Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poszukuje namiarow na solidna firme budowlana( budowa okolice tarnowskich gór)- chcielibysmy porownac ceny robocizny. narazie za domek o prostej bryle 126 mkw powierzchni uzytkowej wyceniono nam na 59 000 (wykonawca ponosi cala odpowiedzialnosc i daje 2 letnia gwarancje). nie wiem jakie sa teraz realia, wiec prosze o pomoc! :(

witam,

poratujcie jeśli możecie drodzy forumowicze. 3 dni temu odmówiła nam ekipa, która miała budować nasz dom w Bytomiu( dom 135 metrów + garaż, bez podpiwniczenia). Mieliśmy zacząć w przyszłym roku lipiec/sierpień. Jeśli macie namiary na firmę, która Wam budowała lub po prostu poleconą i dobrą to poratujcie :roll: mamy nadzieje ze mimo wszystko uda nam sie ruszyć i niebawem zamieszkać

z góry dziekuje za info

pozdrawiam

[email protected]

gg:1362658

Witajcie,

planuję rozpocząć budowę wiosną 2008. Obecnie kompletuję wykonawców oraz najważniejsze materiały. Poszukuję osoby zainteresowanej wspólnym zakupem więźby dachowej. Teść posiada las i na moją prośbę zdecydował się wyciąć jego część z przeznaczeniem na mój dach. Leśniczy zgodził się na wyręb nieco większej ilości niż sam potrzebuję. Ściślej mówiąc - byłoby tego na 2 dachy. Las znajduje się w okolicy Ostrzeszowa (b. kaliskie). Ponieważ zależy mi na podziale kosztów transportu chętnie zaoferuję drewna na jedną budowę dodatkowo. Cena preferencyjna, opłacalna nawet po dodaniu kosztów transportu (uzgodnienia osobiście), zawierałaby przycięcie drewna w okolicznym tartaku wg projektu.

pozdrowienia

Kuba mam gdzies numer telefonu,ale musze poszukac.Jutro wieczorem ,jak znajdę.A tak przy okazji,to pięknie jesteś "okopany".Kanalize masz już podłączoną ?

Hej Basiu,

co do kanalizy to już mnie szlag trafia, bo drogę mi zniszczyli, a przyłącze muszę zrobic za swoja kasę :(

A jak znadziesz namiary na koparke to będę wdzięczny

pzdr

witam

własnie skończyli mi robic tynki wewnetrzne . Mam do polecenia dobra ekipę sam sprawdziłem ( a też z polecenia ich wziołem).

Biora 23 zł netto / m2 -tynki maszynowe gipsowe KNAUF szybko robia i sprawnie , można sie dogadac z nimi 2 osoby

Witam,

czy cena obejmuje tez listwy narożnikowe, itp (czyli wszystko na gotowo)?

Kuba znalazłam te nr.Dostałam namiar od ludzi z innej budowy.Nie znam gościa ,nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale on jest podobno właścicielem takiej mini -koparki.Posyłam wiadomośc na priv.Ostatnio chciałam przejechać obok Twojego domku,ale niestety niet.U mnie mają lada dzień kopać.Pozdrawiam.