Beaty 03.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 nie poszłoczekampzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 03.05.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witaj Agula 1978, ja korzystałam z z architekta wnętrz i jestem bardzo zadwolona, płaciłam 30 zł/m kw, niebawem minie rok jak mieszkamy i wiem, że to była jedna z lepszych inwestycji. Teraz szukam kogoś do zaprojektowania ogrodu. pozdrawiam marzena Witam czy mogłabym również dostać namiary na architekta wnętrz, z tego co się dowiadywałam to 30 zł to bardzo atrakcyjna cena, najmniej ile mi krzyknęli to 100 zł/m. Co tobie robili? wszystkie pomieszczenia łącznie np z kolorami, oświetleniem itp? a może masz jakieś wizualizacje? Będę wdzięczna za wszelkie informacje Lidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 04.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam ludziska i dołączam się do grupy budującej.Czuchów - C116 Potrzebuję w zasadzie na już zbrojarza. Macie kogoś taniego i solidnego PozdrWiola i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.05.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 nie poszło czekam pzd jeszcze raz- cos ostatnio ta skrzynka działa jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrus 75 04.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Mam do sprzedania garaż blaszak 3x5m cena do uzgodnienia (Mikołów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksanderm 06.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Serdecznie witam wszystkich! Właśnie stajemy sie szczęśliwymi właścicielami domu, dlatego pozwalam sobie zaistnieć na tym forum. Do tej pory regularnie je śledziłem jednak i na mnie przyszedł czas więc piszę...Jeszcze w tej chwili w bloku, na czwartym piętrze bez windy, z dwójką małych dzieci (4 i 18 miesięcy) w 70 metrowym mieszkaniu. Od dawna myśleliśmy o domu, jednak właśnie teraz nadszedł ten moment że nasze zamierzenia mogą się spełnić. W Sośnicowicach koło Gliwic, gdzie kupujemy dom mamy wielu znajomych i właśnie dzięki temu udało się nam znaleźć NASZ DOMEK.Wybudowany około 1900 roku, ciągle uzytkowany, wymienione okna i dach, jakiś czas temu otynkowany - ok. 130 m 2 powierzchni. Pewnie za jakiś czas uda mi się wkleić jakieś fotki. W związku z tym, że postanowiliśmy iż nie wprowadzimy się do czasu kiedy nie przeprowadzimy remontu, dlatego poszukujemy solidnej ekipy. Zakres prac, które przed wprowadzeniem chcemy przeprowadzić: - adpatacja części poddasza (na dwa pokoje i łazienkę) - najważniejsze i w pierwszej kolejności- remont łazienki - wymiana grzejników - wymiana drzwi - położenie na podłogach paneli / deski barlineckiej - malowanie ścian (nie wykluczone gładzie ale okaże się po zdrapaniu tapet) - sufity (w tej chwili są kasetony więc może się okazać że będzie trzeba robić podwieszane ) - malowanie elewacji na zewnątrz - wymiana rynien - wymiana płotu i bramy na drewniane W pierwszej kolejności poddasze i wnętrze domu, później reszta.Mam nadzieję że ktoś może nam pomóc w znalezieniu jakieś solidnej firmy... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Monika ja tez sie pisze na namiary na drewno Nie zalatwial wam drewna Kazek?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.05.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Monika ja tez sie pisze na namiary na drewno Nie zalatwial wam drewna Kazek?? Pozdrawiam Marta no właśnie Kazek- jego kuzyn wozi z Limanowej czy okolic- chcesz nr do niego?? (do Kazka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Nie dzieki, Kazek bedzie nam budowal wiec mamy z nim kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Nie dzieki, Kazek bedzie nam budowal wiec mamy z nim kontakt no a skad WY jestescie???? Zgubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Moniko Moniko no my z Rogoznika juz niedlugo mamy dzialke kolo zalewu Kuzyn moj buduje sie na przeciwko was, to u was zbieralam info o Kazku Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam!Będę wdzięczna za namiar na solidnego stolarza ze Śląska, z wąską specjalizacją schodową. Dziś okazało się, że chyba zmuszeni będziemy zrezygnować ze schodów lanych i cała wcześniejsza koncepcja bierze w łeb. Będę wdzięczna za info.PozdrawiamKarpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 w związku z brakiem materiałów budowlanych, zwolniły mi się dwa terminy na wykonanie instalacji, rzecz do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 08.05.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Macie może namiar na zbrojarza z pomocnikiem do fundamentów. [email protected] Pozdr okolice Czerwionki Leszczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam! Będę wdzięczna za namiar na solidnego stolarza ze Śląska, z wąską specjalizacją schodową. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Karpatka wysłane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jamles ja tez poprosze pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jamles ja tez poprosze pozdrawiam marta proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jamles, i ja dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jeszcze schodów nie macie a już dziękujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts