Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam również ekipy zajmującej się przyłączeniem wody do domu (samo wykonastwo) najchętniej z okolic Knurowa :)

pozdrawiam

polecam firmę prawie vis-a-vis wodociągów w Gliwicach (Rybnicka) - robili u nas przyłącze i doprowadzali do budynku - szybko, sprawnie, żadnych problemów z odbiorem prac

witam :D

Co prawda ja nie stąd, ale poszukuję kogoś od Was :D

Chciałabym złapać namiar na kogoś kto ma coś wspólnego z handlem węglem. Chodzi mi o ściągnięcie transportu węgla (dobrej jakości) ze Śląska do Torunia z pominięciem składów opałowych, które mooooocno zdzierają kasę :wink:

witam :D

Co prawda ja nie stąd, ale poszukuję kogoś od Was :D

Chciałabym złapać namiar na kogoś kto ma coś wspólnego z handlem węglem. Chodzi mi o ściągnięcie transportu węgla (dobrej jakości) ze Śląska do Torunia z pominięciem składów opałowych, które mooooocno zdzierają kasę :wink:

ile ton, jaki gatunek, kiedy .......popytamy, może pomożemy 8) :D

węgiel kamienny, latem. Ilość w zależności od ceny, ale podejrzewam, że ok. 15-20 ton.

http://www.kwsa.pl/index.php?m=11&ind=237

sprawdź ceny u lokalnych przedstawicieli Kompanii i porównaj z cenami na kopalniach,

to, że kamienny to wiem, ale gatunek....gruby, orzech, miał, eko-groszek 8) :D

Cześć Antki

z tego co pamiętam jest wątek dąbrowiaków albo zagłębiaków. poszukaj w tym samym dziale. głównie przyszli mieszkańcy pogorii i górki gołonoskiej. A Ty gdzie?

P.S. Nie pomyśl przez przypadek że Cię wyganiam. Tu też znajdziesz ważne informacje.

Okolica to Ruda Śląska (Kłodnica), a piasek potrzebny pod fundamenty. Po zebraniu humusu trzeba będzie sporo nadsypać i utwardzić z jednej strony...

aka

Ja bralam do Swietochlowic duze ilosci piasku z Kotlarni - 600089256

z Zabrze-Biskupice

http://www.kotlarnia.com.pl/html/kontakt.html

mozna sie umowic na transport od razu (daja ci tam namiar na transport)

bralam wanny po 30 ton, bo wychodzilo najsensowniej

mala uwaga jest taka, ze oni czesto odbieraja telefon tylko do 14:30

pozdrawiam :)