DaroMan.. 28.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej! Szukam materialu i ekipy do wykonania ogrodzenie razem z furtka i brama.Interesuje mnie panelowe w kolorze zielonym ( te ocynkowane ogniowo i powlekane jakims plastikiem...? ) Macie kogos sprawdzonego z okolic Gliwic??? pozdrooo.. DaroMan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 28.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Powoli chciałam się dołączyć do grupy, powoli bo spisaliśmyu dopiero umowę przedwstępną , dzialka w MYSŁOWICACH Brzęczkowicach,poszukujemy geologa do zbadania gruntów, bo od tego zależy czy podpiszemy umowę ostateczną. Jeżeli macie namiar na jakiegoś oczywiście rzetelnego a zarazem niedrogiego (czy to wogóle możliwe?) geologa to podzielcie się namiarami, jeżeli opinia będzie zła nie chcemy wyrzucać w błoto 1000 zł za ww dokumentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotki 29.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam Planuje budowe w Tychach jestem na etapie zalatwiania papierow i szukania projektanta (nie koniecznie architekta) do zaprojektowania (tanio) najlepiej z nadzorem w cenie, no i wszelkie sugestie co do wykonawców i materiałów mile widziane. Juz teraz mam dylemat porotherm czy silka? Pozdrawiam budujących ze slaska lidiasiem sprawdz http://www.geotest.gf.pl/ jak ostatnio pytalem to brali 100zl/m odwiertu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 29.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, czy mozecie polecic sprawdzona ekipe do wylewek (najlepiej z mixokretem) z okolic Gliwic/Rybnika, dzieki za kazde info, Rafal Rafał! Mikolow 503566619 pozdroooooo. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, czy mozecie polecic sprawdzona ekipe do wylewek (najlepiej z mixokretem) z okolic Gliwic/Rybnika, dzieki za kazde info, Rafal Rafał! Mikolow 503566619 pozdroooooo. DaroMan robili u mnie, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 29.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 u mnie też robili i też jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 29.08.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, nie macie moze namiarów na jakiegos miłego pana który rozwozi ziemię w okolice mysłowic, imielina ? Potrzebuje troche do niwelacji terenu nie musi byc piekny humus, bede wdzieczny za jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomg 29.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam!Zdecydowałem się na instalację pompy ciepła w przyszłym domu (początek budowy lada dzień) w Powiecie Mikołowskim.Czy ktoś zna solidną firmę z okolicy, która może kompleksowo załatwić temat, tj. sprzedaż, montaż i ew. serwis)?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 29.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam W Rybniku sprzedaje dachówki Creatona firma Lubar ( Rybnik Niedobczyce). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 29.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 udało się i własnie w sobote podpisaliśmy umowę przedwstepną na zakup działki w Łazach koło ZawierciaBędziemy mieli 1109 m miejsca. Poza tym wokół dość dużo osób się buduje, a działeczka za przyzwoita cenę :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 29.08.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jeszcze raz pytam o ogrodzenie panelowe z drutu ocynkowanego ogniowo i powlekanego poliestrem plus brama i furtka i wykonawca! Macie jakies namiary???...Gliwice pozdrooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja nie mam niestety ale sama szukam kogoś kto by mi się podjał ogrodzenia działki siatką na czas budowy... Mam tylko wkopane słupy z dwóch stron działki a reszta szczere pole Gdzie można kupić tanią siatkę ogrodzeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 30.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam! Kto mi podpowie gdzie na Śląsku znjadę sprzedawcę dachówki CREATON, a juz najlepiej bliżej Gliwic, Rybnika. Pozdrawiam Witaj, gratuluję wyboru dachówki - najlepsza ze wszystkich dachówke Creatona można kupić w Gliwicach w firmie Budman (Mańko), ul.Cmentarna 6 , 601451947; 603662372 , http://www.budman.com.pl Mają bardzo duży asortyment ceramicznych dachówek i klinkierów. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 30.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja nie mam niestety ale sama szukam kogoś kto by mi się podjał ogrodzenia działki siatką na czas budowy... Mam tylko wkopane słupy z dwóch stron działki a reszta szczere pole Gdzie można kupić tanią siatkę ogrodzeniową? Ja też się przyłączam do prośby i czekam na jakieś informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siekier 30.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam. Wraz z rodzicami właśnie kupujemy działkę w Rudziczce. Przez zimę wszelkie papierowe sprawy i ogrodzenie działki, a od wiosny ruszamy z budową. Trochę mnie to przeraża wszystko, ale czytając Was nie czuje sie samotny i mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do rodziny Przy okazji, ja też się piszę na tanią siatke ogrodzeniową Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Tania, znaczy najtańsza możliwa, byleby spełniała swoją funkcję tzn. odgradzała budowę od przechodniów. I może być straaaasznie brzydka - przynajmniej dla mnie nie ma to znaczenia. Pytanie skąd się taką bierze - nie wierzę żeby wszyscy budowę ogradzali kutym ogrodzeniem. No a jakoś to przecież musieli ogrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a co to dla Was jest "tania siatka ogrodzeniowa" najtańsza jest chyba tzw. "autostradowa" Tania, znaczy najtańsza możliwa, byleby spełniała swoją funkcję tzn. odgradzała budowę od przechodniów. I może być straaaasznie brzydka - przynajmniej dla mnie nie ma to znaczenia. Pytanie skąd się taką bierze - nie wierzę żeby wszyscy budowę ogradzali kutym ogrodzeniem. No a jakoś to przecież musieli ogrodzić http://bekaert.com.pl/strona.php?parent=28 może coś takiego mogę dać namiary na sprzedającego siatki Bekaerta....tylko odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 31.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tylko że siatka bekaerta (obecnie to chyba BETAFENS) jest raczej z tej górnej półki, a nie z dolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts