mekej 10.11.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam,poszukuję siatki z której mógłbym zrobić prowizoryczne ogrodzenie - około 120mb, może ktoś ma na zbyciu jakąś niepotrzebną...Będę budował w Pławniowicach, okolice Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 10.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 poszukuje namiarow na solidna firme budowlana( budowa okolice tarnowskich gór)- chcielibysmy porownac ceny robocizny. narazie za domek o prostej bryle 126 mkw powierzchni uzytkowej wyceniono nam na 59 000 (wykonawca ponosi cala odpowiedzialnosc i daje 2 letnia gwarancje). nie wiem jakie sa teraz realia, wiec prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulakriss 11.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 witam, poratujcie jeśli możecie drodzy forumowicze. 3 dni temu odmówiła nam ekipa, która miała budować nasz dom w Bytomiu( dom 135 metrów + garaż, bez podpiwniczenia). Mieliśmy zacząć w przyszłym roku lipiec/sierpień. Jeśli macie namiary na firmę, która Wam budowała lub po prostu poleconą i dobrą to poratujcie mamy nadzieje ze mimo wszystko uda nam sie ruszyć i niebawem zamieszkać z góry dziekuje za info pozdrawiam [email protected] gg:1362658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 13.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam,, jeśli macie jakieś namiary itd..muszę utwardzić około 300 m2 drogi w mysłowicach. niestety w grę wchodzi raczej tanie rozwiązanie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 13.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witajcie,planuję rozpocząć budowę wiosną 2008. Obecnie kompletuję wykonawców oraz najważniejsze materiały. Poszukuję osoby zainteresowanej wspólnym zakupem więźby dachowej. Teść posiada las i na moją prośbę zdecydował się wyciąć jego część z przeznaczeniem na mój dach. Leśniczy zgodził się na wyręb nieco większej ilości niż sam potrzebuję. Ściślej mówiąc - byłoby tego na 2 dachy. Las znajduje się w okolicy Ostrzeszowa (b. kaliskie). Ponieważ zależy mi na podziale kosztów transportu chętnie zaoferuję drewna na jedną budowę dodatkowo. Cena preferencyjna, opłacalna nawet po dodaniu kosztów transportu (uzgodnienia osobiście), zawierałaby przycięcie drewna w okolicznym tartaku wg projektu.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.11.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 witam:) czy można prosić o jakieś namiary na sprawdzone ekipy do wykonania elektryki oraz wod-kan-co z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 17.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam ...dołączam do was i proszę także o jakieś namiary na godną polecenia ekipe z okolic.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 20.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czy śnieg zasypał wszystkich jakoś pusto sie zrobiło na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waski77 21.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ola&tomek - sam na forum szukałem ale znalazłem elektryka - jestem zadowolony chociaż jeszcze całkiem nie skończył. miałem trzy oferty - był najtańszygość jest z katowic.zawsze możesz spróbować dogadać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 24.11.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam,poszukuję namiarów na mini koparkę (lub koparkę łańcuchową) w Tychach lub okolicach. Potrzebuję wykopać 250 metrów rowków pod kolektor do pompy ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 24.11.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kuba mam gdzies numer telefonu,ale musze poszukac.Jutro wieczorem ,jak znajdę.A tak przy okazji,to pięknie jesteś "okopany".Kanalize masz już podłączoną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 25.11.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kuba mam gdzies numer telefonu,ale musze poszukac.Jutro wieczorem ,jak znajdę.A tak przy okazji,to pięknie jesteś "okopany".Kanalize masz już podłączoną ? Hej Basiu, co do kanalizy to już mnie szlag trafia, bo drogę mi zniszczyli, a przyłącze muszę zrobic za swoja kasę A jak znadziesz namiary na koparke to będę wdzięczny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 25.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 może ktoś polecic jakiegoś fachowca do zrobienia debowych schodów na beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 25.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 witamwłasnie skończyli mi robic tynki wewnetrzne . Mam do polecenia dobra ekipę sam sprawdziłem ( a też z polecenia ich wziołem).Biora 23 zł netto / m2 -tynki maszynowe gipsowe KNAUF szybko robia i sprawnie , można sie dogadac z nimi 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 25.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 witam własnie skończyli mi robic tynki wewnetrzne . Mam do polecenia dobra ekipę sam sprawdziłem ( a też z polecenia ich wziołem). Biora 23 zł netto / m2 -tynki maszynowe gipsowe KNAUF szybko robia i sprawnie , można sie dogadac z nimi 2 osoby Witam, czy cena obejmuje tez listwy narożnikowe, itp (czyli wszystko na gotowo)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 25.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 tak - i ogólnie sa goscie do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.11.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kuba znalazłam te nr.Dostałam namiar od ludzi z innej budowy.Nie znam gościa ,nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale on jest podobno właścicielem takiej mini -koparki.Posyłam wiadomośc na priv.Ostatnio chciałam przejechać obok Twojego domku,ale niestety niet.U mnie mają lada dzień kopać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 26.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 witam szukam ekipy do budowy domu pod klucz prosze o namiarypozdrawam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Optymistyk 27.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witamjak wielu tu obecnych także byłbym bardzo wdzięczny za polecenie jakiejś sprawdzonej ekipy do budowy domu w stanie surowym (orojonym) pod Gliwicami (okolice pilchowic). Budowę planuję rozpocząc w okolicach lipiec 2008r.Będe wdzięczny o jakikolwiek kontakt.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 27.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mam pytanie co do cen architektów za projekt zagospodarowania terenu wraz z uzgodnieniami zawołali 2500 a za dorysowanie 1/2 piwnicy 2000tys macie namiary na tańszą wersje architekta buduje w Piekarach Śl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts