Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich

Poszukuje budowlańców z polecenia proszę o pomoc wybrałem projekt z Murator C148c L . Budowe rozpoczne w 2008 w Piekarach Śląskich

http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=506&IdKolekcji=36

Witam, Piekarzanina, czy udało się znaleźć ekipe?

Ja również będę budował na wiosnę w Piekarach Śląskich, tak wiec kontakt się przyda.

Pozdrawiam

niestety nic narazie nie znalazłem

Witam

Chciałem powrócić do tematu blaszaka na plac budowy lub innego podobnego rozwiązania. Chciałem zapytać czy ma może z Was do odsprzedania ? Chętnie kupię użwany. Lub macie namiary na taniego producenta.

Pozdrawiam

Adam

Ania_Adam

mam do odsprzedania blaszak 3x5 z ubiegłego roku. Budowa w Mysłowicach.

Prosze o info na priv.

Witam,

Czy ktoś bedzie teraz robił studnię wierconą?

U nas na Śląsku są ceny z kosmosu, ale może jakby nas było kilku to możnaby sprowadzić jakąś firmę "z Polski" ;)

Chyba KubaB organizował przed rokiem taką ekipę.

P.s. KubaB jakbyś mógł prześlij mi na priva namiary tej firmy, no i czy jesteś zadowolony z ich pracy

Ile taka studnia może kosztować

Na wiosnę przymierzam się do budowy domu jednorodzinnego w Rudzie Śląskiej - Halembie.

Jestem w trakcie poszukiwań dobrej ekipy, która by się podjęła tego zadania. W tej chwili najbardziej interesuje mnie budowa stanu surowego.

Jeśli ktoś ma namiary na fajną i nie zwalającą z nóg cenami ekipę, proszę o kontakt na priva.

Czy miał ktoś przyjemność współpracować z panem Godlewskim z Rudy Śl.? Chętnie posłuchałbym opinii o tym wykonawcy, wiadomość oczywiście na priv, proszę.

Bardzo proszę o odzew w tej sprawie.

My także budujemy się na Śląsku, ale w poludniowej części. Domek będziemy budowac niedaleko Pszczyny. Póki co jesteśmy na samym początku - załatwiamy papierologię, ale mam nadzieję, że jak ruszymy z kopyta to już bedzie tylko lepiej:))

Mam nadzieję, że wspomożecie nas radami i wskazówkami.

Pozdrawiam

Help ! Help ! :o

Pilnie potrzebuję wyceny robocizny i materiału wykonania tarasu wylewanego i zbrojonego o rozmiarach ok. 6 m na 2,5 m (ok. 15 mkw).

Chciałbym wiedziec ile mniej wiecej kosztowałoby wykonanie takiego tarasu. Jestem obecnie na etapie rozmów i negocjacji z wykonawcami i chciałbym byc przed rozmową z szefem ekipy świadomy kosztów wykonania tego elementu.

Poza tym szukam używanych stempli (najlepiej o średnicy około 10-12 cm) w liczbie około 50 sztuk. W razie czego wiadomośc na priv.

Witam!!!

Ja własnie postawiłem dom w stanie surowym w Sośnicowicach /k Gliwic.

Czy mógłby mi ktoś polecić:

- dobrą ekipę do wykonania maszynowych tynków gipsowych.

- dobrego dystrybutora i instalatora odkurzaczy centralnych.

- kogoś kto wykonałby mi projekt instalacji grzewczej

- instalatora, który ma dojście do kotłów Viessmanna w dobrych cenach

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam trochę pozostałości po budowie i chętnie sprzedam:

- stemple drewniane długości od 2,5 do 3,10 m - uzyte raz - około 180 szt. cena 4 zł/szt.

- Ytong bloczki PP4/0.6S+GT 60x20x24,0 - 384 szt. tj. 46,08 m2 tj. 11,06 m3 (8 pełnych i oryginalnie zapakowanych palet) - cena 350 zł/m3

Nie posiadam własnego transportu.

kontakt:

[email protected]

kom.609-200-106

witam wszystkich

my budować będziemy w gliwicach narazie jesteśmy na etapie spraw papierkowych ale już niedługo...... ruszamy

czy mogę liczyć na wsparcie informacyjne

pozdrawiam :D

Ta oczywiście :lol:

Ja przez ostatnie pół roku tak jestem zabiegany na budowie, że nawet nie mam czasu czytać forum :wink: