Jaro74 13.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam, Sprzedam barak budowlany, wymiary 6*2 (około) w dobrym stanie. Barak do odbioru w Żernicy koło Gliwic. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no i .... spadliśmy na 3 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 18.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 heju mnie konczy ekipamoge dac namiary, najwiecej robia w srodku od wylewek tynkow itdale teraz kolezance z pracy robia ocieplenie z zewnatrztakze wlasciwie chlopaki robia wszystkojakby co moge dac namiary na privachaja szukam stolarza ktory zrobi schodkii raczej nie przegina z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.08.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć ile w naszym regionie może kosztować robocizna metra kwadratowego sufitu podwieszanego > stelaż krzyżowy, płyta g-k, szpachlowanie połączeń?? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olgata 20.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mamy takie pytanie do wszystkich budujących i już wybudowanych. Za kilka tygodni ruszamy z budową (fundament), czy na budowie jest obowiązek posiadania WuCeta (z serduszkiem ) czy nie. dzięki za info pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 21.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Pomyśl o tych wszystkich ludziach którzy Ci się przez budowę przewiną, postaw się na ich miejscu - i zrób WC Też kiedyś się nad tym załatwiałem - na początku człowiek ma takie fajne dylematy.. pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Szukam materiału i fachowca do ułozenia stropu teriva, budowa w okolicy Czerwionki - Leszczyn. Jak macie kogoś godnego polecenia , i macie namiary ską wziąć materiał to proszę o pomoc. Planuję pod koniec września robić strop Pozdr Termin się przesunie bo murarz wylądował w szpitalu Tak więc do tej listy życzeń dołączam jeszcze SZUKAM MURARZA - Pozdr PILNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olgata 22.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam ponownie Szukam desek szalunkowych (około 4 kubiki) i garażu, kontenera na budowę.Jakby ktoś chciał się pozbyć w rozsądnej cenie proszę o wiadomość na maila.Teren Będzin i okolice. Transport posiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 23.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam ... Proszę o opinie użytkowników. Stoję przed wyborem kotła na eko-groszek . Konkurentami są: - ECO-PLUS http://ecobiel.pl/eco-plus.htm- SAS http://www.sas.busko.pl/gro_eco.html- Elektromet http://www.elektromet.com.pl/10/pl/10.1.html Głównie chodzi mi o SAS i EKO-PLUS. A może macie inne propozycje ze śląska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 23.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam ... Proszę o opinie użytkowników. Stoję przed wyborem kotła na eko-groszek . Konkurentami są: - ECO-PLUS http://ecobiel.pl/eco-plus.htm - SAS http://www.sas.busko.pl/gro_eco.html - Elektromet http://www.elektromet.com.pl/10/pl/10.1.html Głównie chodzi mi o SAS i EKO-PLUS. A może macie inne propozycje ze śląska?? Cześć. Ja dopiero jestem na etapie organizacji budowy ale tez juz zastanawiałem sie nad kotłem. Wydaje mi się zę dużo pozytywnych opinii ma HEF z Lublińca i zastanawiam sie też nad HKS Lazar. Nie orientowałem się jeszcze co do cen. Wiem że HEF to jedna z najstarszych chyba firm na Śląsku wiec doświadczenie mają. Podobno niezły jest kocioł Malejka ale jeszcze o nim nic nie czytałem. A czy ktoś może policić dobrą firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków i podać ile takie coś kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawed2 23.08.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja stoję przed wyborem z czego budować dom poradźcie co myślicie o pustak max wiem że jest tańszy od np. BK ale co z jakością?? jak ktoś z was się orientuje w teraźniejszych cenach pomóżcie nowicjuszowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacolek 23.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam budujących Może ktoś polecić fachowca do ogrzewania podłogowego i całego CO?rejon Mikołowa Będę wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 23.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam budujących. Ceny spadają to chyba sobie coś wybuduję i zacznę w październiku. A niech tam Tak na serio mam w zasadzie nagraną ekipę na wybudowanie domku . Mój projekt to Cyprys z pracowni Horyzont z garażem dwustanowiskowym. Pow. domu to ok 176 m2, powierzchnia dachu 260 m2 Co będa robić? otóż standardowo od fundamentów poprzez murowanie ścian zew i wew. i w górę więźba dachowa i uwaga także dachówki oraz ocieplenie i elewacja zew. Za to życzą sobie 55.000pln (sprzęt mają swój rzecz jasna) Jak myślicie - czy to dużo, mało,? bo nie chcę przesadzić z negocjacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 25.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Zostalo mi po budowie ok 100szt porothermy 25 P+W, chętnie je sprzedam po 8zł/szt w mikołowie, ewentualnie transport zapewnie do 30 km. Kontakt Krzysiek 601512870. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 25.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam budujących. Ceny spadają to chyba sobie coś wybuduję i zacznę w październiku. A niech tam Tak na serio mam w zasadzie nagraną ekipę na wybudowanie domku . Mój projekt to Cyprys z pracowni Horyzont z garażem dwustanowiskowym. Pow. domu to ok 176 m2, powierzchnia dachu 260 m2 Co będa robić? otóż standardowo od fundamentów poprzez murowanie ścian zew i wew. i w górę więźba dachowa i uwaga także dachówki oraz ocieplenie i elewacja zew. Za to życzą sobie 55.000pln (sprzęt mają swój rzecz jasna) Jak myślicie - czy to dużo, mało,? bo nie chcę przesadzić z negocjacją Według mnie bardzo dobra oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 27.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ponawiam pytanie. Czy zna ktoś dobrą firmę od przydomoych oczyszczalni ścieków?Może ktoś zechce się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat takowego urządzenia. Jaki typ najlepszy? Pzdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 27.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Szukam jakiegoś stolarza dobrego i niedrogiego do wykonania stopnic (trepów) drewnianych - schody zabiegowe. Pomóżcie, bo odchodzę od zmysłów. Za same stopnie bukowe, barwione na wenge, TEKO chce 9500 netto. Druga oferta też 10000 tyle, że z litego drewna wenge, więc już lepiej, ale byłabym skłonna jednak zamówić barwione, ale w jakiejś rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam WSZYSTKICH i proszę również o przyjęcie do GRUPY.Przymierzam się do budowy domu w Rudzie Śląskiej, jestem na etapie oczekiwania na pozwolenie na budowę i pilnie potrzebuję drzewa na ogrodzenie tymczasowe. Chętnie odkupię używane stemple w ilości ok. 120 sztuk.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 30.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam, Obecnie poszukuje kafelkarza (glzurniaka). Termin : od zarazGdzie: Ruda ŚląskaCo: Zaczynamy od kotłowni... Jeżeli ktoś posiada sprawdzone namiary poproszę o prv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Wiem że więcej tu poszukujących niż udzielających odpowiedzi, ale może ktoś przy okazji swojego zapytania odpowie na moje Gdzie w okolicy można kupić drewno na więźbę impregnowane próżniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts