Hal 02.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Kupię garaż blaszany na budowę w Pyskowicach k/Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 03.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam!!Mam do sprzedania 5 palet BK*/szary/ 24x24x59 z Eco-betu z oświecimia. Na palecie jest 35 sztuk. Cena 9 zł za sztukę. Ponadto jest do kupienia 200 stempli w cenie 4,5 zł za sztukę oraz trochę stali.Odbiór we własnym zakresie w Tychach.Pozdrawiam [email protected]Jarek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam serdecznie. Szukam firmy, która zajmuje się transportem tłucznia do wysypania i utwardzenia drogi dojazdowej. Jeśli ktoś jest w posiadaniu namiarów to proszę o kontakty. Pozdrawiam. Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.07.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam serdecznie. Szukam firmy, która zajmuje się transportem tłucznia do wysypania i utwardzenia drogi dojazdowej. Jeśli ktoś jest w posiadaniu namiarów to proszę o kontakty. Pozdrawiam. Graszka W okolicach Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 04.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witamostatnio przerabiałem temat ceramiki typu porothermjeżeli ktoś buduje parterowy z poddaszem to moim zdaniem ciekawą propozycją jest pustak unipor szer 24 cm o lambda 0,12 W/mKsciana z niego plus 12 cm izolacji to zaledwie ok. U=0,18http://www.leipfinger-bader.de/szczegółowe parametryhttp://www.leipfinger-bader.de/fileadmin/templates/main/images/pdfinfo/aussenwand.pdfbezpośrednim importerem tego pustaka w Mysłowicach jest m.in. Gaja a dokładnie dachpol tel 0 32 3161291 Pan Grzegorz lub Pawełdachówki, beton, stropy, bloczki fundamentowe też mają w bardzo dobrych cenachnie mam żadnego interesu aby ich polecać ale ja też do Gaji trafiłem parę miesięcy temu po rekomendacji któregoś z forumowiczówobsługa na bardzo dobrym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 04.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witamszukam elektryka z okolic Tychy, Chełm śl, Bieruń Lędzinymoże macie namiary na jakiegoś fachowca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 04.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witam szukam elektryka z okolic Tychy, Chełm śl, Bieruń Lędziny może macie namiary na jakiegoś fachowca?? Chełm Śląski Pan Stolorz tel. 0 692889927 korzystałem z jego usług tylko na etapie przyłącza z ZE (był na liście Enionu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec26 04.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam serdecznie. Szukam firmy, która zajmuje się transportem tłucznia do wysypania i utwardzenia drogi dojazdowej. Jeśli ktoś jest w posiadaniu namiarów to proszę o kontakty. Pozdrawiam. Graszka W okolicach Rybnika Proszę o kontakt pod nr. 605295581 - Na pewno doradzę , coś polecę lub wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 znalazłam dekarza który chce 80zł/m2 dachu, poprzedni chciał 45zł, powiedzcie czy jest sens szukać dalej, jest szansa że najde taniej? Przyzwyczaiłam sie do ceny 45zł i teraz wszystko wydaje mi się drogo, ale teraz chyba takie ceny to norma. Dodam jeszcze że cena 80zł jest brutto, bez f-ry wychodzi taniej i ekipa bardzo polecana. Tak przy okazji warto brać fakrurę i mieć jakby co gwarancje? z fakturą wychodzi prawie 4500zł drożej. o matko, a ja sie was chciałam zapytać, czy 15 zł za metr więźby i 40 zł za metr dachówki (bez zwględu na rodzaj) to dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 04.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, Czy ktoś buduje dom szkieletowy w Gliwicach? Ja właśnie jestem w trakcjie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 04.07.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Widziałem szkielet, jeszcze goły w Pyskowicach. Jak chcesz to napiszę co na priva dokładnie gdzie. pzdrlennyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 04.07.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Widziałem szkielet, jeszcze goły w Pyskowicach. Jak chcesz to napiszę co na priva dokładnie gdzie. pzdr lennyb Jeśli to ten "szkielet" ktory ja widziałem , to to nie jest dom szkieletowy... Poprostu zaczeli budowę od... wieźby hehe... pierwszy raz cos takiego widziałem.. najpierw postawili dach , na kostrukcji drewnianej , a teraz stawiaja sciany.. murowane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 05.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ciekawe.... nie widziałem jeszcze takiej budowy. W którym miejscu w Pyskowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 05.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OK. Teraz będzie szyfrem Szkielet widziałem przy ul.Czechowickiej, (to jest ta w którą się skręca koło "Specjalisty") po północnej stronie, tam się sporo domków buduje. Może Hal ma rację, i to nie jest prawdziwy szkielet. Ja go widziałem jakieś dwa tygodnie temu i wtedy stał cały drewniany szkielet domu łącznie z więźbą. Jutro będę jechał tamtędy, to sprawdzę, może jakieś zdjęcie zrobię. Pomysł dziwny, żeby drewniany szkielet wypełniać murowanymi ścianami. Chociaż może ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OK. Teraz będzie szyfrem Szkielet widziałem przy ul.Czechowickiej, (to jest ta w którą się skręca koło "Specjalisty") po północnej stronie, tam się sporo domków buduje. Może Hal ma rację, i to nie jest prawdziwy szkielet. Ja go widziałem jakieś dwa tygodnie temu i wtedy stał cały drewniany szkielet domu łącznie z więźbą. Jutro będę jechał tamtędy, to sprawdzę, może jakieś zdjęcie zrobię. Pomysł dziwny, żeby drewniany szkielet wypełniać murowanymi ścianami. Chociaż może ..... mur pruski http://pl.wikipedia.org/wiki/Mur_pruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 05.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OK. Teraz będzie szyfrem Szkielet widziałem przy ul.Czechowickiej, (to jest ta w którą się skręca koło "Specjalisty") po północnej stronie, tam się sporo domków buduje. Może Hal ma rację, i to nie jest prawdziwy szkielet. Ja go widziałem jakieś dwa tygodnie temu i wtedy stał cały drewniany szkielet domu łącznie z więźbą. Jutro będę jechał tamtędy, to sprawdzę, może jakieś zdjęcie zrobię. Pomysł dziwny, żeby drewniany szkielet wypełniać murowanymi ścianami. Chociaż może ..... Wygląda na to że to ten sam A na pruski to też za bardzo nie wygląda, chociaż z bliska się nie przyglądałem. W rejonie tych domków powstał jeszcze jeden drewniany.. z tym że na chwilę obecną jest już otynkowany itd.. więc z zewnątrz samego drewna niewiele widac.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 05.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 szukam elektryka dobrego i sprawdzonego kontakt na priv lub gg1298413i jak ktoś ma na zbyciu czarną ziemie chętnie przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 05.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hal miałeś rację.To ten sam dom.http://poczta.teatr.gliwice.pl/publicftp/tomek/dom/Obraz_548_resize.jpgByć może rzeczywiście to po prostu "mur pruski", choć nie widzę żadnych belek na ukos. Nie bardzo jednak potrafię znaleźć inne logiczne wytłumaczenie. Technologia "hybrydowa"? Wygląda na to, że strop jest drewniany, jak w szkieletach. pzdrlennyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, Czy ktoś buduje dom szkieletowy w Gliwicach? Ja właśnie jestem w trakcjie. witam serdecznie. Widziałam daki dom szkieletowy na trasie Gliwice - Rybnik ( teraz nawet nikt by nie pomyślał, że to szkieletowy). Dom jest w Wilczy. Za skrzyżowaniem ( głównym) po prawej stronie przy drodze. Pomalowany jest na kolor jasna brzoskwinia czy nawet może jasny róż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 05.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W Wilczy to jest dom Pani która zajmuje sie budowaniem domów drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts