darek_kronos 27.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Sorki! 3 tygodnie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 27.03.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy ktoś może polecić jakąś ekipę do zrobienia ogrodzenia klinkierowego w Gliwicach? A przy okazji, gdzie kupowaliście cegłę klinkierową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 27.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 maja ale za 8,24 Chyba mieli i to już dawno, ja dostałam ofertę na piśmie 8,64 21.03.2007 mimo że jak zaczynałam rozmowę 19.03 obiecywano mi że cena się nie zmieni skoro już robią dla mnie wycenę (zaczynaliśmy od magicznych 8,24) i sami ją robili 3 dni przyjeżdżam z pieniędzmi a oni bach 8,64 na razie się obraziłam na nich Przecież nie z mojej winy czekałam na wycenę 3 dni Po 8,64 to miałam w innym składzie bez proszenia ale człowiek goni jak głupi o każdy grosz. Dlatego dziwi mnie że 27.03 mówią nadal taką cenę???? A wogóle to nie wiem czy im wierzyć pytałam się czy to pustak z naszych fabryk czy zagranica, a on na to nie oczywiście nasz, a g....no prawda bo m.in.z Czech i Słowacji, przyjechały auta to widziałam rejestracje i napisy na paletach, nie wiem czy to ma znaczenie i czy taka jest prawda ale te z zagranicy mają inny wymiar co prawda o 2 mm ale zawsze. W efekcie poobrażałam się już na kilka sklepów w okolicy żartuje oczywiście ale nie mogę słuchać już jak ci sprzedawcy pierd..... jedno dnia co innego, na drugi dzień jadę znowu co innego i o niczym innym nie mówią tylko o podwyżkach. Jeszcze nie zaczęłam nawet budowy a już takie wulgaryzmy wstyd mi W końcu zdecydowałam się na BK. co najmniej 10 tys mniej niż pustaki i mam ich gdzieś pozdrawiam wszystkich budujących i robiących zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ta cene 8,24 to mi wczoraj podawali w builderze w tarnowskich gorach i taka byla z 1.5 tygodnia wczesniej w sagapolu z informacja ze to cena kwietniowa , w gaji w myslowicach juz byl za 8,30 sprowadzany z czech. Gdzie udalo ci sie kupic beton komorkowy ? jakiej firmy? jest bialy czy szary? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gdzie w Tychach lub okolicy mozna kupic betonowe kręgi studzienne? Rozmiar obojętny, byle niedrogie. Firma DROKAN ma po 130 zł, co uważam za cene wygórowaną (na allegro są po 80 zł, ale niestety daleko). Potrzebuje 3 kręgi + pokrywę KubaB Domrok SC tel/fax. 0 32 230 91 78 Gliwice, Ceglarska 2 Domrok SC tel/fax. 0 32 235 68 94 Wilcza, Rybnicka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 28.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ta cene 8,24 to mi wczoraj podawali w builderze w tarnowskich gorach i taka byla z 1.5 tygodnia wczesniej w sagapolu z informacja ze to cena kwietniowa , w gaji w myslowicach juz byl za 8,30 sprowadzany z czech. Gdzie udalo ci sie kupic beton komorkowy ? jakiej firmy? jest bialy czy szary? pozdrawiam Marta stety lub niestety jest to szary beton komórkowy i dostępny był jedynie w castoramie po 6,70 wychodzi go 8 szt/m2. nie wiem czy to dobry wybór ale mój kierownik powiedział że jak robimy dwuwarstwową to nie ma to aż takiego znaczenia, zresztą na forum spotykałam podobne opinie. Chciałam kupić biały bk bo jest np równiejszy no i nie ma jakiegoś popiołu, ale tu sytuacja też nie jest za szczególna. Znalazłam w OBI po 8,20 lub 8,30 zamawiam a na drugi dzień do mnie dzwonią że tego już nie ma że jest ytong po 11,30 Ten mój jest z Będzina ale dokładnie firmę musiałabym sprawdzić, dzwoniłam też do tej fabryki w której go robią myśląc że ominę castoramę z jej marżą a oni mówią że będą mieli dopiero w październiku po prostu paranoja Ale życzę cierpliwości i trzeba dzwonić do tych samych hurtowni kilka razy w tygodniu, bo każdemu opowiadają inną bajeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 z Bedzina to pewnie z Łagisza ale slyszalam ze nie maja dobrej opini niestety, no ale roznica w cenie za m2 sciany znaczaca. My chyba juz na ten porotherm sie zdecydujemy, nie ma specjalnie wyboru pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Głód 28.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, mam prosbe. Czy ktos moze polecic firme budowlana stawiajaca domy szkieletowe? Szukam i szukam a rezultat jak na razie marny... moze ktos z Was jest w stanie polecic inspektora nadzoru budowlanego? Bede wdzieczna za namiary Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, mam prosbe. Czy ktos moze polecic firme budowlana stawiajaca domy szkieletowe? Szukam i szukam a rezultat jak na razie marny... moze ktos z Was jest w stanie polecic inspektora nadzoru budowlanego? Bede wdzieczna za namiary Pozdrwienia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19628&highlight=domy+szkieletowe http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=8225&highlight=domy+szkieletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 28.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gdzie w Tychach lub okolicy mozna kupic betonowe kręgi studzienne? Rozmiar obojętny, byle niedrogie. Firma DROKAN ma po 130 zł, co uważam za cene wygórowaną (na allegro są po 80 zł, ale niestety daleko). Potrzebuje 3 kręgi + pokrywę KubaB W betoniarni na Murarskiej były kiedyś do kupienia, ale nie wiem jak teraz. Musisz zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 29.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 budowa w Imielinie k/MysłowicKupię: blaszany kontener na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Głód 29.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 dzieki za info Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 29.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam , wszystkich budujących;-))chętnie przyjmę ziemię , piach z wykopu do wyrównania działki jeżeli ktoś ma nadmiar i nie ma co z tym zrobić zapraszam do mnie , działkę mam w MikołowiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 29.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 budowa w Imielinie k/Mysłowic Kupię: blaszany kontener na budowę Mnie właśnie jutro montują blaszaka na działce. Kupiłam na allegro za 1300 od "maritom sc" Zobaczymy jutro co to za cudo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kadilak....ja też zamierzam od nich kupić blaszak..możesz mi napisać jakie mają terminy montażu i czy zapłata przy odbiorze czy trza im na konto przelać kasę? Dopłacasz coś za transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 30.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Kadilak....ja też zamierzam od nich kupić blaszak..możesz mi napisać jakie mają terminy montażu i czy zapłata przy odbiorze czy trza im na konto przelać kasę? Dopłacasz coś za transport? Daggulka mój blaszak już stoi Zadzwoniłam do tej firmy w zeszłym tygodniu, dostałam gratisowy montaż i transport, przelałam im 150 na konto a dziś wpłaciłam resztę. Montaż trwał 30 minut Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 gdzie udalo cis ie kupic ten blaszak za 1300?? bo obecnie za 1490 jest pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 02.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam wszystkich forumowiczów! potrzebuję namiary na koparę czy inny taki podobny sprzęt do kopania fundamentu z okolic mikolowa.. jak ktoś ma to proszę o info. pozdrawiam.. a od środy podobno znowu zima : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 02.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam wszystkich forumowiczów! potrzebuję namiary na koparę czy inny taki podobny sprzęt do kopania fundamentu z okolic mikolowa.. jak ktoś ma to proszę o info. pozdrawiam.. a od środy podobno znowu zima : Poszło na priva Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czesc,obkładam chatkę klinkierem i poszukuję pomysłów na parapety zewnętrzne. Kształtki systemowe zupełnie mi sie nie podobają. Będe wdzięczny za sugestie i ew. namiary na kamieniarzy/producentów/składy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts