Rapit 27.02.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Niestety z tym sie musisz liczyć, że ciężko znaleźć taniego, dobrego architekta. Spróbuj na Filaretów ktoś może zrobi Ci taniej. Trzeba szukać i pytać o terminy. Tanio może oznaczać np. pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 27.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam,czy ktoś może polecić niedrogiego i szybkiego geodetę Z Tychów lub okolic? Potrzebuję mapę do celów projektowych Ile płaciliście za takie mapy? I ile czekaliście? Bo z tego co czytałem to ceny są 500-1000 zł ( w Tychach ponoć 800) a terminy tydzień do 2 miesięcy(!). dziękiKubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 27.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam! Kupilem dom w stanie surowym......teraz wykanczam ....w okolicach Gliwic!Byc moze moge komus pomoc... jesli macie pytania? pozdrooo. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 27.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dla przykladu moge podac kontakt do Pana, ktory zawiaduje ekipa od wylewek...( u mnie zrobili....lotnisko!!! ) i jesli tylko traficie na ta sama ekipe ( bo nie wiem czy ma tylko jedna brygade )..... to polecam szczerze! pisac na priv pozdroooo D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 27.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 KubaB geodeta z Tych moge polecić panią .Poszło na priv. pogadaj z nią nam załatwia wszystko od początku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 27.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kuba ja płaciłam za te mapy chyba 600 netto,a czekałam 3 tygodnie.Jak nie załatwisz to też mogę Ci podac namiar.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, czy ktoś może polecić niedrogiego i szybkiego geodetę Z Tychów lub okolic? Potrzebuję mapę do celów projektowych Ile płaciliście za takie mapy? I ile czekaliście? Bo z tego co czytałem to ceny są 500-1000 zł ( w Tychach ponoć 800) a terminy tydzień do 2 miesięcy(!). dzięki KubaB 800zł to niemal standard, u geodety "po kosztach" to jest ok.250 zł tyle płaci w geodezji a reszta to jego robota w "terenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 28.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 dziękuj wszystkim za odzew w sprawie mapy do celów projektowychZnalazłem już kogoś, kto zrobi mi w ciągu dwóch tygodni i za konkurencyjną cenę (500 zł netto) KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 28.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 dziękuj wszystkim za odzew w sprawie mapy do celów projektowych Znalazłem już kogoś, kto zrobi mi w ciągu dwóch tygodni i za konkurencyjną cenę (500 zł netto) KubaB KubaB ja takiego też chcę (potrzebuję zrobić mapkę w Urbanowicach). Jak możesz to proszę o namiary (mogą być na PW) p.s. gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 01.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witajcie po długiej przerwie już zaczęliśmy - w poniedziałek wykopali dziurę, wczoraj i dziś deskują Wreszcie coś się zaczyna dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 01.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuj wszystkim za odzew w sprawie mapy do celów projektowych Znalazłem już kogoś, kto zrobi mi w ciągu dwóch tygodni i za konkurencyjną cenę (500 zł netto) KubaB KubaB ja takiego też chcę (potrzebuję zrobić mapkę w Urbanowicach). Jak możesz to proszę o namiary (mogą być na PW) p.s. gdzie budujesz? Buduje w Czułowie (na sadach). Namiar na geodetę wysyłam na priv. pzdr KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 01.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hejka za ile kupiliscie więzbe ??? i jak macie ja zaimpregnowaną ??? jestem własnie na etapie zamawiania więzby czy mi pomozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 01.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja zamówiłam drzewo w tartaku w Studzionce(koło Pszczyny),bo ten tartak polecał wykonawca -cena 10 tyś.-850zł impregnowane.Potem była wycena na Mikołowskiej 9tyś-700zł.Dzisiaj zamówiłam drzew2o w Koniakowie za 6500 zł+300zł transport.Jest różnica ?Drzewo bedzie sezonowane,impregnowane.Mam nadzieje ,że bedzie o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 02.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 KubaB napisał: dziękuj wszystkim za odzew w sprawie mapy do celów projektowych Znalazłem już kogoś, kto zrobi mi w ciągu dwóch tygodni i za konkurencyjną cenę (500 zł netto) KubaB Obawiam się, że to nie takie proste. Najpierw trzeba czekać na uzgodnienia branżowe z gazowni, wodociągów, elektrowni i telekomunikacji to trwa trochę więc termin 2 tyg. wydaje mi się mało realny. Może geodeta narysować mapę bez tych uzgodnień, ale wtedy ryzykuje. i ekipy budowlane natrafiając na różnice w dokumentacji i terenie przerywaja prace, a mapa traci ważność. Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 02.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy ktoś może polecić firmę budowlaną z okolic Imielina k. Mysłowic do wykonania fundamentów i ścian konstukcyjnych z betonu komórkowego 24, stropu Terriva I?Projekt Murator M14a.Możliwy termin rozpoczęcia maj 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 03.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam JA mam do odsprzedania 5 palet MAXów firmy Leier, czyli 480 sztuk.Jeśli ktoś reflektuje, proszę o info. Oryginalnie zapakowane. Pustaki są na budowie w Ornontowicach (koło Mikołowa, Orzesza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accent 03.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 jaki jest telefon do tartaku w Koniakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 03.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 WIADOMOŚC POSZŁA NA PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwojtek29 03.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam...Jestem na etapie budowy ścianek kolankowych. Chcieliśmy kupować z zona kominy i system wentylacji grawitacyjnej, kiedy znów wrócił temat wentylacji mechanicznej. Chciałbym zapytać czy ktoś z okolic Gliwic, Rudy Śląskiej posiada już coś takiego i mógłby umożliwić zobaczenie tego na "własne oczy" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowka 06.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam, wlasnie kupilismy dom w stanie surowym w Orzeszu. Ma ktos namiary na firmy do instalacji CO + woda i do instalacji elektrycznej z tych rejonow, tzn orzesze Rybnik. Tynki wewnetrzne tez nas interesuja. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts