daggulka 08.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam ponownie. Właściwie to tylko co do jednego jestem zdecydowana: buduję dom w technologii ściany jednowarstwowej i na 99% będzie to beton komórkowy. Jeśli macie jakieś ciekawe namiary na hurtownię lub producenta w pobliżu z fajnymi cenami to będę dźwięczna . Pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert-Ra 08.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam i przylaczam sie do grupy. Czekam na pozwolenie i szukam ekipy budowlanej. Jesli macie jakies namiary to dajcie znac. Wiem, ze inni tez szukaja. Pozdrowienia,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik W kwietniu za bloczek 38x 14x25 płaciliśmy 2,25 zł brutto.Pierwsze bloczki ok 1500 (mamy piwnice) były ok, ale niestety te które dostaliśmy w czasie boomu budowlanego na bloczki - czyli ok. czerwca - były beznadziejne.Część się rozsypywała. Rada jest tylko jedna - wymieniać, oddawać, rozliczać się- jeśli towar nie jest jakości takiej, za jaką zapłaciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik W kwietniu za bloczek 38x 14x25 płaciliśmy 2,25 zł brutto.Pierwsze bloczki ok 1500 (mamy piwnice) były ok, ale niestety te które dostaliśmy w czasie boomu budowlanego na bloczki - czyli ok. czerwca - były beznadziejne.Część się rozsypywała. Rada jest tylko jedna - wymieniać, oddawać, rozliczać się- jeśli towar nie jest jakości takiej, za jaką zapłaciliśmy. miesiąc temu chcieli już 2,56 brutto Powiedzcie mi czy to jest tak, że w pełni sezonu budowlanego podwyższaja hurtownie ceny? a na jesień wracają ceny do tych z okresu wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Co możecie powiedzieć o jakoci bloczków fundamentowych z Budozbytu Rybnik nie brałam z Budozbutu ale miałam dwie partie z Lubaru i powiem że najlepsze to one nie są. Nadają sie tylko na piwnice bo nie są zbytnio równe. Polecam Medrem (płaciłam 2,3 brutto a jak weżmiesz powyżej 1000 szt to 2,2 zł) - są najtańsi i bloczki (mam już na placu) wydają się dużo ładniejsze znaczy równiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam ponownie. Właściwie to tylko co do jednego jestem zdecydowana: buduję dom w technologii ściany jednowarstwowej i na 99% będzie to beton komórkowy. Jeśli macie jakieś ciekawe namiary na hurtownię lub producenta w pobliżu z fajnymi cenami to będę dźwięczna . Pozdrawiam, Dagmara. ja dostałam na wiosnę fajna ofertę z Hadexu na beton komórkowy Kolbuszowa. Naciskaj trochę tego przedstwiciela bo potrafi zejść z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 miesiąc temu chcieli już 2,56 brutto U nas też początkowo startowali z 2,56.Trochę ich przyciśnij..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witajcie kochani. Co do Hadexu to zależy na kogo się trafi-dosłownie- co sprzedawca to inne upusty...tak słyszałam . No i na dziś optymistycznie...UWAGA...zakupuję działkę w Zebrzydowicach. Na wiosnę czyli po załatwieniu papierologii zaczynamy budowę naszego wymarzonego domu pt:"Słodlka Zosia" . Oczywiście wszelkie namiary na dobrych i tanich fachowców pożądane . Pozdrawiam wszystkich-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witajcie kochani. Co do Hadexu to zależy na kogo się trafi-dosłownie- co sprzedawca to inne upusty...tak słyszałam . Pozdrawiam wszystkich-Dagmara. najlepiej gadać z przedstawicielem i z nim uzganiać ceny i rabaty. ja już kupowałam w hadexie a nawet nie wiem gdzie jest z ph wszsytko ustalam i on mi zamawia towar wprost na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Bardzo dzięki Ewelinko za namiary, oczywiście jak już przyjdzie "ten czas" to pojadę i pooglądam co mają i pogadam za ile . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 poszukuję skrzynki budowlanej. Może ktoś ma do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Znacie kogoś kto robi wylewki (dobrze) budowa MysłowiceNajlepiej mixokretem, moge załatwić beton z betoniarni.Dajcie znać lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 17.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Służę pomocą , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 17.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 w poniedziałek mam odebrac pozwolenie na budowę nareszcie Szukam PILNIE ekipy do fundemantów ( najlepiej górale) i do budowy całego domu buduje sie w Gostyni koło Wyr i MIkołówa POTRZEBUJE NAMIARY ludzie pomocy macie kogoś do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryol 18.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Mogę podać Ci namiary na ekipę - właśnie górali - ale mają swego szefa w Tychach - nazywa się A.Baron - 032 218 29 61 . Wiem, że byli chętni podjąć się roboty na naszej budowie od września. Nie wiem, niestety jak budują choć sprawiają wrażenie rzetelnych, poza tym można zobaczyć wybudowane przez nich domy - szefu jest bardzo przystępny w dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 19.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ziemi z wykopów ktoś nie potrzebuje?Na granicy Świętochłowic, Rudy Śląskiej i Chorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopytko 20.08.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 mam do sprzedania stemple dł. ok. 2,6 m ok 100 sztuk proste nie zacinane w cenie po 3 zł za sztukę tel 606660510 okolice Sośnicowic obok Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, jeśli pozwolicie dołącze do klubu. Budowa na granicy chorzowa katowic i siemianowic zacznie się na wiosnę. Na razie trwają prace nad projektem. Oprócz działki i dużej ilości dylematów nie mam jeszcze nic Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 21.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 mam do sprzedania stemple dł. ok. 2,6 m ok 100 sztuk proste nie zacinane w cenie po 3 zł za sztukę tel 606660510 okolice Sośnicowic obok Gliwic A ja mam do sprzedania stemple 2,7 m ok 80 sztuk za 2,5 PLN, po pierwszej budowie. Zostaly mi jeszcze Porothermy 25 cala paleta (cena do negocjacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 22.08.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Podczytuje Was od jakiegos czasu, teraz sama zaczynam (działeczka w Mysłowicach Krasowy, w piatek notariusz i zaczynamy). Mam pytanko, czy ktos z forumowiczow zna firme CEZBUD z Tarnowskich Gor?, firma jest "córką" pilskiej ESC. Specjalizuja sie w Ytongu. Postanowilismy ich wybrac bo załatwiają wszystko, a dla totalnych laików z wiecznym brakiem czasu to najlepsze wyjscie.Moze ktos zetknął się z jakimiś opiniami o tej firmie, bardzo jestem ciekawa.A moze macie do polecenia kogos sprawdzonego?Pozdrawiam budujących i tych zbudowanych szczęściarzy także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts