peri 23.08.2005 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Monika namiary wysłałam na priva. pozdrawiammarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.08.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Odkupię po rozsądnej cenie stemple budowlane o długości >= 2.6 m. Potrzebuję 200 sztuk. Interesują mnie okolice w promieniu do 30 km od Rybnika. Zainteresowanych proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 23.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja nie bede gorszy i odkupie takie steple w promieniu 30 km od bytomia ilosc rowniez jakie 200 jakosc wysokosc taka sama a nawet moglyby byc dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 25.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie Wszyscy,buduję Jupitera II niedaleko wierklańca.Ma kto namiary na dobrš firmę oferujšcš dachówkę RupCeramika z dobrym rabatem?Jakie zakładacie rynny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie Wszyscy, buduję Jupitera II niedaleko wierklańca. Ma kto namiary na dobrš firmę oferujšcš dachówkę RupCeramika z dobrym rabatem? Jakie zakładacie rynny? Pozdrawiam Witaj sobier! gdzie dokładnie się budujesz?? Czy to Nowe Chechło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 26.08.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witaj sobier! gdzie dokładnie się budujesz?? Czy to Nowe Chechło?? Witaj, buduję się w Tąpkowicach, ale Nowe Chechło mam w zasięgu wzroku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.08.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ma kto� namiary na dobrš firmę oferujšcš dachówkę RupCeramika z dobrym rabatem? Jakie zakładacie rynny? Pozdrawiam Hej! Ja marzyłem o Ruppie ale będzie Tondach - głowa w chmurach nogi na ziemi. W miarę mocni sprzedawcy z okolic Rybnika to Builder i Budo-Zbyt, choć pewno oni są za daleko. Pewnie wiesz że aktualnie Rupp ma promocję? Rynny daję plastikowe prawdopodobnie Marley brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 26.08.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Hej, mam Buildera w Tarnowskich Górach i włąśnie od nich mam mieć jutro ofertę. Kupuję u nich większość materiałów to może dach też dobrze wynegocjuje Dzięki za info o promocji RupCeramika. Też myślałem o Marleju, ale nie wiem czy nie zmienie zdanie z plastiku na coś blaszanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 26.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 buillder w tarnowskich górach jest ok , chociaż ja w końcu kupilem gdzie indziej (cena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witaj sobier! gdzie dokładnie się budujesz?? Czy to Nowe Chechło?? Witaj, buduję się w Tąpkowicach, ale Nowe Chechło mam w zasięgu wzroku Pozdrawiam o mamy do siebie 10 km, może nawet mniej- będę przejeżdzać to zaglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 30.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a jak z dojazdem do buildera w t.g?jest ta droga obok maca juz przejezdna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 30.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 monika i seba, podaję na priva namiary na mojego geodetę (a właściwie geodetkę, mieszka blisko, jest moim zdaniem kreatywna i ma chęć do pracy (co niestety nawet w tych czasach rzadko się zdarza, u mnie było szybko i ok i nawet jest , bo teraz załatwiam inne rzeczy, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.08.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 monika i seba, podaję na priva namiary na mojego geodetę (a właściwie geodetkę, mieszka blisko, jest moim zdaniem kreatywna i ma chęć do pracy (co niestety nawet w tych czasach rzadko się zdarza, u mnie było szybko i ok i nawet jest , bo teraz załatwiam inne rzeczy, pzdr nic nie doszlo prosze wyslij ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 30.08.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wysłałem, za pierwszym razem zapomniałem wpisać tematu wiadomości prywatnej i nie poszło , fachowiec jest w Wojkowic, więc jeżeli budujesz w Rogoźniku masz rzut beretem, tyko nie wiem co z tymi Tąpkowicami, bo to już... za granicą , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wysłałem, za pierwszym razem zapomniałem wpisać tematu wiadomości prywatnej i nie poszło , fachowiec jest w Wojkowic, więc jeżeli budujesz w Rogoźniku masz rzut beretem, tyko nie wiem co z tymi Tąpkowicami, bo to już... za granicą , nie rozumiem jaki fachowiec- przeciez ten geodeta to kobitka! pisales ze jest z Piekar a teraz mowisz ze z Wojkowic kurde chyba nie nadazam wybacz ale gdybys mogl tak lopatologicznie napisz jeszcze prosze ile ci policzyla za ten fuul serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 31.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 droga wyżej wymieniona, o ile dobrze pamiętam i widzę poprzednie wątki nigdzie nie wspomniałem, że geodeta (tka) jest z Piekar, z Piekar to jestem ja- to po pierwsze po drugie, jako kobieta nie dbasz chyba o feminizację świata, skoro sugerujesz, że kobieta nie może być fachowcem , przecież geodeta to nie jest typowo "twarda profesja budowlana", jeżeli jednak Cię to męczy to mam wariant zastępczy, jej mąż jest również z tego co mi wiadomo geodetą po trzecie za całość jeszcze nie płaciłem, każda sprawa jest indywidualna i ze wszystkim można się jakoś dogadać, w koncu jest to umowa cywilnoprawna, ja jestem po prostu zadowolony z ich usług i mówię to na moim przykładzie, bo wspomniana geodetka myśli jak wyśc z ewentualnego problemu, a nie marudzi i stęka, jak wielu facetów (fachowców ), którzy albo robią tak aby wyolbrzymić problem i ściągnąć więcej kasy lub po prostu nie potrafią sobie z problemem poradzić (z wcześniejszym geodetą -facetem nie układało mi się dobrze) po czwarte- to sprecyzuj w końcu gdzie budujesz bo ja ci nazdam pozdrawiam pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 31.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 droga wyżej wymieniona, o ile dobrze pamiętam i widzę poprzednie wątki nigdzie nie wspomniałem, że geodeta (tka) jest z Piekar, z Piekar to jestem ja- to po pierwsze po drugie, jako kobieta nie dbasz chyba o feminizację świata, skoro sugerujesz, że kobieta nie może być fachowcem , przecież geodeta to nie jest typowo "twarda profesja budowlana", jeżeli jednak Cię to męczy to mam wariant zastępczy, jej mąż jest również z tego co mi wiadomo geodetą po trzecie za całość jeszcze nie płaciłem, każda sprawa jest indywidualna i ze wszystkim można się jakoś dogadać, w koncu jest to umowa cywilnoprawna, ja jestem po prostu zadowolony z ich usług i mówię to na moim przykładzie, bo wspomniana geodetka myśli jak wyśc z ewentualnego problemu, a nie marudzi i stęka, jak wielu facetów (fachowców ), którzy albo robią tak aby wyolbrzymić problem i ściągnąć więcej kasy lub po prostu nie potrafią sobie z problemem poradzić (z wcześniejszym geodetą -facetem nie układało mi się dobrze) po czwarte- to sprecyzuj w końcu gdzie budujesz bo ja ci nazdam pozdrawiam pa! łojezu!!! sorki ze tak to odebrales nie chcialam ci nazdac 1. dzialka jest w rogozniku 2. nie mam nic do babskich fachowcow ( a o feminizacje swiata rzeczywiscie nie dbam- 6 tygodni na przymusowym L-4 sprawilo ze chce zostac kura domowa ) 3. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TEN NAMIAR - SKORZYSTAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 31.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no problem, mam przyjaciela, który wybudował się w Rogoźniku, ul. Polna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 no problem, mam przyjaciela, który wybudował się w Rogoźniku, ul. Polna oooo co prawda nie wiem gdzie ta ulica ale poszukam czy to daleko:) a co do geodetki to wczoraj zawiozlam jej mapki i ustalenia branzowe. Ile czekales na swoja mape? Nam ma zrobic w 3 tygodnie (nie spieszy nam sie bo czekamy na uprawomocnienie planu zagospodarowania) ale tak czy owak to troche dlugo (musza miec chyba troche roboty). Fajna babka- latala na bosaka, wlasnie kroila na cos papryke smieszna, ale konkretna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jako pierwsi w Polsce będziemy budować ELF'a. Tak będzie wyglądało nasze maleństwo: elewacja południowa (wejściowa): http://img294.imageshack.us/img294/7103/elewacjapoludniowa2lj.jpg elewacja zachodnia: http://img294.imageshack.us/img294/7469/elewacjazachodnia4ku.jpg elewacja pólnocna: http://img294.imageshack.us/img294/9295/elewacjapolnocna4ff.jpg elewacja wschodnia: http://img294.imageshack.us/img294/7945/elewacjawschodnia5iz.jpg parter: http://img294.imageshack.us/img294/3739/parter5qn.jpg 1. przedsionek- 4,25 m2 2. hall z komunikacją i jadalnią- 17,43 m2 3. pokój dzienny- 29,08 m2 4. łazienka 5,15 m2 5. kotłownia 3,00 m2 6. kuchnia 7,85 m2 garaż- 25,56 m2 piętro: http://img294.imageshack.us/img294/5364/pietro8bh.jpg 1. hall z komunikacją- 5,60 m2 2. łazienka- 6,89 m2 3. pokój- 10,16 m2 4. pokój- 15,98 m2 5. pokój- 16,01 m2 6. garderoba- 13,58 m2 jesteśmy dumni z tego co udało nam sie wymiślić, bo z projektu katalogowego (miernego) pozostało niewiele sami zobaczcie: http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-261,280,61,opis.html już się nie możemy doczekac pierwszej łopaty w ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts