bleon 07.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam, wlasnie kupilismy dom w stanie surowym w Orzeszu. Ma ktos namiary na firmy do instalacji CO + woda i do instalacji elektrycznej z tych rejonow, tzn orzesze Rybnik. Tynki wewnetrzne tez nas interesuja. Pozdrawiam.. Posłałem wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 07.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 W temacie tartaków - szukam tartaku na południu Polski, który byłby w stanie wykonać filary drewniane podtrzymujące ganek o średnicy min. 50 cm i długości 3 m. Złożyłem zamówienie u Olczyka, ale na razie nie mają takich grubych drzew, a ja za ok. 1-2 tyg. będę te filary potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 DaroMan poprosze o namiary na ekipe od wylewek Ja tez chcetnie zobaczylabym dobrze pracujaca wentylacje mechaniczna w okolicach gliwic czy bedzina pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To jakies chore jest Ja mam do sprzedania 15 palet thermopora 25P+W za 3,62. Ktos reflektuje? może jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZS3 09.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam, Czy ma ktoś do odstąpienia stemple albo gdzie zakupić w rejonie Mikołowa, Katowic w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 09.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 DaroMan poprosze o namiary na ekipe od wylewek Ja tez chcetnie zobaczylabym dobrze pracujaca wentylacje mechaniczna w okolicach gliwic czy bedzina pozdrawiam marta Marto..poszlo na priv! pozdroooo DaroMan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 09.03.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja zamówiłam drzewo w tartaku w Studzionce(koło Pszczyny),bo ten tartak polecał wykonawca -cena 10 tyś.-850zł impregnowane.Potem była wycena na Mikołowskiej 9tyś-700zł.Dzisiaj zamówiłam drzew2o w Koniakowie za 6500 zł+300zł transport.Jest różnica ?Drzewo bedzie sezonowane,impregnowane.Mam nadzieje ,że bedzie o.k. Czy można również prosić o namiar na ten tartak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 11.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 witam gdzie kupie tanio deski szalunkowe buduję w chełmie śląskim, w imielinie m3 kosztuje 350 netto??? chyba troche bardzo prosze o jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 11.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 witam gdzie kupie tanio deski szalunkowe buduję w chełmie śląskim, w imielinie m3 kosztuje 350 netto??? chyba troche bardzo prosze o jakis namiar 350 zł za m3 to jest tanio, o ile nie są to bardzo krótkie deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 11.03.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Jest katastrofa z ceramiką, MAXów i Porotermu nie znajdziesz! Wlasciwie wszyscy znajomi zmieniaja projekty na beton komórkowy bo to jeszce jest dosyc latwo dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 12.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czy ktoś może polecić firmę budowlaną z okolic Imielina k. Mysłowic do wykonania fundamentów i ścian konstukcyjnych z betonu komórkowego 24, stropu Terriva I? Projekt Murator M14a. Możliwy termin rozpoczęcia maj 2007. namiar poszedł na priv. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 12.03.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Buduje w Czułowie (na sadach). Namiar na geodetę wysyłam na priv. pzdr KubaB To będziemy prawie sąsiadami. Ja buduję na Makołowcu, działka moja graniczy z Czułowem przez pola Skąd braliście piasek na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 12.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 witam serdecznie budowniczych My chyba tez do Was dołączymy jesli ...... Szukamy dzialki około 700-1000m2 w okolicy 10-15 km od Katowic. Pomożcie, plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 12.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 hejkapotrzebuję kupić stal w szczególności dwuteowniki HEA gdzie moge kupic to najtaniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 13.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam! Ktoś tu wcześniej polecał tartak w Koniakowie.Czy mógłbym poprosić o namiary na ten tartak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BognaM 13.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam.Ja również dołączam się do prośby o namiar na tartak w Koniakowie na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 13.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Telefon do tartaku wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 14.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witamjeśli można namiar na ten koniakowski tartak to bardzo proszę ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts