kris07 14.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bardzo wszystkich prosze o pomoc w znalezieniu ekipy budowlanej , chociaz wiem ze to graniczy pewnie teraz juz z cudem.. chcemy ruszyć wiosna, wlasnie ma geodeta przyjsc tyczyć, a ekipa ta co mialem, ale niestety bez umowy zamowina dzwoni mi dzisiaj że do niemiec wyjeżdzaja.. klapa totalna.. budowa w mikołowie i dzieci z gory na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 14.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 bardzo wszystkich prosze o pomoc w znalezieniu ekipy budowlanej , chociaz wiem ze to graniczy pewnie teraz juz z cudem.. chcemy ruszyć wiosna, wlasnie ma geodeta przyjsc tyczyć, a ekipa ta co mialem, ale niestety bez umowy zamowina dzwoni mi dzisiaj że do niemiec wyjeżdzaja.. klapa totalna.. budowa w mikołowie i dzieci z gory na namiary na gratce jest dzial - uslugi oglaszaja sie tam firmy , takze budowlane podzwon - moze jeszcze ktos ma wolny termin ja tak znalazlem lecz to bylo w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 14.03.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Telefon do tartaku wysłałam na priv Ja nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 14.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ma ktoś na zbyciue betoniarke?? albo ewentualnie namiary gdzie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 14.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ma ktoś na zbyciue betoniarke?? albo ewentualnie namiary gdzie można kupić Castorama?!?! Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 15.03.2007 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mam pytanie gdzie w okolicach tychów, chełmu sląskiego kupię tanio bloczki na fundamenty, i pustaki na sciany zewnetrzne i jeszcze jedno czy ma ktos namiar na transport desek na szalunki z tychów do chełmu?? Witam doszły mnie słuchy że w Cielmicach jest jakaś fabryczka, która robi bloczki ale nieznam namiarów pozdrawiam niestety w Cielmicach nie robią żadnych bloczków fundamentowych (zrobiłem sobie wycieczkę w ostatnią sobotę w celu rozeznania tematu) jest tam zakład, który robi różne elementy betonowe (kostki, płyty, kraweżniki) ale bloczków akurat nie w Imielinie zaproponowano mi ostatnio bloczki 25 po ok 2,95 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 16.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 kris07 - mi budowal dom Wysocki z Łazisk - ja mam generalnie dobra opinie o nim, ale slyszalam ostatnio od osób którym go polecilam, że facetowi odbila woda sodowa do glowy. Jak chcesz podam Ci namiar na niego, ale dziś już glowy za nieg o nie dam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 17.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 hejkapotrzebuję stemple 20 szt - 25 szt - dł. 3m ma może ktoś z okolicy do odsprzednia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 17.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ma ktoś może na zbyciu kręgi studzienne? Potrzebuję 3 sztuki + pokrywa. Rozmiar dowolny, byle wszystkie były takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgrzeg 17.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich,może wiecie szanowni Państwo, skąd mogę wziąć wywrotkę ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 17.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich, może wiecie szanowni Państwo, skąd mogę wziąć wywrotkę ziemi? Możesz wziąć odemnie, tylko trzeba sobie załadować. Mam dużo humusu zebranego przy okazji korytowania drogi. Tychy KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 ma ktoś na zbyciue betoniarke?? albo ewentualnie namiary gdzie można kupić może sprzedam ale dopiero gdzieś około lipca bo jeszcze potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam, Czy ma ktoś do odstąpienia stemple albo gdzie zakupić w rejonie Mikołowa, Katowic w przyzwoitej cenie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=96818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ludziska....namiary na tanią betoniarnię potrzebuję.... czy to mozliwe żeby beton B20 stał juz 220 zeta za kubik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja tyle za beton B20 (220PLN za 1 kubik) placilam 2 lata temu :) - tak więc wg mnie te ceny są normalne, żeby nie powiedzieć niskie (jednak inflacja, wzrost cen paliwa, materiałów). Beton brałam z Rybnik z firmy ELEAS - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja tyle za beton B20 (220PLN za 1 kubik) placilam 2 lata temu :) - tak więc wg mnie te ceny są normalne, żeby nie powiedzieć niskie (jednak inflacja, wzrost cen paliwa, materiałów). Beton brałam z Rybnik z firmy ELEAS - polecam. też tyle płaciłem w ub. roku za B15 i też w Eleasie i też polecam PS. tylko 5 kubików z pompą na fundament pod taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 20.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ma ktoś na zbyciue betoniarke?? albo ewentualnie namiary gdzie można kupić może sprzedam ale dopiero gdzieś około lipca bo jeszcze potrzebuję kurcze troche wczesneij by sie przydala tzn na kwiecien, jakby co to podtrzymuje temat czy ma ktos betoniarke na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 21.03.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Hej, Ma ktos z Was moze sprzedac barak na budowe (okolice Chorzowa) ? pozdrawiam,agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 21.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 i tak śnieg pada.. masz więcej czasu na poszukiwania. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 21.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 i tak śnieg pada.. masz więcej czasu na poszukiwania. podobno od soboty ma powrocic wiosna, ja sie przynajmniej łudze, ze tak bedzie pozdr, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts