fotkon 20.04.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam! Szanowni Forumowicze chcę Was ostrzec przed korzystaniem z usług firmy SOB-DREW z Jankowic. Zleciłem wykonanie schodów drewnianych, drzwi wewnętrznych, drzwi "po wejściowych", parapetów i progów. Montaż zamówionych schodów rozpoczął się w lutym, a drzwi w marcu. Do tej chwili żadna z prac nie została zakończona (co blokuje dalsze prace wykończeniowe, a już musiałem wprowadzić się do domu) oczywiście pieniądze pan Sobik (właściciel) tak pilnie ich potrzebował, że "wyżebrał" ode mnie w 90% kwoty. Szczegóły wraz z dokumentacją fotograficzną na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 21.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czyżbyś budował Prometeusza z http://www.dobredomy.pl-super domek też na jego bazie mam zrobiony swój projekt )) bo bardzo nam się z mężem podobał Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 21.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czy ktoś może mi pomóc- czy na szkody górnicze 1 kat. powina być podsypka z piasku pod fudamenty?? Jakie warunki powinna spełniać ziemia?? u mnie jest bardzo podmokły teren mam zrobiony drenaż wokół domu-Czy może mi ktoś okrelić warunki przy których nie trzeba robić podsypki z piasku pod chudziaczkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 22.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam!!Szukam stempli budowlanych 3m. Im więcej tym lepiej. Jeżeli ktoś coś ma to proszę o kontakt 880-426-365PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 22.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jakby ktoś potrzebował fachowca od bram wjazdowych to mogę polecić fachowca z okolic Gliwic.Bierze to na fuchę bez faktury ale robi naprawdę tanio i solidnie.W moim przypadku brama wykonana z profila i sztachetek drewnianych miała w firmie kosztować ok.2300 a fachowiec skasował 1400zł. za identyczną bramę.Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 marsss bardzo prosze o namiary na fachowca od bram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 23.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 marsss bardzo prosze o namiary na fachowca od bramWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 23.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 I jedno dla mnie marsss Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 marsss dzieki, kontakt dotarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 24.04.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 I jedno dla mnie marsss QubaWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marss ja też poprosze o namiary na Pana od bramPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 24.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 marss ja też poprosze o namiary na Pana od bram PozdrawiamWysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 25.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich szczególnie z Tychów i okolic Działkę już mam zakupioną. Do końca roku będzie sobie jeszcze rolnik korzystał z darów Matki Ziemi (działka jest budowlano-usługowa nie rolna). Od przyszłego roku, na wiosnę może trochę później zamierzam rozpocząć budowę Rozety z pracowni Domena z Wrocławia. Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego Kierownika Budowy oraz Ekipę Budowlaną (najlepiej w rozsądnych cenach)? Mam sporo czasu, praktycznie rok, więc może właśnie u któregoś/którejś z Was skończą i mogliby zacząć u mnie? Roobsoonx z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 25.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witaj!! U mnie ma stać stan surowy zamknięty w sierpniu- więc jeśli wszystko będzie ok to wtedy mogę Cię zaprosić na budowę i polecić ekipę- jak na razie to jest ok ale wolę nie zapeszać ( moja ekipa zajmuje się też materiałami-kompleksowo Mam też inspektora -może być u Ciebie kierownikiem- na razie też jak najbardziej ok -ale u mnie to dopiero kończą fundamenty więc za dużo doczynienia z nimi nie miałam więc wolę się wstrzymać do sierpnia to tylko kilka miesięcy wkońcu! Budowa na Czułowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich szczególnie z Tychów i okolic Działkę już mam zakupioną. Do końca roku będzie sobie jeszcze rolnik korzystał z darów Matki Ziemi (działka jest budowlano-usługowa nie rolna). Od przyszłego roku, na wiosnę może trochę później zamierzam rozpocząć budowę Rozety z pracowni Domena z Wrocławia. Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego Kierownika Budowy oraz Ekipę Budowlaną (najlepiej w rozsądnych cenach)? Mam sporo czasu, praktycznie rok, więc może właśnie u któregoś/którejś z Was skończą i mogliby zacząć u mnie? Roobsoonx z Tychów ekipę mogę polecic z czystym sumieniem tylko nie wiem czy na Tychy się wybiorą budują w okolicach Będzina od 3 lat. Górale. Żadnych zastrzerzeń nie mam do ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam! Szanowni Forumowicze chcę Was ostrzec przed korzystaniem z usług firmy SOB-DREW z Jankowic. Zleciłem wykonanie schodów drewnianych, drzwi wewnętrznych, drzwi "po wejściowych", parapetów i progów. Montaż zamówionych schodów rozpoczął się w lutym, a drzwi w marcu. Do tej chwili żadna z prac nie została zakończona (co blokuje dalsze prace wykończeniowe, a już musiałem wprowadzić się do domu) oczywiście pieniądze pan Sobik (właściciel) tak pilnie ich potrzebował, że "wyżebrał" ode mnie w 90% kwoty. Szczegóły wraz z dokumentacją fotograficzną na priva. cwaniaki z pekaesu, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Monika kiedy zabieracie sie za wykanczanie?? bo tam ostatnio u was cisza jak bedziesz miala jakies polecane ekipy ddo wykonczeniowki to daj znac ile tzreba czekac na okna z Pszczny?? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 27.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam !Nie wiem czy pytacie o okna drewniane Wiktorczyk z Czarkowa k/Pszczyny ( w centrum Pszczyny tez jest WIktorczyk,ale nie polecam)Mmy okna z Czarkowa bedzie w listopadzie 2 lata i jesteśmy Bardzo zadowoleni, ale niestety maja odległe terminy .Ponawiam prośbę o humus.....zabrakło nam i sąsiadom , może ktoś wie gdzie w poblizu Siemianowic, Chorzowa lub okolic można zdobyć ziemię pod trawniczek...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Monika kiedy zabieracie sie za wykanczanie?? bo tam ostatnio u was cisza jak bedziesz miala jakies polecane ekipy ddo wykonczeniowki to daj znac ile tzreba czekac na okna z Pszczny?? pozdrawiam Marta Ja też od Wiktorczyka z Czarkowa za wykańczanie zabieramy się ... hmmm dobre pytanie tydzień temu zrobili nam POS, 1 maja jestem umówiona ze stolarzem na pomiar parapetów drewnianiych, on też robi nam blaty do łazienek, schody- może drzwi, później na pewno komody itp. Mam dobry namiar na gościa od szaf- robił u znajomych wyszły super- mogę też polecic tego stolarza, choć na Śląsk przyjeżdża niechętnie bo jest z Krakowa- robił wszystko co z drewna ma w domu brat Sebastiana i dlatego nie szukałam nikogo innego. Tylko z terminami u niego trochę trudno Co do terminów u Wiktorczyka to zamawialiśmy dokładnie 27 grudnia, a termin wtedy nam podany na montaż to 10 kwietnia. Okna były przed terminem tylko my byliśmy niegotowi, bo chcieliśmy zgrać montaż oknien z bramą garażową. Przechowali nam onka w magazynie. Z perspektywy czasu strasznie cieszymy się, że nie zdecydowaliśmy się na Urzędowskiego. Tam pewnie jeszcze czekalibyśmy na nasze okna na świat:) Niestety na razie wciąż szukamy gkazurnika- bo jak już jakiś się znajdzie to coś nie gra nam jub jemu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Monika a ten namiar co ci dalam?? Nie chce przyjezdzac czy zawalony?? Robicie blaty drewniane w lazience?? nie boisz sie ze sie to rozejdzie? Ponoc Urzedowski sie troche oprawil z terminami Ja ciagle mam dylemat czy nie za duzo jest roboty z drewnianymi oknami, smarowanie przy myciu, potem co 2-4 lata malowanie. To ten od blatow robi tez meble?? Ciekawe ile wychodza takie komody , jak probowalam dzwonic po stolarzach o prosta komode z drewna to ceny byly z komosu niestety. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts