KubaB 30.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Szukam firmy która zaprojektuje wentylację mechaniczną z reku. Możecie kogoś polecić? Pozdrowienia Łukasz Nawet bym sie dołaczył do tego pytania. KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwg 31.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 @mwg ile tych stępli, po ile i skąd? Stęple są po 3zł, mam ich około 200. Okolice Będzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja mam do sprzedania: - garaż blaszak 3x5 m, rozkładany na czas transportu, przeżył już kilka budów, ale myślę, że jeszcze kilka przed nim - profesjonalna rozdzielnica elektryczna zamykana na zamek, z uchwytami do powieszenia na słupie, wyposażona w wyłącznik różnicowo-prądowy, wyłączniki nadprądowe, 2 gniazda jednofazowe, 1 gniazdo 3-fazowe 4-przewodowe, 1 gniazdo 3-fazowe 5-przewodowe (koszt wszystkich elementów w hurtowni - 500 zł). Do tego dorzucam deski szalunkowe (powyżej 0.5 kubika), kantówki, kilka palet drewnianych, folię budowlaną. Miejsce odbioru - Gliwice-Brzezinka. Cena kup teraz: 1000 PLN. Zainteresowanych proszę o informację na priva. a na jakiś rabacik można liczyć PS. ja już nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 02.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a na jakiś rabacik można liczyć PS. ja już nie potrzebuję No jeśli zdecydowałbyś się na zakup, pomimo posiadania już jednego garażu, na pewno jakiś rabacik byłby wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antenka67 02.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Szukam firmy która zaprojektuje wentylację mechaniczną z reku. Możecie kogoś polecić? Pozdrowienia Łukasz Nawet bym sie dołaczył do tego pytania. KubaB Witajcie, ja skorzystalam z usług firmy Global-Tech z Dabrowy Gorniczej i moge ich polecic, wskazana wizyta u nich zeby zobaczyc te cala instalacje na miejscu. Adres znajdziecie tutaj : http://www.rekuperatory.net.pl pozdraiwam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 02.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 I.W. witom, buduja w Imielinie .W którym miejscu ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 03.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Na ulicy Wandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jeżeli jest tutaj ktoś z Jaworzna zapraszam do wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84998 pytam tam o gleby i sens budowania w Jaworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 03.11.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dzięki I.W. to z drugiej strony co my,bywomy w twoi okolicy dość często . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 05.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Czy ktoś może polecić radiestetę-różdżkarza oferującego swoje usługi w przystępnych cenach?Wody będę szukał w Tychach.dziękiKubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 06.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 szukam ekipy do oszalowania, zazbrojenia i ulozenia stropu ceramicznego nad piętrem, robota na 2 dni gora 3. praca od zaraz bo mnie ekipa zwodzi (podłapali w miedzyczasie jakis dach łobuzy) i jesli tylko bede mial inna alternatywe to od razu ich olewam. mozecie kogos polecic? jesli pojdzie im sprawnie to na zime maja zagwarantowana prace zwiazana z przebudowa istniejacej czesci budynku. praca w srodku wiec mrozy nie straszne pozdrawiam i czek na pomoc Piotr [email protected] 0-602-597-805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czy ktoś może polecić radiestetę-różdżkarza oferującego swoje usługi w przystępnych cenach? Wody będę szukał w Tychach. dzięki KubaB http://www.republika.pl/bio_energia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 06.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam serdecznie. Kurcze, teraz po przeczytaniu kilku stron cieszę się że kupiłam działkę bez szkód w Zebrzydowicach koło Jastrzębia. Zastanawia mnie trochę ta strasznie długa pisemna droga żeby dowiedzieć się czy działka jest na szkodach i jakiej kategorii. Kiedy szukałam działki(na początku chciałam w Jastrzębiu), to kiedy miałam jakąś na oku po prostu dzwoniłam na odpowiednią kopalnię(mamy ich tu kilka do wyboru ) do kierownika od tych spraw i otrzymywałam jasną odpowiedź-z reguły jedną: "niech sobie Pani da spokój z tą działką .....pod tym miejscem było wybierane i jeszcze przewidujemy eksploatację"....a nawet jesli już nie to i tak stopień był 3 albo 4 i rezygnowałam z zakupu. I zaczęłam zastanawiac się gdzie tu niedaleko mnie sa tereny bez szkód....padło że tylko Zebrzydowice. Więc kupiłam tam działeczkę w pięknej okolicy i to tańszą niż te w Jastrzebiu na szkodach . Jest jeden feler , ale do przeskoczenia-na głębokości 1,5m mam złoże torfu. Ale co to w porównaniu z pięknym widokiem na las , z ciszą , z fajnym sąsiedztwem również budującym aktualnie . Do pracy jest 10 kilosków, ale mając samochód to nie problem. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Witam.Chyba cosik słabo szukałaś tych działeczek bez szkód - moja jest też w tym mieście - szkód nie ma i jak się wypowiedział urząd górniczy - nie przewidują wydobycia w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 08.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam ponownie, słuchajcie macie może namiary na jakąś solidną ekipę do ocieplenia poddasza i ułożenia płyt GK? Mam chętnych ale chcą 40 zł/m2 a to chyba trochę za duzo? Ile wy płaciliście, bo tyle chyba nie dam (mimo, że ekipa solidna - robili mi drewnianą oblicówkę, podbitlkę i lukarny) pozdrawiam aha - jak ktoś szuka steropianu to dobre ceny mają w firmie domstyr w jaworznie ("20" pod posadzki kosztuje 180 zł/m3 brutto - i nawet gratisowo mi dowieźli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 08.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam ponownie, słuchajcie macie może namiary na jakąś solidną ekipę do ocieplenia poddasza i ułożenia płyt GK? Mam chętnych ale chcą 40 zł/m2 a to chyba trochę za duzo? Ile wy płaciliście, bo tyle chyba nie dam (mimo, że ekipa solidna - robili mi drewnianą oblicówkę, podbitlkę i lukarny) pozdrawiam aha - jak ktoś szuka steropianu to dobre ceny mają w firmie domstyr w jaworznie ("20" pod posadzki kosztuje 180 zł/m3 brutto - i nawet gratisowo mi dowieźli) wszystko zalezy od tego czy jest duzo skosow bo jak duzo to cena jest dobra. jesli w miare proste poddasze to cena powinna sie zamknac w 30 zł/m2. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Stiff, ło matko....no to masz mistrzostwo świata w szukaniu albo mnóstwo szczęścia z tą działka....a będzie nietaktem gdy zapytam na jakiej ulicy ten nabytek???Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 08.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Stiff, ło matko....no to masz mistrzostwo świata w szukaniu albo mnóstwo szczęścia z tą działka....a będzie nietaktem gdy zapytam na jakiej ulicy ten nabytek??? Pozdrawiam. poszło na priv.pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam! Szukam kogoś do wywiercenia studni. Jesli macie jakies namiary to ja bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotki 09.11.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 @malmuc pogadaj @KubaB on organizuje wieksza akcje z wierceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 09.11.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam! Szukam kogoś do wywiercenia studni. Jesli macie jakies namiary to ja bardzo prosze Witaj, organizuję chetnych na wiercenie studni. Cena jest 170 zł/mb (z materiałami: rura, filtr, obsypka). Cena jest 2 razy niższa niż firmy ze Ślaska oferują, ale ekipa przyjedzie z daleka. Jeśli nie chcesz płacic za transport to sie odezwij i podłacz do nas. Chcemy wiercic w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts