bobiczek 16.11.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 Ale dawno nikt nie był. Od razu widać że pogoda nam sprzyja. Kochani czy ktoś ma u siebie konstrukcję dachu z wiązarów kratownicowych?Dajcie znać bo mam mały problem z ociepleniem stropu i rusztem na płyty G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Budujemy dom wg. projektu PPPik - projekt SZM, który powstał nabazie DAB-a przy naszym "współudziale",ale zawsze można coś po--prawić, ulepszyć. Ale pracownia jest OK. My w sobotę skończyli--śmy układać dachówkę. teraz tylko posprzątać i byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 A gdzie budujesz ?pozdr.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 19.11.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Peter czekam na Twoją stronę i fajnie że Ci się podobała bo jako początkująca w tym temacie (html) wiele się namęczyłam [ Ta wiadomość była edytowana przez: Doti dnia 2002-11-19 11:25 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2002 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 buduję na skraju parku cystersów, trasa Gliwice-Rudy Raciborskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.11.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 No kurcze ja też buduję w parku cystersów tylko chyba z trochę innej strony. W jakiej miejscowości konkretnie.pozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 końcowa stacja wąskotorówki z Rud - STANICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2002 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Fajna miejscowość byłam tam latem, znam ją na tyle na ile można poznać w czasie postoju wąskotorówki ale spodobało mi się tampozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 25.11.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Gliwic można kupić bruk (kostkę) granitowy. Przymierzam się do kupienia czegoś takiego jako materiał na obrzeża ścieżek, tarasu ziemnego i chodników. Cenę znam , ale walory estetyczno-użytkowe IMHO przeważają szalę na korzyść. Taka mała informacja dla zainteresowanych uchylnymi bramami garażowymi. Normstahl ma promocję na ocieplenie (1 zl) do tych bram. Jak ktoś ma dylemat, to proponuję sobie porównać wykonanie ich bramy z np. uchylnym Hormannem (sprężyny, stelaż pod sufitem). Ja za ocieploną bramę dałem 1274 zł brutto, jestem zadowolony i gorąco polecam. Jedyny mankament, to fakt, że producent nie nadąża zaspokoić popytu i trzeba dosyć długo czekać. Szczegóły promocji są na stronach WWW Normstahla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 26.11.2002 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 W drodze między Gliwicami a Rybnikiem jest kilka małych składzików z "osprzętem ogrodowym". Tam znajdziesz kostkę granitową. Jednak najlepiej poszukać u wykonawców miejskich chodników lub w zarządach dróg miejskich etc. i kupić używaną. Taniej a to samo. Na wykończenia napewno coś wygrzebiesz. Aha..Zaktualizowałem swoją stronkę - aktualny stan - zapraszamhttp://www.powernet.com.pl/~mirek/priv/Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 29.11.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Mirzaw: po zdjęciach widać że jednak nie zamieszkasz w tym roku, chyba że nie masz jeszcze zdjęć wykończeniówki Domek spoko, podoba mi się. P.S. czy ta muzyczka w tle naprawdę jest potrzebna? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.11.2002 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Muzyczka jest niezła, a strona jeszcze lepsza. "Wielki Brat" jest pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 29.11.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Dzięki za słowa krytyki i słowa uznania. Muzyczka, taka jaka mi się podobała a nie miała 250kB. Webmajstrem nie jestem ale z dnia na dzień idzie mi coraz lepiej - tak więc jeszcze jakieś 150lat i odiągne poziom flesh'a i Javy ;-> Mirzaw Aha, właśnie kupiłem coś co spowoduje, iż dom - mimo że jeszcze nie zamieszkany (nowy plan pięcioletni przewiduje że zamieszkam na wiosnę) stanie się jakby żywy. Zapraszam na stronę lub do oglądania oryginału (jak kto wie gdzie) za jakieś 15 dni. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 02.12.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 hej ślązacy...a może być ktoś kto nie buduje a remontuje na ślasku???[czyli ja???] pozdrowkasnow ps. mieszkam w zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.12.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Zabrze - piękne i moje rodzinne miasto.Cię witam przyjacielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 03.12.2002 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 hej bobiczek - która dzielnica>?>?>?moze się znamy?? pozdrowka snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.12.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Tęgie mrozy, a nikogo nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 11.12.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 bobiczek która dzielnica zabrza??? mnie słychać ...pozdrowkasnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek 11.12.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Witam Wszystkich, Jamles, gdzie kupowales drewno na wiezbe? Ile zaplaciles? Miales dobrego ciesle? Mozesz mi polecic? Ja tez buduje w Stanicy . Jakie dachowki wybrales? Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2002 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 -------------------------------------------------------------------------------- Leszek drzewo na więźbę kupowałem na wiosnę 2000r. dosyć daleko, bo w Ostrowcu Świętokrzyskim ceny jeżeli dobrze pamiętam to: krokwie 650, łaty 530, deski 390. Te drzewo to sosna, ale wg dekarzy sosną cały czas "kręci", wg. cieśli najlepiej drzewo nizinne, bo z gór jest "rzadkie".Co do jakości to mogło być lepsze, przedewszystkim łaty. Nam więźbę robił wujek żony z Żernicy więc cena była trochę promocyjna do tego myśmy byli pomocnikami. Dachówkę mamy z Robena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts