Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maja ale za 8,24 :(

Chyba mieli i to już dawno, ja dostałam ofertę na piśmie 8,64 21.03.2007 mimo że jak zaczynałam rozmowę 19.03 obiecywano mi że cena się nie zmieni skoro już robią dla mnie wycenę (zaczynaliśmy od magicznych 8,24) i sami ją robili 3 dni przyjeżdżam z pieniędzmi a oni bach 8,64 na razie się obraziłam na nich :lol:

Przecież nie z mojej winy czekałam na wycenę 3 dni :evil:

Po 8,64 to miałam w innym składzie bez proszenia ale człowiek goni jak głupi o każdy grosz.

Dlatego dziwi mnie że 27.03 mówią nadal taką cenę????

A wogóle to nie wiem czy im wierzyć pytałam się czy to pustak z naszych fabryk czy zagranica, a on na to nie oczywiście nasz, a g....no prawda bo m.in.z Czech i Słowacji, przyjechały auta to widziałam rejestracje i napisy na paletach, nie wiem czy to ma znaczenie i czy taka jest prawda ale te z zagranicy mają inny wymiar co prawda o 2 mm ale zawsze.

W efekcie poobrażałam się już na kilka sklepów w okolicy :wink:

żartuje oczywiście ale nie mogę słuchać już jak ci sprzedawcy pierd..... jedno dnia co innego, na drugi dzień jadę znowu co innego i o niczym innym nie mówią tylko o podwyżkach. Jeszcze nie zaczęłam nawet budowy a już takie wulgaryzmy wstyd mi :oops:

W końcu zdecydowałam się na BK. :D

co najmniej 10 tys mniej niż pustaki i mam ich gdzieś

pozdrawiam wszystkich budujących i robiących zakupy

ta cene 8,24 to mi wczoraj podawali w builderze w tarnowskich gorach i taka byla z 1.5 tygodnia wczesniej w sagapolu z informacja ze to cena kwietniowa , w gaji w myslowicach juz byl za 8,30 sprowadzany z czech.

Gdzie udalo ci sie kupic beton komorkowy ? jakiej firmy? jest bialy czy szary?

pozdrawiam

Marta

Gdzie w Tychach lub okolicy mozna kupic betonowe kręgi studzienne? Rozmiar obojętny, byle niedrogie. Firma DROKAN ma po 130 zł, co uważam za cene wygórowaną (na allegro są po 80 zł, ale niestety daleko). Potrzebuje 3 kręgi + pokrywę

KubaB

Domrok SC

tel/fax. 0 32 230 91 78

Gliwice, Ceglarska 2

Domrok SC

tel/fax. 0 32 235 68 94

Wilcza, Rybnicka 1

ta cene 8,24 to mi wczoraj podawali w builderze w tarnowskich gorach i taka byla z 1.5 tygodnia wczesniej w sagapolu z informacja ze to cena kwietniowa , w gaji w myslowicach juz byl za 8,30 sprowadzany z czech.

Gdzie udalo ci sie kupic beton komorkowy ? jakiej firmy? jest bialy czy szary?

pozdrawiam

Marta

stety lub niestety jest to szary beton komórkowy i dostępny był jedynie w castoramie po 6,70 wychodzi go 8 szt/m2. nie wiem czy to dobry wybór ale mój kierownik powiedział że jak robimy dwuwarstwową to nie ma to aż takiego znaczenia, zresztą na forum spotykałam podobne opinie.

Chciałam kupić biały bk bo jest np równiejszy no i nie ma jakiegoś popiołu, ale tu sytuacja też nie jest za szczególna. Znalazłam w OBI po 8,20 lub 8,30 zamawiam a na drugi dzień do mnie dzwonią że tego już nie ma że jest ytong po 11,30 :cry:

Ten mój jest z Będzina ale dokładnie firmę musiałabym sprawdzić, dzwoniłam też do tej fabryki w której go robią myśląc że ominę castoramę z jej marżą a oni mówią że będą mieli dopiero w październiku :o

po prostu paranoja

Ale życzę cierpliwości i trzeba dzwonić do tych samych hurtowni kilka razy w tygodniu, bo każdemu opowiadają inną bajeczkę.

Witam,

mam prosbe. Czy ktos moze polecic firme budowlana stawiajaca domy szkieletowe? Szukam i szukam a rezultat jak na razie marny...

moze ktos z Was jest w stanie polecic inspektora nadzoru budowlanego?

Bede wdzieczna za namiary :)

Pozdrwienia

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19628&highlight=domy+szkieletowe

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=8225&highlight=domy+szkieletowe

Gdzie w Tychach lub okolicy mozna kupic betonowe kręgi studzienne? Rozmiar obojętny, byle niedrogie. Firma DROKAN ma po 130 zł, co uważam za cene wygórowaną (na allegro są po 80 zł, ale niestety daleko). Potrzebuje 3 kręgi + pokrywę

KubaB

W betoniarni na Murarskiej były kiedyś do kupienia, ale nie wiem jak teraz. Musisz zapytać

Kadilak....ja też zamierzam od nich kupić blaszak..możesz mi napisać jakie mają terminy montażu i czy zapłata przy odbiorze czy trza im na konto przelać kasę? Dopłacasz coś za transport?

Daggulka mój blaszak już stoi :D

Zadzwoniłam do tej firmy w zeszłym tygodniu, dostałam gratisowy montaż i transport, przelałam im 150 na konto a dziś wpłaciłam resztę. Montaż trwał 30 minut :o

Pozdrawiam