładny dzięki niemu Prosimy o kontakt osoby z okolic oraz z podobnym projektem Dopiero zaczynamy i liczymy na waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kasmar - wiadomość na priv pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 13.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 kasmar, witam sąsiadów my już bodowe w zasadzie mamy za sobą (poza budową płotu, bramy garażowej, podjazdu i innych takich tam), mieszkamy w Imielinie niedaleko zalewu, czyli po sąsiedzku. W co do dachu: to zależy z czego chcecie mieć dach i jak mocno jest "połamany". A w Chełmie jest duży skład z dachówkami..... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts