Roobsoonx2 08.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Podasz mi też namiary na te schody? Z góry dzięki Roobsoonx jeszcze schodów nie macie a już dziękujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 dziekujemy za namiary po schodach bedziemy dziekowac jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 08.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 w związku z brakiem materiałów budowlanych, zwolniły mi się dwa terminy na wykonanie instalacji, rzecz do przemyślenia Ja już się dwa razy prosiłem o kontakt Instalacja na jesień Może tym razem się uda Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Podasz mi też namiary na te schody? Z góry dzięki Roobsoonx jeszcze schodów nie macie a już dziękujecie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 08.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam! Będę wdzięczna za namiar na solidnego stolarza ze Śląska, z wąską specjalizacją schodową. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Karpatka wysłane na priv Jamles mogę też prosić o namiary na stolarza? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam! Będę wdzięczna za namiar na solidnego stolarza ze Śląska, z wąską specjalizacją schodową. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Karpatka wysłane na priv Jamles mogę też prosić o namiary na stolarza? Pozdr. proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 09.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam Szukam fachowca do tynków wapienno-cementowych ale z agregatu , może ktoś ma jakieś namiary?, byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waski77 09.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 witam. nie znacie kogoś do wykonania dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 09.05.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 w związku z brakiem materiałów budowlanych, zwolniły mi się dwa terminy na wykonanie instalacji, rzecz do przemyślenia a można się zapisać z rocznym wyprzedzeniem poważnie mówię (piszę) zaczynam dopiero w czerwcu, ale u dobrych fachowców trzeba zapisać się duuużym wyprzedzeniem, no to chciałam się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 10.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 czy są jeszcze jakieś działki w okolicach Gliwic do kupienia? upierałam się na Szałsze i zamiast mieszkać juz w wymarzonym domu to ciągle szukam działki, niestety mój zakup działki w szałszy się nie udał, byłam zwodzona prawie przez 2 lata przez właściciela gruntu , ceny poszły kosmicznie w góre i do tego nie można nic fajnego kupić. Błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś wie gdzie są jakieś działki w cichych, zielonych okolicach Gliwic to błagam dajcie znać, jestem na skraju rozpaczy Spróbuj w Czechowicach ( tych Gliwickich) , lub jakieś 4-5 km dalej w Pyskowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubekK 10.05.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Mam takie małe pytanko spotkał sie ktoś z projektem Muratora "Domowe zacisze" M 24 ?????Szukam i szukam i nikogo nie ma pomocy czy ktoś coś może znalazł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 gdzie na slasku mozna kupic w przystepnej cenie (o ile takie jeszcze sa) dachowke ceramiczna roben sredzaka falista plus albo rupp sirius?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Jeśli chodzi o Ruppa, to nie pytaj o cenę, ale o TERMIN! Znajomi w okolicach Warszawy dowiedzieli się, że Rupp nie przyjmuje zapisów do czerwca... To jedna z najpopularniejszych dachówek. My jesteśmy na nią zapisani od dwóch miesięcy i też nie wiadomo ani za ile, ani kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 no wlasnie sie tego obawialam mamy juz zaklepanego braasa ale zastanawiam sie czy nie lepiej jednak ceramiczna, ale na nie wiadomo kiedy i za ile to sie chyba nie zdecyduje pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Karpatka gdzie w Gliwicach sie budujesz?? Ja tez chcialam w Gliwicach albo okolicach ale niestety nie moglam nic znalezc, albo cena z kosmosu albo nieciekawe polozenie. Pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Mam nadzieję, że już wkrótce wpis "Gliwice" będę mogła zamienić na "Mikołów". Najpierw też optymistycznie szukaliśmy działki w okolicach Gliwic, ale doszliśmy do tych samych wniosków, co i Ty (szczegóły w dzienniku). Ostatecznie budujemy w Paniowach i nie żałujemy. Okolica jest super. Powodzenia!Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Nie zal ci opuszczac Gliwice?? Czy w okolicach Was sa jakies wolne dzialki?? bo to co przeczytalam brzmi bardzo zachecajaco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Czy żal??? Mieszkam na typowym blokowisku - DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ!!! Jeśli chodzi o działki, to już to pisałam: najlepiej samemu zrobić objazd i popytać gospodarzy. Kiedy kupowaliśmy działkę, Paniowy wcale nie były na topie. Teraz jest to jeden wielki plac budowy i wcale się ludziom nie dziwię. Generalnie polecam Mikołów niezależnie od dzielnicy - wszędzie blisko. A tak przy okazji: na jakim etapie jesteś i gdzie? Szukasz materiałów i działki, czy też trochę się pogubiłam?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hmm dzialke juz mam w Rogozniku, totalna wiocha a ja jestem miastowa, cale zycie mieszkam w Gliwicach, to miasto znam wiem jak sie poruszac, zawsze marzylo mi sie miszkac w okolicach Gliwic ale mnie na to nie stac. Myslalam o poszukaniu czegos w zasiegu czerwonego autobusu zbey dzieci mialy jak dojechac do szkoly, no nie udalo sie. Maz pracuej w Bedzinie wiec od biedy wypadl nam ten Rogoznik. Ale jesli nie wbilismy lopaty to ciagle szukam Lada dzien dostaniemy pozwolenie. Materialy w wiekszosci mamy zaklepane tzn bloczki fundamentowe, stal, porotherm, terive, braasa. Tylko ciagle mam ten dylemat czy dobrze robie przenoszac sie na taka wioche. Ja tez mieszkam na blokowisku , nie cierpie tego miejsca ale Gliwice to nie tylko blokowiska wiec moje pytanie bylo w sensie zalu za miejscem a nie za blokiem Gdzie dokladnie teraz mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kopernik... i wszystko jasne Może przesadzam, bo w sumie i tak jestem mile zaskoczona. Generalnie jednak klimaty wielkomiejskie nie są dla mnie. Oczywiście, mówię o miejscu do mieszkania. Do pracy jak najbardziej, stąd konieczność znalezienia odpowiedniego miejsca. Mam nadzieję, że po latach stwierdzimy, że był to najlepszy z możliwych wyborów. Dzieci będą wprawdzie jeździć do szkół w Mikołowie (w Paniowach jest tylko podstawówka), ale za to są to szkoły na niezłym poziomie. Optymistycznie zakładam, że szelmy będą chciały się uczyć. A w sprawie działki pogadaj ze Slawkinem. On buduje w Borowej Wsi i o ile dobrze zrozumiałam - obok niego jest coś wolnego (mam nadzieję, że się nie mylę). To też super okolica, a jeszcze bliżej Gliwic. Mogłabyś też przejechać się do Chudowa i pogadać z miejscowymi. W ciągu jednego dnia w ten sposób namierzyliśmy tam kiedyś 4 działki! A gdzie Ty mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts