kwarti 13.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Czeposzukuje kierownika budowy najlepiej z okolic Ornontowic - macie może namiary na dobrego fachowca pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Do sprzedania: - stemple budowlane - deski szalunkowe-stropowe ( pow. 135 m) - walcówka (drut zbrojeniowy) Fi 6,0 mm ( ok. 250 kg) - styropian EPS 100 (ok 15 paczek) - pustaki fundamentowe ok 2 palety. po ile ten steropian chcesz sprzedać cena od m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 jeszcze zapomniałem zapytać jak grubość tego styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 13.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Do sprzedania: - stemple budowlane - deski szalunkowe-stropowe ( pow. 135 m) - walcówka (drut zbrojeniowy) Fi 6,0 mm ( ok. 250 kg) - styropian EPS 100 (ok 15 paczek) - pustaki fundamentowe ok 2 palety. Potrzebuję deski szalunkowe, wysłałem wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Potrzebuję deski szalunkowe, wysłałem wiadomość na priv. poszła odpowiedź jeszcze zapomniałem zapytać jak grubość tego styropianu? Grubość 5 cm. Cene wyślę jutro na priw. Nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu i musze szybko sprawdzić po ile kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 pstryczekelektryczek!!!!!!!powiedz kiedy masz luzy dla mnie, czekam z utęsknieniem.A może sie okazać że bedzie szybko i pieknie.Daj namiary na wolny czas na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 u mnie jakby co leżą kable Devi, z programatorami.Kto ma ochotę poleacam za pół ceny,Do podłogówki zamiast siatki albo na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 15.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witajcie. Zaczynam budowę i potrzebuje jakiejs budy czy garazu, tymczasowego ogrodzenia. Czy ktos ma jakies namiary na osoby ktore by chcialy sie pozbyc ww.? Nowe tez "wezme".Moze jeszcze ktos ma steple lub deski na szalunek? PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczekelektryczek 15.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 pstryczekelektryczek!!!!!!! powiedz kiedy masz luzy dla mnie, czekam z utęsknieniem. A może sie okazać że bedzie szybko i pieknie. Daj namiary na wolny czas na 2 dni Namiary w podpisie Proszę o kontakt [email protected] 0660-140-204 16 czyli jutro czyli sroda mam czas do 14 stej jeśli ma być expres, 17.04 - od rana do 10 potem od 14 do oporu 18.04 - zajęty 19. i 20. - może być kolejny weekend z pracą Ale przedewszystkim kontakt tel wskazany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 bedę dzwonił po południu, na spokojnie Pozdrawiam. Maila dostałem - jakby co dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zaczynamy się rozglądać za ekipą do tynków wewnętrznych gipsowych na lipiec- sierpień tego roku. Gdyby ktoś mógł nam kogoś polecić bylibyśmy wdzięczni...pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 18.04.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A ja szukam mebli kuchennych w okolicach Cieszyna. Czy możecie poelcić jakieś konkretne firmy? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zaczynamy się rozglądać za ekipą do tynków wewnętrznych gipsowych na lipiec- sierpień tego roku. Gdyby ktoś mógł nam kogoś polecić bylibyśmy wdzięczni... pozdrawiam aka U mnie robiła firma z Gliwic. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Rafal_G-ce jeśli możesz to to wrzuć jakieś namiary.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 20.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam , rozpoczelismy budowe w okolicy Ornontowic , chetnie odkupie stemple , jesli chodzi o beton to bralismy z Warszowic kolo Zor , gdyby ktos chcial to moge podac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 21.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam szukam kierownika budowy w okolicach Piekar Sl godnego polecenia i w rosądnej stawce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirongie 22.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witajcie, Szukam desek szalunkowych (ok. 2 m3). Ktoś może chce się ich pozbyć?pozdrowieniaMirekDziennik Budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 22.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, W ramach przygotowań do budowy poszukuję niedrogo w obrębie Rudy Śląskiej: - ciężarówki, do przewiezienia bloczków fundamentowych na niewielką odległośc, na poniedziałek- koparko-ładowarki, na maj- gruzu, tudzież innego kruszcu do polepszenia drogi dojazdowej do działki, jak najszybciej Pytanie:Jak można w miarę prosty sposób przenieśc ok. 200 bloczków fundamentowych na odległośc ok. 200 metrów, nie wynajmując specjalistycznego sprzętu i nie nosic po jednym bloczku w te i we wte? Taczka, przyczepka, ciężarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 22.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ehhh... kochani ... podajcie jakieś namiary na ekipę od przyłączy wod-kan dla rejonu Gliwice-Pyskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 22.04.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam , rozpoczelismy budowe w okolicy Ornontowic , chetnie odkupie stemple , jesli chodzi o beton to bralismy z Warszowic kolo Zor , gdyby ktos chcial to moge podac namiary W sprawie stempli wysłałem wiadomość na priva. A tak z innej beczki czy zna ktoś może jakąś firmę od przydomowych oczyszczalni ścieków z Gliwic lub okolic? Będę wdzięczny za wszelkie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts