Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sorki ze nie w dziale ogloszen ale wypuszczac to na cala Polske jest bez sensu więc:

sprzedam garaż blaszny za 150 zł. Nie jest w idealnym stanie ( trzeba go rozłożyc i poskładać u siebie na działce) ale nam słuzył bez zastrzezeń :D

ma ok 3m szer na 5 m dł- tel. 502 96 33 11

http://img407.imageshack.us/img407/5994/p1020582dv1.jpg

http://img182.imageshack.us/img182/4108/p1020583gr9.jpg

Witam

Lada chwila ruszam z budową na południu Katowic.

Potrzebuje namiary na sprawdzonych dostawców:

- stali

- betonu ( gruszka + pompa )

- piasku

oraz na sprawdzoną firmę od tynków maszynowych ( gips ) i wylewek

jeszcze jedno:)

buduje dom podpiwniczony takze wykop będzie srogi. Pytanie gdzie mogę ewakuować 200m3 ziemi z wykopu? 20 cm warstwy wierzchniej sobie zostawię ale reszta mi nie jest potrzebna.

z góry dziękuję !

Pytanie gdzie mogę ewakuować 200m3 ziemi z wykopu? 20 cm warstwy wierzchniej sobie zostawię ale reszta mi nie jest potrzebna.

z góry dziękuję !

przyjmę w Imielinie sporą ilość ziemi z wykopu

mam namiary na tani piasek a przede wszystkim wywrotki tego Pana są o 20% większe niż identyczne tonaże z hurtowni (porównywałem z innymi dwoma dostawcami)

może dałoby się to jakoś połączyć (w jedną stronę piasek w drugą ziemia)

napisz na email gdzie dokładnie będziesz się budował

na beton z pompą też mogę dać namiary

stal kupowałem w Rampie w Imielinie tyle, że przez dachpol z Mysłowic z 7% rabatem

Rampa ma dobre ceny na stal ale ja kupowałem w maju więc wszystko się mogło zmienić

Witam wszystkich forumowiczów.

Od jakiegoś czasu śledzę sobie forum i informacji jest mnóstwo... ale nie ma to jak konkrety i to konkrety z naszego regionu :p . Wkrótce będzie pozwolenie na budowę, woda z RPWiK Tychy itp.

ale na teraz (w tym roku) potrzebowałbym dwóch namiarów :)

- czy znacie ekipę na drobną pracę związaną z budową zjazdu z drogi gminnej na działkę (musze to zrobić wszak jak dowieźć materiał),

- kupie również GARAż BLASZANY właśnie na budowę

P.S to mój pierwszy post ale obiecuję że nie ostatni :-)

Witam,

jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska

pozdr...

to może granit :roll:

i żeby jeszcze tanio było. Tak to Ci tylko w erze dopasują.

http://www.bazaltex.pl/

Ja nieco z innej beczki. W związku ze zmianami w projekcie w trakcie budowy okazało się, że zakupiona wcześniej więźba nie do końca pasuje. W związku z tym mam do sprzedania w atrakcyjnej cenie krokwie o wymiarach 12x18 cm o długości 6 m, w ilości 20 sztuk (tj. ok. 2,59 kubika) zaimpregnowane.

Budowa w ok. Orzesza.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

[email protected]

Witam,

to może granit :roll:

wolałbym coś równiejszeogo :wink:

Wysłałem wiadomość na PW :)

nic nie mam :(

i żeby jeszcze tanio było. Tak to Ci tylko w erze dopasują.

http://www.bazaltex.pl/

specialnie przejechełam sie do Tarnowskich do bazaltexu (oczywiście byłem po 16 a do tej godziny pracują :lol: ) i sie zawiadłem, tak wielka firma, reklamy itd. a dla kijentów indywidualnych lipa :-? , pare metrów wyłożonych rożna kostka i mały wybór

jak na taką firme to porażka, pewnie tylko specializują sie w zaopatrzenie A4 i DTŚ-ki