krotki 01.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 znalazlem siatki ale nie wiem czy to tanio czy drogo bo po sklepach nie chodze (jeszcze), a tej "autostradowej" nie moge nigdzie zlokalizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to jest taka siatka jak w linku, który podałem wyżej inaczej nazywana leśną, na stronie Bekaerta jest w dziale "ogród" a ta siatka http://bekaert.com.pl/strona.php?parent=33 kosztuje 208 zł netto za 50m rolkę reprezentacyjna nie jest, ale jest chyba tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 05.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam, zaczynam własnie rozglądać się za generalnym wykonawcą mojego wymarzonego domu. Rozmawiałam z kilkoma firmami. najbardziej przekonały mnie dwie: Pref-Bud sp. z o.o. z Mysłowic i Cezbud ( ESC ) z Tarnowskich Gór. Jestem ciekawa czy ktoś miał z nimi do czynienia i co sądzi o ich pracy? PILNIE potrzebuję opinii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 zacznij od poczytania umowy jesli płacisz z gory - a tak zazwyczaj bywa to lepiej troche nerwow wiecej poswiecic i wynając ekipe ,ktorej sie placi po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 05.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Evana. A elektryka już szukałaś???I pamiętaj o uziomie fundamentowym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 06.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Na razie szukam firmy, która wybuduje mi mój domek. Działki też jeszcze nie mam . Ale mam założony plan!!! Którego mam nadzieję się trzymać. _ MARZENIA _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 07.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Podczytuje Was od jakiegos czasu, teraz sama zaczynam (działeczka w Mysłowicach Krasowy, w piatek notariusz i zaczynamy). No pięknie;) Witam kolejną krajankę Enio - Mysłowice Krasowy, Boczna od PCK.. właśnie startuje z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 07.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Co do Creatona - potwierdzam - Lubar w Rybniku, tak na prawde kupisz tam wszystko. Aktualnie zaczynam budowę w Mysłowicach Krasowach. może ktoś jeszcze (z tych których jeszcze nie poznałem) się tam buduje ? pozdr. Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 macie jakies namiary na firme , ktora robi odwodnienia liniowe, drenaze itp.????????? ( Gliwice i okolice ) pozdroooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 aaaaa.....i kogos kto robi systemy alarmowe tez DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 08.09.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a moze ma ktos brame garazowa od Krajewskiego???????......i co zadowolony/a???????????? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 09.09.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam wszystkich Zaczynam w przyszłym tygodniu w Imielinie Ktoś pytał o siatkę leśną - ja kupowałem w castoramie po 147 zł za 50 m o wysokości chyba 150 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopytko 10.09.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Może ktoś ma namiar na sensowną ekipę do zrobienia ogrodzenia ( boki siatka, z przodu murowane) tel 606660510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 11.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 poszukuję cegły klinkierowej na wystające części kominów. Gdzie kupię tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richard.r 11.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 cegłę klinkierowš najtaniej udało mi się kupić w PSB BUSTER Mikołów.Szukam dobrej i taniej ekipy do docieplenia domu ok.300m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 12.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Szukam dobrego dekarza z okolic Gliwic i kogos od systemów alarmowych...poleccie kogos pozdrooo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Szukam dobrego dekarza z okolic Gliwic i kogos od systemów alarmowych...poleccie kogos pozdrooo.. na Daszyńskiego w Ostropie jeżeli dobrze pamiętam nazywa się Kowol miałem telefon, ale musiałbym poszukać, podobno dobry, ale nie najtańszy jak znajdę telefon to poślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 12.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Evana: Pytałaś o Pref-Bud z Mysłowic, widziałem ich domy modelowe, też mi się podobały, ale ... Moim zdaniem główne wady to: - ostateczna wycena - do 3 miesięcy ;) - takie dostałem od nich info (czekają aż Legalet zrobi swoje itd) - Legalet i szkody górnicze - o to jest pytanie (ja mam III kategorię) - płatność z góry - czyli zanim zaczną przygotowywać ściany trzeba dać im kase na jej wykonanie Zalety: - podobno szybko, - realizacja przez jedną firmę - mniejsze obciążenie dla Ciebie Co do samej firmy - firma jak każda inna. Pozdrawiam Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 13.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 richard.r - muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, że w BUSTERZE udało Ci się coś kupić tanio . Wg mojej skromnej opinii, to najdroższy skład w okolicy, o jakości obsługi że nie wspomnę. No ale może ja mam inne doświadczenia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wis10 13.09.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 WitamKtora betoniarnie z sosnowca polecacie ?Lada dzien bede zalewal lawy potrzebuje ok 16 m3 betonu B20 a pozniej oczywiscie bloczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts