marnika 29.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 nowy skład drewna na trasie Gliwice - Rybnik tel. 721 309045 Nieborowice? tak Ale raczej taniej jak w tartaku to tam nie będzie. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 29.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 rozpoczynam budowę w lipcu więc poszukuję:garazu blaszanego,desek na szalunek około 5 m3stępli długości około 2,7-3.0 mkantówki 10x 8 lub 10x10 -100 mbpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekone1 29.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Oddam ziemię z wykopów. Ziemia gliniasta z dużą ilością kamienia. Dobra do niwelowania terenu. Odbiór Bytom Sucha Góra rejon Sportowej Doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 30.05.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ze względu na to, że umówiona ekipa od dachu lekko wystawiła mnie do wiatru, potrzebuję namiary na jakąś solidną ekipę, najlepiej od całego dachu, ewentualnie tylko od więźby, na lipiec. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 02.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Zaczynam budowę w okolicach Tarnowskich Gór. poszukuję jakiegokolwiek blaszaka czy coś podobnego i oczywiście desek na szalunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 02.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Szukam ekipy do ocieplenia poddasza. Może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć.Dajcie please namiar na jakąś dobrą ekipę, która zrobiłaby przęsła do ogrodzenia ocynkowane (juz po spawaniu ofkors) i malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć. Dajcie please namiar na jakąś dobrą ekipę, która zrobiłaby przęsła do ogrodzenia ocynkowane (juz po spawaniu ofkors) i malowane. http://www.art-met.com.pl/ http://zukba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć. Dajcie please namiar na jakąś dobrą ekipę, która zrobiłaby przęsła do ogrodzenia ocynkowane (juz po spawaniu ofkors) i malowane. http://www.art-met.com.pl/ http://zukba.pl/ Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 04.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam ile teraz trzeba liczyć za metr2 stanu tzw developerskiego (tynki wew i zew, instalacje, wylewki)??? Lokalizacja: śląskie/mysłowice Mam na mysli same materiały bo dom bedzie budowany systemem gospodarczym. Projekty, ktore mnie interesują: prosta bryła: http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=178 i ten http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=506 pewnie bedzie drozszy ze wzgledu na dach czy ściany (ale czy dużo??) Oczywiscie bardziej podoba sie ten drugi ale nie wiem czy dam rade z finansami bo mam do dyspozycji ok 270tys i najleiej by starczyło na całość choc to bedzie bardzo trudne) Sciana ma byc pustak+10cm styro, dach blachodachówka lub gont. Okna jakiejs tanszej firmy, podobnie drzwi itp Z zalozenia dół podłogówka, góra kaloryfery + kominek z dgp. Ostatnio budowalem dom 2 lata temu i na wsi w świetokrzyskim domek 80m2 prosta bryła w stylu domku z 1linka i wyszło mnie to okolo 160tys z działką, mediami i domem ukonczonym pod klucz. Niestety ceny sie zmieniły i to bardzo.... Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekone1 04.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Oddam ziemię z wykopów. Ziemia gliniasta z dużą ilością kamienia. Dobra do niwelowania terenu. Odbiór Bytom Sucha Góra rejon Sportowej Doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krupol 08.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 MAM DO SPRZEDANIA NASTĘPUJĄCE MATERIAŁY BUDOWLANE (pozostałości po budowie): 1. STEMPLE BUDOWLANE - 2,1-2,4 m, ok. 40 szt. (do odebrania z działki w Knurowie) 2. DACHÓWKA BRAAS ROMAŃSKA CISAR (grafitowa) - 100 szt. (do odebrania z działki w Knurowie) 3.POROTHERM 30P+W, 15 MPa Wienenberger [/b] 7 palet oryginalnie zapakowanych X 80 szt. = 560 szt (do odebrania na składzie budowlanym w Gliwicach - możliwośc zoorganiazownai sobie transportu w składzie) CENY DO UZGODNIENIA!!! W razie pytań proszę o kontakt: tel.: 0691-440-210 mail: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richard.r 08.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynku cienkowarstwowego na elewacji w Orzeszupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 08.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam, dałaczam do grupy ślaskiej. Bede zaczynac budowe w Katowicach. Szukam wlasnie sprawdzonej ekipy "na poczatek" - za wszelkie namiary bede wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 09.06.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Poszukuje bloczków fundamentowych w okolicach Piekar Sląskich w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Mysmy kupowali w mastmaxsie oni sami produkuja, terive tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 09.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kłania się budowa w Gliwicach Szukam firm, które mogłby wykonać dla mnie przyłącze wodociągowe. A że będzie to "jedynie" 115 m szukam takich, którzy mnie nie zrujnują.. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kłania się budowa w Gliwicach Szukam firm, które mogłby wykonać dla mnie przyłącze wodociągowe. A że będzie to "jedynie" 115 m szukam takich, którzy mnie nie zrujnują.. [/url] zobacz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 09.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 10.06.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Szukam nadal, proooszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts