Adam_Ania 15.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Chciałem powrócić do tematu blaszaka na plac budowy lub innego podobnego rozwiązania. Chciałem zapytać czy ma może z Was do odsprzedania ? Chętnie kupię użwany. Lub macie namiary na taniego producenta. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 16.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam wszystkich Poszukuje budowlańców z polecenia proszę o pomoc wybrałem projekt z Murator C148c L . Budowe rozpoczne w 2008 w Piekarach Śląskich http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=506&IdKolekcji=36 Witam, Piekarzanina, czy udało się znaleźć ekipe? Ja również będę budował na wiosnę w Piekarach Śląskich, tak wiec kontakt się przyda. Pozdrawiam niestety nic narazie nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 17.02.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam Chciałem powrócić do tematu blaszaka na plac budowy lub innego podobnego rozwiązania. Chciałem zapytać czy ma może z Was do odsprzedania ? Chętnie kupię użwany. Lub macie namiary na taniego producenta. Pozdrawiam Adam Ania_Adammam do odsprzedania blaszak 3x5 z ubiegłego roku. Budowa w Mysłowicach.Prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr77 17.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam, Czy ktoś bedzie teraz robił studnię wierconą? U nas na Śląsku są ceny z kosmosu, ale może jakby nas było kilku to możnaby sprowadzić jakąś firmę "z Polski" Chyba KubaB organizował przed rokiem taką ekipę. P.s. KubaB jakbyś mógł prześlij mi na priva namiary tej firmy, no i czy jesteś zadowolony z ich pracy Ile taka studnia może kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 17.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Na wiosnę przymierzam się do budowy domu jednorodzinnego w Rudzie Śląskiej - Halembie. Jestem w trakcie poszukiwań dobrej ekipy, która by się podjęła tego zadania. W tej chwili najbardziej interesuje mnie budowa stanu surowego. Jeśli ktoś ma namiary na fajną i nie zwalającą z nóg cenami ekipę, proszę o kontakt na priva. Czy miał ktoś przyjemność współpracować z panem Godlewskim z Rudy Śl.? Chętnie posłuchałbym opinii o tym wykonawcy, wiadomość oczywiście na priv, proszę. Bardzo proszę o odzew w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceks1974 18.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam. Możecie polecić jakąś sprawną ekipę od dachów. Od więzby po pokrycie z obróbkami. Z góry dziękuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_zabrze 21.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam.Czy ktoś może mi polecić dobrego kafelkarza? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.02.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dla zainteresowanych - do niedzieli (24.02) trwają Gliwickie Targi Budownictwa. Podobno szeroka gama ofert z branży budowlanej, instalacyjnych i wyposażenia. Chyba się dzisiaj wybierzemy na taką "wycieczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam. Czy ktoś może mi polecić dobrego kafelkarza? Z góry dzięki. wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2008 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Słuchajcie! Mieszkam 2 lata w Bytomiu. Znam partaczy i super gości. Pytajcie.Polecę tylko tych wartych polecenia. Od koparki po inspektora nadzoru i resztę. Byli super ale i gównozjady.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiu 24.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam, Poszukuje używanych stempli oraz desek na szałunki najlepiej z okolic Mikołowa. Może ma ktoś namiary na dobrego murarza z okolic? pozdrawiam Tomek gg 1019370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 25.02.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ponawiam pytanie ... Kafelkarza (y) i ekipę od Gips-Karton ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jamles poprosze tez o namiary na kafelkarza bobiczek no to pochwal sie tymi dobrymi namiarami Szukam tez dobrego stolarza, ktory drzwi wewnetrzne potrafi zrobic. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pathek 26.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 My także budujemy się na Śląsku, ale w poludniowej części. Domek będziemy budowac niedaleko Pszczyny. Póki co jesteśmy na samym początku - załatwiamy papierologię, ale mam nadzieję, że jak ruszymy z kopyta to już bedzie tylko lepiej:))Mam nadzieję, że wspomożecie nas radami i wskazówkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk1976 28.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam. Czy ktoś może polecić ekipę do wykonania dachu?PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 03.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Help ! Help ! Pilnie potrzebuję wyceny robocizny i materiału wykonania tarasu wylewanego i zbrojonego o rozmiarach ok. 6 m na 2,5 m (ok. 15 mkw). Chciałbym wiedziec ile mniej wiecej kosztowałoby wykonanie takiego tarasu. Jestem obecnie na etapie rozmów i negocjacji z wykonawcami i chciałbym byc przed rozmową z szefem ekipy świadomy kosztów wykonania tego elementu. Poza tym szukam używanych stempli (najlepiej o średnicy około 10-12 cm) w liczbie około 50 sztuk. W razie czego wiadomośc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 05.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam!!! Ja własnie postawiłem dom w stanie surowym w Sośnicowicach /k Gliwic. Czy mógłby mi ktoś polecić: - dobrą ekipę do wykonania maszynowych tynków gipsowych. - dobrego dystrybutora i instalatora odkurzaczy centralnych. - kogoś kto wykonałby mi projekt instalacji grzewczej - instalatora, który ma dojście do kotłów Viessmanna w dobrych cenach Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam trochę pozostałości po budowie i chętnie sprzedam: - stemple drewniane długości od 2,5 do 3,10 m - uzyte raz - około 180 szt. cena 4 zł/szt. - Ytong bloczki PP4/0.6S+GT 60x20x24,0 - 384 szt. tj. 46,08 m2 tj. 11,06 m3 (8 pełnych i oryginalnie zapakowanych palet) - cena 350 zł/m3 Nie posiadam własnego transportu. kontakt:[email protected]kom.609-200-106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiutek 06.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 witam wszystkich my budować będziemy w gliwicach narazie jesteśmy na etapie spraw papierkowych ale już niedługo...... ruszamy czy mogę liczyć na wsparcie informacyjne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 06.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 witam wszystkich my budować będziemy w gliwicach narazie jesteśmy na etapie spraw papierkowych ale już niedługo...... ruszamy czy mogę liczyć na wsparcie informacyjne pozdrawiam Ta oczywiście Ja przez ostatnie pół roku tak jestem zabiegany na budowie, że nawet nie mam czasu czytać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiutek 07.03.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a czy twoja budowa jest w okolicach gliwic ? Nikt nie powiedział że będzie łatwo !!!! u nas będzie trochę łatwiej bo będziemy budować na własnym placu obok starego domu teściów więc chociaż dojazdy na budowę mamy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts