piejar 14.07.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ludzie nie uciekajcie tak - kto bedzie Polskę budował? Dyć my jom budujymy!. A my sam nie yno Polsko budujymy ale i Ślonsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asek 14.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam,Czy są na forum osoby które mają okna od ABA Wiktorczyk z Czarkowa?Jakieś opinie na ich temat?znalazłem z necie że w pszczynie tez jest fabryka okien Wiktorczyk, to jest ta sama firma? Asek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam, Czy są na forum osoby które mają okna od ABA Wiktorczyk z Czarkowa? Jakieś opinie na ich temat? znalazłem z necie że w pszczynie tez jest fabryka okien Wiktorczyk, to jest ta sama firma? Asek u góry na pasku jest Szukaj....wpisz wiktorczyk ... i czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 14.07.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam ! Mam od roku okna Firmy ABA Wiktorczyk z Pszczyny-Czarkowa, natomiast Firma Wiktorczyk w centrum Pszczyny to firma córka i podobno ida troszke na masówke.Znam kilka osób , które mają te okna z ABY i wszyscy sa bardzo zadowoleni, jedna uwaga najlepiej wybrać tę drozszą wersję okien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 15.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam! Kupuje dom w stanie surowym zamknietym w okolicach Gliwic...Bede wypatrywał porad od was i informacji o waszych doswiadczeniach z firmami w tym rejonie.. Pozdrawiam.. DaroMan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 18.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Podciagam w górę...nikogo z tych okolic? Pozdrowienia. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Podciagam w górę...nikogo z tych okolic? Pozdrowienia. DaroMan ano wygląda na to że nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika28 20.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Mam namiary na firmę spod Limanowej produkującą garaże-blaszaki. Cena 1000 zł brutto z dowozem i montażem. Garaż ma wymiary 3x5 m. Dwa zapięcia na kłódki + zamek. Jedyne co konieczne to wypoziomować teren pod garaż i zapewnić dostawę prądu na ok 30 min - do montażu blaszaka. Czas oczekiwania na realizacjęzamówienia do 10 dni. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv. proszę o podanie numeru tel.do tej firmy gdyż jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kto ma doswiadczenia z firma KOMSTA z Pyskowic??? Okna, ogrzewanie itp. pozdroooo.. DaroMan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 22.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Czy ktoś zna firmę na Śląsku produkującą stalową siatkę ogrodzeniową z drutów kopalnianych? Czytałam na ogólnym forum, ale tylko wspomina się o firmie z Lublina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 23.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 wypadł nam jeden klient . mamy wolne dwa tygodnie a niechcemy robic zamieszania z przesuwaniem klientów. może ktoś potrzebuje sily robocze do 10 sierpnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 25.07.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Remigiusz! A jakies referencje?....mialbym mala robotke ale nie wiem czy nie za mala dla was....poprawki na dachu.Wymiana kilku dachowek na przelotowe z kominkiem, zdjecie dachowek przy okapie i zalozenie wroblowki, moze podbitka? pozdroooo... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 25.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Dobry dzionek! A właściwie wieczór... To i ja się dopisuję. Zamierzamy zamieszkać w Mikołowie - Paniowach. Działka już jest (kupiona wiosną), projekt właśnie usiłuje się zaadaptować (M08 z Muratora). Mieliśmy nadzieję na fundamenty w tym roku (tzn. ja miałam nadzieję, mój chłop należy do gatunku strasznych realistów. Póki co - ma rację ). Cóż, marzenia brutalnie zderzyły się z papierkologią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 26.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Remigiusz! ...moze jeszcze wylaz dachowy i okna polaciowe i dachowki dla kominiarza .. pozdrooooo.. DaroMan P.S. Witam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korsarz 26.07.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam, przymierzam się do budowy, wiosną przyszłego roku. Jednak do tej pory chciłbym przygotować całe zaplecze. Z tego też powodu poszukuję używanego, garażu blaszanego - w cenie uzależnionej od stanu technicznego. Temat nie jest pilny, jeżeli ktoś zamierza pozbyć się blaszaka do marca 2007 - jestem zaintersowany, po wcześniejszym uzgodnieniu. Pzdr. Marek. gg. 2513369, e-mail: [email protected], tel. 606 68 62 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 26.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Remigiusz! ...moze jeszcze wylaz dachowy i okna polaciowe i dachowki dla kominiarza .. pozdrooooo.. DaroMan P.S. Witam Karpatka prosze o telefon w celu umowienia spotkania. da sie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 26.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam również bardzo serdecznie!!!! Jak ja Wam zazdroszczęęęęę Ja już też chcę o kominach w realu (póki co - przesuwam w projekcie), włazach, luakrnach, itp. Poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam również bardzo serdecznie!!!! Jak ja Wam zazdroszczęęęęę Ja już też chcę o kominach w realu (póki co - przesuwam w projekcie), włazach, luakrnach, itp. Poezja poezja to Ty masz teraz , włazy , lukarny to już jest ... proza, a wykańczanie domu to ... tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 26.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bodzio ma rację Największa poezja to jak mury pną się do góry... potem jest tylko gorzej...dopiero jakiś czas po przeprowadzce wraca czas i natchnienie do poetycznych nastrojów... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 27.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam proszę o pomoc to znaczy namiar na koparkę do fundamentów najlepiej z małą łychom na 40 cm. Jestem z okolic Knurowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts