Karpatka 13.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Monika, czy mogę prosić o namiary na stolarza od wszystkiego? No, prawie wszystkiego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 14.05.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Monikazdradź namiary na stolarza jeżeli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 stolarz na ten rok juz nie ma terminów- jest z Krakowa, ale powiedział, ze nr mogę podać, bo może cos odpaść- wysłałam Wam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.05.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dobry stolarz to dobra rzecz... witam starych i nowych w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iras_orna 14.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Właśnie dziś skończyłem robić instalację wodną, i przymierzam sie do instalacji C.O. Moglibyście szanowni forumowicze polecić mi jakieś sprawdzone kotły na eko-groszek ?Słyszałem że kotły Żywiec są dobre, ma ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Głód 15.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam serdecznie poszukuje namiarow na firmy wykonujace fundamenty, budowa w Gostyni kolo Mikolowa bede baaaardzo wdzieczna za kazdy kontakt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Cześć ludziska Usiłuję kupić blaszany garaż, taki najzwyklejszy na budowę, czy jakąś wiatę...i nic. Albo ceny z kosmosu, albo trzeba czekać miesiąć, ratujecie... PS. Jestem z Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 sprawdz kilka stron wczesniej chyba ktos chcial odsprzedac na allegro jest jakas firma co sprzedaje blaszaki za 1500 i cos tez taniej z 2 gatunku http://allegro.pl/item192262763_garaz_wiaty_garaze_blaszak_wiata_blaszaki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Z informacji dziś pozyskanych: jeśli ktoś nieśmiało myślał o drzwiach Wiktorczyka (tego z Czarkowa, nie z Pszczyny!), to uprzejmie informuję, że terminy które dziś usłyszałam mnie zabiły: drzwi zewnętrzne - realizacja grudzień, wewnętrzne - luty. Okna nieco wcześniej - wrzesień, ale w momencie zamówienia wpłata 40 % zaliczki... Pozdrówko Karpatka Mamy okna Wiktorczyka zamówione w grudniu- montaż nastapił 27 kwietnia- zaliczka wówczas też 40%. nad drzwiami się zastanawialiśmy, ale model który u nich wybraliśmy to "skóra śiagnięta" z Dewro, a w Dewro 3 tys. taniej. Natomiast nasz stolarz zrobi je jeszcze 2 tys. taniej więc wybór był prosty. Na razie dostaję szału na myśl o łazienkach- nadal nie mam glazurnika a masz juz te drzwi ? to są wewn. czy zewn., bo szukam stolarza do drzwi wewn. Mam glazurników, ale jeszcze nie mogę polecić, bo jeszcze nie zaczęli robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 sprawdz kilka stron wczesniej chyba ktos chcial odsprzedac na allegro jest jakas firma co sprzedaje blaszaki za 1500 i cos tez taniej z 2 gatunku http://allegro.pl/item192262763_garaz_wiaty_garaze_blaszak_wiata_blaszaki.html wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiacz 15.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Cześć ludziska Usiłuję kupić blaszany garaż, taki najzwyklejszy na budowę, czy jakąś wiatę...i nic. Albo ceny z kosmosu, albo trzeba czekać miesiąć, ratujecie... PS. Jestem z Zawiercia Wysłałam Ci na priva namiary na garż za 1100 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Cześć ludziska Usiłuję kupić blaszany garaż, taki najzwyklejszy na budowę, czy jakąś wiatę...i nic. Albo ceny z kosmosu, albo trzeba czekać miesiąć, ratujecie... PS. Jestem z Zawiercia Wysłałam Ci na priva namiary na garż za 1100 pozdrawiam Bóg zapałać dobra kobieto Zamówiłam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.05.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czytam, coś piszę, ale pora się oficjalnie przedstawić. Kupiliśmy nowy dom, niestety szeregówkę i zaczynamy ją wykańczać. Mam nadzieję, że siebie nie wykończymy przy okazji . Domek mamy w Mikołowie blisko granicy z Wyrami. Dzisiaj tak na prawdę zaczęło się coś dziać, weszli kafelkarze. Straaasznie się cieszę, ale i jestem przerażona, bo wchodzą 2 tygodnie wcześniej i jeszcze mam kupę rzeczy nie przemyślanych, na pierwszy ogień idą podwieszane sufity w kuchni i holu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czytam, coś piszę, ale pora się oficjalnie przedstawić. Kupiliśmy nowy dom, niestety szeregówkę i zaczynamy ją wykańczać. Mam nadzieję, że siebie nie wykończymy przy okazji . Domek mamy w Mikołowie blisko granicy z Wyrami. Dzisiaj tak na prawdę zaczęło się coś dziać, weszli kafelkarze. Straaasznie się cieszę, ale i jestem przerażona, bo wchodzą 2 tygodnie wcześniej i jeszcze mam kupę rzeczy nie przemyślanych, na pierwszy ogień idą podwieszane sufity w kuchni i holu. Pozdr. Dlaczego niestety?? Lepszy rydz niż nic Będie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.05.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ludziska potrzebuję namiar na sprawdzonego parkieciarza i stolarza, który robi niedrogo drzwi, schody. No i jakiś stolarz do wykonania mebli kuchennych. Może ktoś coś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.05.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czytam, coś piszę, ale pora się oficjalnie przedstawić. Kupiliśmy nowy dom, niestety szeregówkę i zaczynamy ją wykańczać. Mam nadzieję, że siebie nie wykończymy przy okazji . Domek mamy w Mikołowie blisko granicy z Wyrami. Dzisiaj tak na prawdę zaczęło się coś dziać, weszli kafelkarze. Straaasznie się cieszę, ale i jestem przerażona, bo wchodzą 2 tygodnie wcześniej i jeszcze mam kupę rzeczy nie przemyślanych, na pierwszy ogień idą podwieszane sufity w kuchni i holu. Pozdr. Dlaczego niestety?? Lepszy rydz niż nic Będie dobrze A no niestety, bo marzył mi sie wolnostojacy z duza dzialeczka i jak Was czytam to, az mnie zazdrosc bierze... ale masz racje, lepszy rydz niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 15.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Polecam:Parkiet. FHU. Tuszewicki R. tel. 0 32 329 81 13, 43-100 Tychy, Wschodnia 76 Jak ktoś chce zobaczyć jego robotę to zapraszam do restauracji w katowickim Altusie: parkiet przemysłowy lapacho na chemii Bona. Mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Z informacji dziś pozyskanych: jeśli ktoś nieśmiało myślał o drzwiach Wiktorczyka (tego z Czarkowa, nie z Pszczyny!), to uprzejmie informuję, że terminy które dziś usłyszałam mnie zabiły: drzwi zewnętrzne - realizacja grudzień, wewnętrzne - luty. Okna nieco wcześniej - wrzesień, ale w momencie zamówienia wpłata 40 % zaliczki... Pozdrówko Karpatka Mamy okna Wiktorczyka zamówione w grudniu- montaż nastapił 27 kwietnia- zaliczka wówczas też 40%. nad drzwiami się zastanawialiśmy, ale model który u nich wybraliśmy to "skóra śiagnięta" z Dewro, a w Dewro 3 tys. taniej. Natomiast nasz stolarz zrobi je jeszcze 2 tys. taniej więc wybór był prosty. Na razie dostaję szału na myśl o łazienkach- nadal nie mam glazurnika a masz juz te drzwi ? to są wewn. czy zewn., bo szukam stolarza do drzwi wewn. Mam glazurników, ale jeszcze nie mogę polecić, bo jeszcze nie zaczęli robic... drzwi jeszcze nie mam i jeszcze długo mieć nie będę- dopiero zamówił materiał ale z drzwiami nam się nie spieszy. Mam za to na 80% glazurnika huuurrrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Polecam: Parkiet. FHU. Tuszewicki R. tel. 0 32 329 81 13, 43-100 Tychy, Wschodnia 76 Jak ktoś chce zobaczyć jego robotę to zapraszam do restauracji w katowickim Altusie: parkiet przemysłowy lapacho na chemii Bona. Mistrzostwo świata. zamowilismy lapacho ale w wiekszych klepkach . wiele czytalam, ze niestabilny i wciaz sie zastanawiam czy go odebrac- boje sie tych szpar choc zaden inny nie podoba mi sie tak bardzo- chcetnie zobacze prace parkieciarza bo ten parkiet wymaga podobno wyjatkowo fachowej reki. Mozna wiedziec jak sie ceni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Gratuluje glazurnika!! Jesli bedziesz zadowolona to ustawie sie w kolejce po namiary Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts