Aneczkab 26.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Szukałam grupy z Katowic i nie znalazłam więc zaczęłam się bać że nikt nie buduje w tych okolicach Ja swój domek będę stawiać w przyszłym roku (we wrześniu dopiero działka będzie nasza). Planujemy budować Kanadyjczyka. Czy ktoś na śląsku je też buduje (lub inne drewniane)? (chętnie poczytałabym dzienniki z budowy w tej technice ale znaleźć nie potrafię ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 26.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Co poradzicie? Aktualnie zastanawiam się nad wyborem. Macie może jakieś przykładowe ceny? Ilość to ok.1200 szt Dowóz do Tychów. Pozdrawiam Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ale o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 26.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 W temacie wiadomości było napisane. Chodzi o to czy wybrać Ytong Xella gr.40 czy Solbet Ideal gr.42?I gdzie są najlepsze ceny na ilość 1200szt? Dowóz do Tychów Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 26.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Pytanko w dobrej cenie stal gdzie w okolicach Piekar Slaskich, i beton z pompa prosze o pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 26.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja natomiast poszukuje dobrej ale nie najdrozszej ekipy od zabudowy g-k i wylewek młoda ale bardzo sprawna i fachowa ekipa z Chorzowa od wylewek miksokretem tel 501 124 108 cena jak dobrze pamiętam 13-14 zł/m2 (robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 29.06.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Szukałam grupy z Katowic i nie znalazłam więc zaczęłam się bać że nikt nie buduje w tych okolicach Ja swój domek będę stawiać w przyszłym roku (we wrześniu dopiero działka będzie nasza). Planujemy budować Kanadyjczyka. Czy ktoś na śląsku je też buduje (lub inne drewniane)? (chętnie poczytałabym dzienniki z budowy w tej technice ale znaleźć nie potrafię ) Pozdrawiam Witaj, ja bede budowac w Katowicach - co prawda działke juz mam, ale formalnosci tak sie ciagna, ze przed zima nie uda nam sie zdązyc A gdzie bedziesz miala dzialeczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 02.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam wszystkich. Jak wszystko się dobrze ułoży to budowę rozpocznę 1 września. W związkuz czym poszukuję: - garażu blaszanego, - desek na szalunek około 6 m3 - stępli długości około 2,7-3.0 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 03.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich zmagających się z "budową życia". Kochani ! Szukam ekipy murarzy którzy są w stanie wejść na budowę niemal natychmiast. Niestety grupa która u mnie robiła - rozleciała się z powodów ich wewnętrznych sporów. Budowa to pogranicze Mikołowa i Wyr. Proszę zatem o info na mojego maila: [email protected] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 03.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Odkupiłem od sąsiada 3 kubki więźby dachowej (pozostałość po budowie) chcę z niej zrobić konstrukcje tarasu. Poszukuję osobnika posiadającego heblarkę który może dojechać z nią do Mikołowa - Borowa Wieś i przygotować drzewo do impregnacji. Tak na prawdę nie wiem czy po za heblowaniem, impregnacją, malowaniem trza by było jakoś jszcze to drzewo przygtować?, proszę o poradę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Poszukuję kreatywnego wykonawcę kominka:)Możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Poszukuję kreatywnego wykonawcę kominka:) Możecie kogos polecić? kilkanaście postów do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebakor 07.07.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 szukam kogoś do otynkowania sufitu ok 40m2 - gipsem oraz do sufitu podwieszanego ok 20m2gg1298413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 08.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 czy lepiej zrobie jak kupie materiał budowlany na jesień 2008 czy na wiosne 2009 , budowe zaczynam na wiosnę 2009, czy ceny materiału budowlanego nie podskoczą drastycznie? proszę o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 08.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Z tego co mi wiadomo w grudniu na ogół ceny materiałów spadają.Czy będzie podobnie i w tym roku - trudno mi powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pilnie poszukuję dobrej ekipy dekarzy - w sierpniu się przeprowadzamy, a dach mam spier..... i cieknie przy kominach, a my stoimy z wykończeniówką. Myślę, że robota zamknie się w okolicach 2 dni. Plizzzzzzzz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 piterpytasz o wróżenie z fusów. większość materiałów drożeje nonstop. ceny w tej chwili rzadko kiedy spadają. w zimie co najwyżej mniej rosną. niby ten rok miał byc już spadkowy ale niestety rynek tego nie potwierdza. znajdź sobie wątek o cenach na wymianie doświadczeń - łatwo go namierzyć bo jest przylepiony. stal na fundamenty kupowałam po 1600 zł, na strop już po 2700 zł a teraz kosztuje 3300 i powyżej. to oczywiście drastyczny przykład. drugi z innej beczki - znajomy który zajmuje się ocieplaniem domków kupił w zimę zapas na cały rok styropianu. od wiosny cena styropianu zaczęła lecieć na łeb i szyję - stracił kupę kasy. musisz sam podjąć decyzję i ryzyko z tym związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 mam do sprzedania płyty drogowe i kręgi po tymczasowej studzience z wodomierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 09.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 szukam murarza i kierownika budowy z okolic Gliwic , Pyskowic -do budowy domu. Proszę dajcie jakieś namiary z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts