draazeka 02.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony???Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 03.01.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] albo wszyscy spią snem zimowym , albo ich zasypało, albo ... nie mają o czym pisać Panowie !! - kobieta czeka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich slonzokow w Nowym Roku, planuje zacząć budowe w tym roku w Szałszy k.Gliwic i szukam sprawdzonej ekipy do budowy, czy ktoś mógły mi polecić swoją z której był zadowolony, albo ostrzec przed taką z której był niezadowolony??? Dzieki z góry i liczę na waszą pomoc i wsparcie, bo chyba nie do końca zdaję sobie sprawe co mnie czeka. pozdrawiam może jednak znajdzie się ktoś z jakąś radą a może na priv bardzo proszę [email protected] albo wszyscy spią snem zimowym , albo ich zasypało, albo ... nie mają o czym pisać Panowie !! - kobieta czeka !! nie śpią, "ich" zsypało i nie mają sztromu coby klikać......i nie mają kogo polecić, chyba że okna, wylewki, kafelkarza ewentualnie elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Chciałbym byc pomocny, ale niestety z czystym sumieniem nie moge nikogo polecic ....przykre ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 szkoda mi Cię, kocie,miałeś pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 09.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 a ja ciągle mam nadzieję, że budowa domu to nie będzie przykre doświadczenie, czy aż tak bardzo się myle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario1108 09.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam1Na wiosne zamierzam rozpocząc budowe w Miasteczku Slaskim i szukam soldnej ekipy budowlanej. Czy ktos moze mi polecic kogos z okolic?PozdrawiamRomario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 szkoda mi Cię, kocie, miałeś pecha naczytałem sie tych pie....muratorow i teraz za duzo widze za mało czasu mam na budowe , w zasadzie na jej nadzorowanie jak to mowią -jak kota ni ma to myszy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam1 Na wiosne zamierzam rozpocząc budowe w Miasteczku Slaskim i szukam soldnej ekipy budowlanej. Czy ktos moze mi polecic kogos z okolic? Pozdrawiam Romario chyba tylko Mirzaw, ale chyba już tutaj nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 a ja ciągle mam nadzieję, że budowa domu to nie będzie przykre doświadczenie, czy aż tak bardzo się myle...... Witam wszystkich nowych i nie tylko. budowa to nie piaskownica , ale skoro tylu sie wybudowało to jednak można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.01.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 szkoda mi Cię, kocie, miałeś pecha naczytałem sie tych pie....muratorow i teraz za duzo widze za mało czasu mam na budowe , w zasadzie na jej nadzorowanie jak to mowią -jak kota ni ma to myszy ..... z całym szacunkiem dla moderatora forum, ale jemu też zdarza się przesadzić i dać ciała, nie masz czasu, zatrudnij inspektora nadzoru, ale żeby przypadkiem nie znał się z kierownikiem budowy, czasami pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirola75 11.01.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam po dłuższej nieobecności Prawie pozałatwiałem paiery i myslę, że od wiosny...START... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 12.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dzisiaj dostałem orzeczenie z urzędu górniczego na temat szkód górniczych: - teren poza bezpośrednimi wpływami dokonanej i projektowanej eksploatacji górniczej, - wstrząsy pochodzenia górniczego mogą powodować drgania gruntu o przyspieszeniu do 40 mm\s2 Są w końcu szkody czy ich nie ma ?pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.01.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 POSZUKUJĘ DOMU DO REMONTU W OKOLICACH TYCHÓW, BOJSZÓW, ŚWIERCZYŃCA,LĘDZIN, BIERUNIA W CENIE DO 110000 ZŁ, LUB DZIAŁKI BUDOWLANEJ W TYCH OKOLICACHGG W STOPCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
do-la 13.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dzisiaj dostałem orzeczenie z urzędu górniczego na temat szkód górniczych: - teren poza bezpośrednimi wpływami dokonanej i projektowanej eksploatacji górniczej, - wstrząsy pochodzenia górniczego mogą powodować drgania gruntu o przyspieszeniu do 40 mm\s2 Są w końcu szkody czy ich nie ma ?pozd. Z tym samym problemem - jak wygląda sprawa tzw szkód górniczych? - zbrojenie i zwroty kosztów przez kopalnię? Może ktoś już załatwiał takie formalności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gekoz 15.01.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 W sprawie szkód górniczych - myśle że najlepiej pytania dotyczące szkód zadawać kierownikowi budowy, w odpowiedzi na pytanie czy wstrząsy pochodzenia górniczego o przyspieszeniu drgań do 40mm/s2 oznaczają jakiś stopień szkód moge jedynie powiedzieć, że u nas był to wskaźnik 120mm/s2 co oznacza drugi stopień szkód górniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 15.01.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witam,czy ktos z szanownych grupowiczów ogrzewa dompiecem na eko-groszek z podajnikiem?jesli tak to prosilbym o krotka charakterystyke,jaka powierzchnia jest ogrzewana, jaki model pieca posiadacie,jakie jest srednie spalanie roczne, plusy i minusy uzytkownia takiego kotła, na co zwracac uwage przy zakupie? itp. pozdrawiamPiotr[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 17.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam! Chciałem ostrzec wszystkich budujących i wykańczających swoje domy przed powierzeniem prac budowlanych pracownikom Pana Niewierowicza. Co prawda Jego firma zajmuje się głównie kafelkowaniem i jakości tych prac nie mogę oceniać, ale u mnie murowali i to robili byle jak. Nie wierzę, że jedne prace można robić byle jak, a inne perfekcyjnie! Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 17.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam! Czy ktoś z Was ma jakieś opinie dotyczące okien drewnianych firm: GEBAUER, GLUMATEX i STOLAR-BUD? Jestem na etapie zamawiania okien i te firmy wydają się atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts