olatomek 05.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Elektryk potrzebny Najlepiej dobry i w miare tani I my dołanczamy do poszukiwań elektryków:) Chętnie przyjmiemy wszelkie namiary na ekipy od instalacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 06.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jesteśmy właśnie w trakcie wykonywania instalacji elektrycznej. Na razie zapowiada się dobrze i jestesmy zadowoleni z realizacji ale polecać tego elektryka możemy dopiero po zakończeniu pracy. Dam znać za jakieś 3 tygodnie. Mam natomiast palące pytanie o kafelkarzy na śląsku. Szukam kafelkarza, który potrafi kłaść gresy dużego formatu i ma doświadczenie w łaczeniu gresu z drewnem. Bardzo proszę o przesłanie namiarów jeśli znacie kogoś takiego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 06.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no i jeszcze może kogoś to zainteresuje. Mamy do sprzedanie kilka rzeczy, które pozostały nam po budowie: Dachówka średzka falista Plus Miedziana około 65sztGąsiory do tej dachówki około 50szttaśma kalenicy 4 ROLKIPoroMur Jopka 25P+W 6 PALET2 kołnierze do okien połaciowych FAKRO EHN 78X140 Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza98 06.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich Poszukuje budowlańców z polecenia proszę o pomoc wybrałem projekt z Murator C148c L . Budowe rozpoczne w 2008 w Piekarach Śląskich http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=506&IdKolekcji=36 Hi ludziska jaki swiat jest maly , to juz wiem jaki bedziecie miec domek hihihi. Jak znajdziesz jakichs fachowcow to daj nam tez znac moze sie przydadza. Pozdrowionka. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 08.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 frykow i jak? wiesz już gdzie będziesz kupował silikaty? bo ja sie przymierzam do silki... Nie W Kluczach koło Olkusza jest producent, ale jeszcze się nie kontaktowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 09.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 czy znacie i maci ejakąś opinie na temat firm od C.O., mianowicie Sun Ter,m Z Tychów i Term System z Jaworzna?? A może macie namiar na dobra firme wykonującą instalacje co.cwu/kanaliz. Dzięki z góry )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 11.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam, Jestem na etapie papierkologii i szukam namiarów na dobrego i taniego architekta do wykonania adaptacji projektu gotowego. Ciekaw jestem ile mógłby taki architekt sobie zażyczyc za taką adaptację i co w ramach takiej adaptacji mógłby zrobic (zagospodarowanie terenu, przyłącza wody i prądu, szambo itp.) ??? W tej chwili mam namiary na architekta za 2500-3000 zeta... Aha, jeszcze jedna kwestia... jak wygląda sprawa z odzyskaniem kosztów adaptacji projektu do szkód górniczych? Odzyskuje się tylko dodatkowy koszt materiałów budowlanych czy koszt samej adaptacji u architekta też można odzyskac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 11.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 poszło na pw. pozdro. JN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denwer 13.01.2008 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 frykow i jak? wiesz już gdzie będziesz kupował silikaty? bo ja sie przymierzam do silki... Nie W Kluczach koło Olkusza jest producent, ale jeszcze się nie kontaktowałem. Z producentami silikatów w naszym regionie jest ciężko bo w okolicy tuko są Klucze, ale czasami można większe ilości sprowadzić z dalszych rejonów Polski, ale z tego co się orientowałem w cenach "internetowych" to Grupa Silikaty ma dobre ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denwer 13.01.2008 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam wszystkich Poszukuje budowlańców z polecenia proszę o pomoc wybrałem projekt z Murator C148c L . Budowe rozpoczne w 2008 w Piekarach Śląskich http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=506&IdKolekcji=36 Witam, Piekarzanina, czy udało się znaleźć ekipe? Ja również będę budował na wiosnę w Piekarach Śląskich, tak wiec kontakt się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Ania 13.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Wszsytkich Naszą budowe rpzpoczynamu z początkiem wiosny 2008. Będziemy budowac w Paniowkach (miejscowosc na trasie Mikolow Gliwice). W tej chwili jestes, na etapie gromadzenia materialow. Interesuje mnie namiar do taniego zrodla bloczkow betonowych. Z moich krotkich doswiadczen wynika za najtaniej mozna je dostac w hurtowniach budowlanuch takich jak Builder lub Hadex.w tej chwili moznaje dostac w cenkie 4.10PLN/szt brutto. Bezposrednio u producentow ceny sa o ok 5-10% drozsze. Jesli ktos zna tanie zrodlo prosze o kontakt. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 13.01.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jak się budujesz w Paniowach to pytaj też o BUSTERA z Mikołowa (grupa PSB) oraz o hurtownie w Ornontowicach (nie pamiętam nazwy). Oczywiśce zawsze są rabaty od cen "normalnych". W tych hurtowniach płaciłem w październiku 2007 3,6 brutto ale pewnie teraz to właśnie te 4,1 może kosztować. Znów zaczyna się jakieś wariactwo. Aha, i jeszcze jedno. Jakoś tak w Builderze w Tychach byli niechętni do negocjacji i transport osobno płatny, a w tych powyższych wszystko w cenie (a tam ceny miałem lepsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 15.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Cześć, Szukam Ekipy do Gips - Karton - okolice Ruda Śląska. Czy może ktoś !? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 15.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Poszukuję ekipy do postawienia domu ok.150m2 z Ytonga w okolicach Gliwic. Chciałbym rozpocząć na przełomie marca i kwietnia. Wystarczy jak mi postawią tylko mury, brygadę do dachu mam. Proszę o ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Przedsiębiorstwo Usług Technicznych "DAKPRO" Krzysztof Profaska, ul. Klasztorna 4, 43-178 Ornontowice tel. 032 3301555 budują z Ytonga, u mnie robili jeden sufit podwieszany z k-g są chyba na liście autoryzowanych wykonawców z Ytonga są raczej drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwka13 17.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam wszystkich po raz pierwszy. Buduję się w Chudowie i mam prośbę, jakby miał ktoś na zbyciu ziemię to bardzo chętnie przyjmę. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ania_Adam:My kupowaliśmy teraz bloczki betonowe w Ornontowicach przy ul. Bujakowskiej 2 po 3,40zł/szt brutto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 18.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Szukam parkieciarza lub innej firmy (osoby) mającej doświadczenia z układaniem parkietów, desek itp (z drewna egzotycznego?) na podłogówce. Wszkazane rozsądne ceny i dobra jakość wykonania. Budowa w TychachMoże ktoś dać jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam wszystkich po raz pierwszy. Buduję się w Chudowie i mam prośbę, jakby miał ktoś na zbyciu ziemię to bardzo chętnie przyjmę. pozdr. do autostrady w budowie nie masz daleko.....Gierałtowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Ania 21.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam po raz kolejny. Szukam garażu blaszanego na plac budowy.Może znacie jakieś tanie źródło ?Może ma ktoś z Was do odsprzedania ? Z góry dzięki za info. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts