Saba 05.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy ktoś może polecić wykonawcę do tynków cementowo - wapiennych z agregatu, no i do wykonania wylewek. Budujemy się w Łaziskach Dolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 06.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wiecie gdzie kupić dziennik budowy w okolicach Tychów Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 09.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja kupiłam w K-cach na ul.Żwirki i WiguryTo jest taki sklep z różnymi tablicami i znakami informacyjnymi do bhp różne badziewie i na budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 10.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 LUCPO!Dziennik budowy mozesz kupic w urzedzie miasta kosztuje 4,5 zł. Płacisz w kasie a odbierasz w wydziale architektury i masz go od razu podbity. Jedyny warunek musisz mieć upraprawomocnine pozwolenie na budowę. Tak jest w Rudzie Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 11.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Może macie do sprzedaży kontener, garaż na czas budowy oraz rozdzielnicę budowlaną. Wynajmowaliście może szalunki stropowe lub ścienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Może macie do sprzedaży kontener, garaż na czas budowy oraz rozdzielnicę budowlaną. Wynajmowaliście może szalunki stropowe lub ścienne? popytam znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 12.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Szukam kierownika budowy i ekipy na domek w okolicach Gliwic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 13.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 witamposzukuję bloczków fundamentowychgeodetybudowa w chełmie śląskimokolice tychówproszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 13.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam wszystkich Czy orientujecie sie może, gdzie na Śląsku kupię tani i .. dobry parkiet lub deskę podłogową, taką prawdziwą, np. sosnową? I gdzie znajdę porządnego fachowca od parkietów? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 14.02.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam My zaczynamy na wiosnę 2007w Gliwicach. Chcemy teraz kupić materiały, ale nie możemy zdecydować się na hurtownię w której bedziemy się zaopatrywać. Jaką możecie polecić, czy lepszy jest Buster czy Builder - bo właściwie te dwie hurtownie brałam pod uwagę. ja dużo kupowałem w Busterze i było ok. polecam Bustera - a w szczególności pana Wojciecha Goły - kontakt bardzo dobry, dobre ceny - brałem u nich materiały na wymianę dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam My zaczynamy na wiosnę 2007w Gliwicach. Chcemy teraz kupić materiały, ale nie możemy zdecydować się na hurtownię w której bedziemy się zaopatrywać. Jaką możecie polecić, czy lepszy jest Buster czy Builder - bo właściwie te dwie hurtownie brałam pod uwagę. ja dużo kupowałem w Busterze i było ok. polecam Bustera - a w szczególności pana Wojciecha Goły - kontakt bardzo dobry, dobre ceny - brałem u nich materiały na wymianę dachu... Wojtek jest OK też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 14.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam Swojaków, buduję sie pod Gliwicami. Powiedzcie, ludzie kochani, czy mogę gdzies nabyc rury do AkwaduktTermo Rehau ? I za ile? Może ktoś juz instalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataman70 14.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 czy ktoś ma namiary na stropy Teriva w pobliżu Bytomia?remontuję stary budynek - częściowo wymieniam stropy.W gliwicach sprawdzełem w Hadex i na Ceglanej.gdzieś jescze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 14.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam poszukuję bloczków fundamentowych geodety budowa w chełmie śląskim okolice tychów proszę o info Geodeta w Lędzinach p. Szewczyk ulica Łukasińskiego 25 tel 326 65 66 komórkę niestety zgubiłem. Nie zdarł ze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 14.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam majka_tychy polecam geodetkę z Tych nam załatwia od początku Małgorzata Niepsuj 602712386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyp 15.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam poszukuję sprawdzonego wykonawcy CO, najchętniej z okolic Gliwic, Mikołowa. założenia: kocioł węglowy, kominek z płaszczem wodnym, część ogrzewania pod podłogą, przygotowany w przyszłości na solar. będę wdzięczny za sugestie. pozdr.,tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 17.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tommyp - pogadaj z "1950" na FORUM - On robi cate rzeczy, sam ma solary i może Ci trochę powiedzieć o ich realnej sprawności i oplacalności inwestycji - ja swego czasu planowałam zrobić tak jak ty, ostatecznie dałam sobie spokój, zresztą pogadaj z nim. Generalnie widzę że chcesz wydać masę kasy, a o zwocie kompletnie nie myślisz. Pomyśl jeszcze ojednej rzeczy: jak braknie prądu, to kominek z płaszczem wodnym, staje zwykłym kominkiem, i nie ogrzeje ci chałupy (to był w moim przypadku argument za rezygnacją z tego rozwiązania) - a dobry agregat proądotwórczy (ze stabilizacją napięcia) to kosztuje powyżej 2000PLN (generalnie bliżej 3kPLN :(). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 18.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 witampotrzebuje rozdzielke elektryczną (prąd ) na czas budowy - może ma ktos odsprzedac ???jak macie jakies namiary na takie cos to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 18.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Pomyśl jeszcze ojednej rzeczy: jak braknie prądu, to kominek z płaszczem wodnym, staje zwykłym kominkiem, i nie ogrzeje ci chałupy (to był w moim przypadku argument za rezygnacją z tego rozwiązania) - a dobry agregat proądotwórczy (ze stabilizacją napięcia) to kosztuje powyżej 2000PLN (generalnie bliżej 3kPLN :(). Po co od razu agregat prądotwórczy do kominka, zwłaszcza w takiej cenie. Do pomp obiegowych to można agregat o mocy kilkaset Watt kupić (do 1000 zł) ale prościej akumulator samochodowy + przetwornicę częstotliwości, albo wprost pompe obiegową na 12V (są dostępne takie z silnikami z magnesami trwałymi, zasilane z 12V) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataman70 18.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 często u Was prądu brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts