Enio 21.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ja też ..bo nawet górale nie wytrzymali..i pojechali do domu..pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 21.03.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ja też ..bo nawet górale nie wytrzymali..i pojechali do domu.. pozdr. Na pocieszenie Ci powiem, ze moi takze. Maja wrocic w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ludziska....namiary na tanią betoniarnię potrzebuję.... czy to mozliwe żeby beton B20 stał juz 220 zeta za kubik??? wczoraj w Eleasie B20 podobno po 262zł z pompą, a B15 po 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 22.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Cześć wszystkim.Planuje rozpocząć budowę domu w lipcu a nie mam jeszcze firmy budowlanej.Jak ktoś może polecić jakąś sprawdzoną i niedrogą firmę to będę wdzięczny.Budowa w okolicy Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz27 22.03.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 witam prosze o namiary na solidna ekipe budowlana z woj śląskiego , Katowice i okolice dziekuje z góry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 22.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Cześć wszystkim.Planuje rozpocząć budowę domu w lipcu a nie mam jeszcze firmy budowlanej.Jak ktoś może polecić jakąś sprawdzoną i niedrogą firmę to będę wdzięczny.Budowa w okolicy Gliwic. ...dla zainteresowanych ekipa budowlana z okolic Gliwic. ..moge zaproponowac kogos kto nie jest tani ale buduje dobrze..i tylko raczej do stanu surowego zamknietego ale za to z szambem, drenazem, deszczowka i brukiem....mozna jeszce zobaczyc dwa domu w stanie surowym otwartym budowane przez tego Pana w okolicach Gliwic. jesli ktos jest zainteresowany to moge podac kontakt na priv pozdrooo D./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 22.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pogoda wróciła do normy.. górale budują dalej Szacunek dla górali. życzę wszystkim powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 22.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 WitamMam zamiar zacząć w połowie roku w Knurowie, lecz już rozglądam się za sklepami i materiałami (chcę już trochę kupić bo wszystko drożeje i jest długie oczekiwanie). Dlatego gdyby ktoś z forumowiczów mógł polecić mi coś w okolicach Gliwic bliższych lub dalszych na początek - tzn porotherm 30 P+W, bloczki fundamentowe - byłbym bardzo wdzięczny.Generalnie chodzi mi o względnie tanie hurtownie/sklepy z którymi się dobrze współpracuje. THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 23.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzięki wszystkim za podpowiedzi o ekipach budowlanych a co hurtowniach z materialam budowlanymi to znajomy polecił mi firme Gaja w Myslowicach i rzeczywiscie z bardzo wielu w okolicy mimo ze nie najblizej mnie,to dostałem najtaniej, no chyba ze nie mam sily perswazji. Cen z Gaji na wiekszość materiałów i ścienny i dachowych nikt nie przebił porotherm30 P+W jak zamawialem przed podwyżką tzn srodek lutego 4.8,- chyba nie tak źle, a może i się mylę? bloczki fundamentowe zapytaj w Rybniku PREFROW.. tam kupowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 23.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja polecam LUBAR z Rybnika, zmusili mnie żebym kupił materiał w lutym .. ile zaoszczędziłem, nie ma co mówić , do tego mam materiał. Aha.. jeśli ktoś chce się spokojnie budować i planuje ceramikę, z tego co mi mówiono chyba jednak warto przemyśleć beton komórkowy - jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Mam zamiar zacząć w połowie roku w Knurowie, lecz już rozglądam się za sklepami i materiałami (chcę już trochę kupić bo wszystko drożeje i jest długie oczekiwanie). Dlatego gdyby ktoś z forumowiczów mógł polecić mi coś w okolicach Gliwic bliższych lub dalszych na początek - tzn porotherm 30 P+W, bloczki fundamentowe - byłbym bardzo wdzięczny. Generalnie chodzi mi o względnie tanie hurtownie/sklepy z którymi się dobrze współpracuje. THX. bloczki betonowe - w Knurowie dwóch producentów- ZPB na Wisona, Prefrem na kopalni dalej to w Rudach Racib., a poza tym Lubar, Budozbyt Hurtownie/ sklepy to znowu na Wilsona, na Koziełka, w Gierałtowicach (Smolnik) a dalej znowu Lubar, Budozbyt w Rybniku, i kilka w Gliwicach np. Buster, Sagapol i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 25.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Karpatko masz już ten materiał??? Mam namiary na skład gdzie jest 30 za 7 zł i mają na stanie sporo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 25.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam, we wtorek będę zalewał strop, po pierwszym rozeznaniuBeton B 20 - 195 PLN (okolice Mysłowic),czekam jeszcze na info z ceną z drugiego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 25.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Karpatko masz już ten materiał??? Mam namiary na skład gdzie jest 30 za 7 zł i mają na stanie sporo. pozdrawiam Mam! Poszukiwaną 25 za mniej niż 7 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 26.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam! Kochani, katastrofa! Oddam rękę księżniczki i pół dowolnie wybranego królestwa za informację, gdzie na terenie Śląska można nabyć poroterm 25???? 30 również wchodzi w grę. Zależy mi na realnym terminie (jak najszybciej), a póki co - składy nie mają w tej kwestii dobrych wieści. Nawet pan Wiesław jest bezradny, choć wydaje się, że to niemożliwe.... Lista kolejkowa za pół roku mnie nie satysfakcjonuje. Pozdrawiam Karpatka Karpatko masz już ten materiał??? Mam namiary na skład gdzie jest 30 za 7 zł i mają na stanie sporo. pozdrawiam Mam! Poszukiwaną 25 za mniej niż 7 zł daj namiar proszę!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 26.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam oddam w dobre ręce tablicę żółtą informacyjną budowlaną już nie budowa, a DOM!!!! pzd wszystkich budujących z tej grupy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 27.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Gdzie w Tychach lub okolicy mozna kupic betonowe kręgi studzienne? Rozmiar obojętny, byle niedrogie. Firma DROKAN ma po 130 zł, co uważam za cene wygórowaną (na allegro są po 80 zł, ale niestety daleko). Potrzebuje 3 kręgi + pokrywę KubaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 czy macie namiary na hurtownie gdzie maja i w jakiejs rozsadnej cenie porotherm 25 bo wszedzie maja powyzej 8,20 porotherm 30 mieli w sagapolu za 6,30 ale czy jeszce jest to nie wiem szukam tez taniego blaszka prosze o info Pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek_kronos 27.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam!Sprawdź w BUILDER Tarnowskie Góry tel. 032 285 13 77. Może jeszcze mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 maja ale za 8,24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts