Beaty 18.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Hej Gdzie można w okolicy Mikołowa, Tychów kupić tanie kręgi betonowe do obudowy studni? Potrzebuję 3 kręgi 1000x500 i pokrywę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2katarzyna 18.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Poszukuję solidnej i sprawdzonej firmy. Wykonawca, który obiecywał, że wybuduje za 20 000 się rozmyślił. Szukam więc dalej. Okolice Lublińca już prawie sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 22.03.2006 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 A JA COSIK WPISZE BO NIE LUBIE JAK "NASZ" WĄTEK ZANIKA W ODDALI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 22.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witam mam pytanie czy 26tys za całą murarkę domu (tj. piwnica(ławy,ściany, strop, schody)12tys; parter(ściany,strop+garaż)9tys; poddasze(bez dachu)5tys) czy to dużo? dom 12,5 x 10 + garaż 6,6 x 6,4ps prosze o szybą odpowiedź do piątku mam dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 moim zdaniem do przyjęcia, ale próbuj jeszcze coś urwać albo coś dołożyćdo zrobienia np. izolacje ścian piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 22.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ten kosztorys dała mi jedna ekipa i jeszcze dziś wieczorem lub jutro mam dostać od innej porównam i będe negocjowaćdzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 22.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 a ja jestem na etapie przyłacza prądu i w związku z tym mam pytanko:czy ktoś ma do sprzedania budowlaną skrzynkę elektr. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario1108 22.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam serdecznie1Rozpoczynam budowe na wiosne w Miasteczku Ślaskim i poszukuje dobrej oferty na Ytonga 36,5cm- obecnie mam cene 117zl za m2Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 23.03.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam! Poszukuję sprawdzonej i sprawnej ekipy do wykonania w Mikołowie kilku ścianek działowych oraz schodów zewnętrznych (1/4 koła) i tarasu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 23.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 W środę, około godz. 10.00 na zapleczu jednego z pawilonów przy ulicy 3 Maja, nieopodal Placu Wolności wybuchł gaz.Sześć osób zostało rannych. Dwie przewiezione zostały do szpitala w Siemianowicach Śl., jedna osoba przebywa w rybnickim szpitalu, a trzy pozostałe, po opatrzeniu ambulatoryjnym, opuściły szpital w Rybniku.Na miejscu ciągle pracuje pogotowie gazowe i energetycy, straż pożarna, policja oraz prokuratura. W kilku budynkach w promieniu 100 metrów od miejsca wybuchu wypadły szyby, przechyliła się tylna ściana w sklepie, w którym eksplodował gaz.W związku z wypadkiem ruch w tym rejonie został zablokowany - nie ma przejazdu ulicą 3 maja, od Placu Wolności w stronę skrzyżowania z ulicą Chrobrego.http://www.rybnik.pl/_files_/Nowy%20folder/wybuch2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 23.03.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 W środę, około godz. 10.00 na zapleczu jednego z pawilonów przy ulicy 3 Maja, nieopodal Placu Wolności wybuchł gaz. Sześć osób zostało rannych. Dwie przewiezione zostały do szpitala w Siemianowicach Śl., jedna osoba przebywa w rybnickim szpitalu, a trzy pozostałe, po opatrzeniu ambulatoryjnym, opuściły szpital w Rybniku. Na miejscu ciągle pracuje pogotowie gazowe i energetycy, straż pożarna, policja oraz prokuratura. W kilku budynkach w promieniu 100 metrów od miejsca wybuchu wypadły szyby, przechyliła się tylna ściana w sklepie, w którym eksplodował gaz. W związku z wypadkiem ruch w tym rejonie został zablokowany - nie ma przejazdu ulicą 3 maja, od Placu Wolności w stronę skrzyżowania z ulicą Chrobrego. http://www.rybnik.pl/_files_/Nowy%20folder/wybuch2.jpg no i ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 24.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 poszukuje kierownika budowy z okolic Zabrza, Gliwic.mozecie kogos polecić? pozdrawiamPiotr[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 25.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam!Od 31 marca do 2 kwietnia odbywać się będzie w Rybniku kolejna, XI Giełda Budownictwa i Wyposażenia "DOM". http://www.rybnik.pl/_files_/logo_dom.jpg Zakres tematyczny tegorocznej edycji giełdy obejmuje materiały i usługi budowlane, technikę grzewczą i sanitarną oraz wyposażenie wnętrz i ogrodów. Celem Giełdy jest stworzenie inwestorom możliwości poznania firm działających na naszym terenie, ich potencjału, stosowanych technologii, materiałów, a wystawcom zaprezentowania i promocji swoich przedsiębiorstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kciuk 26.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich budujących na śląsku!!!Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do wykonania wieźby, ułożenia dachówki, a także wykonania tynków wewnętrznych tradycyjnych ze szlichtą z piasku kwarcowego.Bardzo proszę o namiary [email protected] lub na priva.A swoją drogą gdzie można na śląsku kupić piasek kwarcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g-onz-o 27.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wszystkich.Mam pytanko.Czy nie ma ktoś odsprzedać okolo 30 stempli i 50 m siatki?Zabrze i okolice.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam!Chcę się wybudować w okolicach Rybnika, w związku z tym zapytuję wszystkich budujących się w tamtych okolicach czy nie mają namiarów na działkę budowlaną, szczególnie interesuje mnie Rybnik Ochojec i Kamień. A może jakaś inna okolica ale koniecznie z dostępem do szkoły i przedszkola.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 28.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam! Od 31 marca do 2 kwietnia odbywać się będzie w Rybniku kolejna, XI Giełda Budownictwa i Wyposażenia "DOM". http://www.rybnik.pl/_files_/logo_dom.jpg Zakres tematyczny tegorocznej edycji giełdy obejmuje materiały i usługi budowlane, technikę grzewczą i sanitarną oraz wyposażenie wnętrz i ogrodów. Celem Giełdy jest stworzenie inwestorom możliwości poznania firm działających na naszym terenie, ich potencjału, stosowanych technologii, materiałów, a wystawcom zaprezentowania i promocji swoich przedsiębiorstw. a w jakich godzinach giełda jest otwarta i na jakiej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Byłem na trzech ostatnich giełdach ...i gdyby nie bliskosc obiektu to bym se siana dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 28.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 czyli warto jechać, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 28.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 CZy warto jechać to zależy czego się oczekuje??? Ja na początku byłam tym zafascynowana, ale mój chłop to podchodzi na zimno to wydatków i różnych nowości :(:). Generalnie zgadzam się z przedmówcami - siano i kicha. Ale mozna coś ciekawego podejrzeć i sfotografować :). Mój chłop był na targach w Gliwicach i jak stwierdził - takiego chłamu to jeszcze nie widział - poza oknami, kominkami, kafelkami (w bardzo skromnym wyborze) to nic ciekawego nie było - ale też szukał tynków zewnętrznych, bram, kostki brukowej, itp. itd. A dużo Banków było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts