Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie,

Zwracam się z prośbą o pomoc a mianowicie czy ktoś nie zna jakiejś ekipy budowlanej która mogłaby dokończyć mi budowę domu? Poprzednia zniknęła jak sen jaki złoty, kasując pieniądze za nie dokończoną robotę. Wiem, że to błąd z mojej strony że im zapłaciłem trochę na wyrost ale trudno. Do dokończenia został strop, ścianki poddasza i dach. Będę wdzięczny za każdą pomoc :)

widzę że Twoja zapowiedź bycia sk... poszła szerokim echem i wszyscy uciekają ;)

no moją ekipę bym Ci i poleciła ale ostatnio coraz wolniej im idzie, opóźnienie 2 miesiące, a nowy termin coraz bliżej i nic. jakby jednak wyszło zgodnie z nowym planem to pod koniec września powinni być wolni

Gość Peter
Poszukuję dobrego i w miarę taniego instalatora do CO i wod -kan. Budowa w okolicy Pyskowic.

Albo dobry albo tani. Mnie robiła instalacje ( łącznie z kotłownią i podłączeniem kominka z płaszczem wodnym) właśnie firma z Pyskowic - Burczyk tel. 601-439-586. Tanio może nie było ale mam pewnośc że dobrze. Było to 5 lat temu. wiem że działa do tej pory, ale czy ma czas? :roll:

Która hurtownia najtańsza w Mikołowie lub okolicach ???

Witam

Jeśli chodzi o elektryke to polecam hurtownie z tychów na terenach przemysłowych koło euro cashu nazywa sie Karel, bardzo dobre ceny jak trzeba dowiozą, jak niemają sprowadzą na drugi dzień.

mam telefon do gościa 695-60-90-70 niewiem jak sie nazywa bo zapisałem w telefonie hurtownia :)

Kupowałem u nich kable z tego co pytałem u innych to najtaniej

Pan Korzekwa, Mikołów ul. Krakowska. nie pamiętam nr. 1200 netto za projekt przyłącza woda i kanaliza. czerwiec w tym roku.

Witam wszystkich

Planuję budowę przyłącza wodnego i fragmentu sieci wodociągowej w Orzeszu.

W związku z tym poszukuję jakiegoś projektanta z okolic Mikołowa, Tychów, Orzesza, Łazisk.

Czy ktoś z Forumowiczów może mi polecić kogoś sprawdzonego kto podjął by się wykonania projektu tegoż wodociągu ?

Szukam sprawdzonej ekipy do montażu kominka z DGP. Mam kiepskie doświadczenia w tym zakresieponiważ jena firma z którą byłem umówiony zniknela nie odbiera telefonów i maili natomiast druga która wykonała mi DGP zrobiła to w taki sposób że na mój gust to nie bedzie to działać. W zwiazku z tym prosze o naprawdę sprawdzoną ekipę z okolic BYTOMIA lub T. Gór

dzieki za polecenie projektanta wodociągu - ten temat już mam mniej więcej opanowany chociaż to melodia przyszłości...

na razie muszę się skupić jednak na studni do podlewania ogrodu

szukam namiaru na sprawdzonych magików od czarowania różdżką i wbijania studni

ponoć jest ktoś taki w Tychach i w okolicach Wyr - macie jakieś namiary ??