darekone1 06.08.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Oddam ziemię z wykopów Bytom - Sucha Góra rejon ul. Blachówka. tel.502 721 886 Za 1,5 tygodnia będę miał na zbyciu ok. 200 szt. stempli 2,6 - 3 m- cena 6zł/szt. oraz deski z szalunków - cena do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 darekone widzę że jesteśmy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 06.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 jeśli ktoś ma na zbyciu z okolic Gliwic pustaki ceramiczne porotherm 25 to proszę o informację na priv. , chętnie odkupie lub ewentualnie pustaka kozłowice 250/375/238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quickfox 07.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witajcie, Zwracam się z prośbą o pomoc a mianowicie czy ktoś nie zna jakiejś ekipy budowlanej która mogłaby dokończyć mi budowę domu? Poprzednia zniknęła jak sen jaki złoty, kasując pieniądze za nie dokończoną robotę. Wiem, że to błąd z mojej strony że im zapłaciłem trochę na wyrost ale trudno. Do dokończenia został strop, ścianki poddasza i dach. Będę wdzięczny za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 widzę że Twoja zapowiedź bycia sk... poszła szerokim echem i wszyscy uciekają no moją ekipę bym Ci i poleciła ale ostatnio coraz wolniej im idzie, opóźnienie 2 miesiące, a nowy termin coraz bliżej i nic. jakby jednak wyszło zgodnie z nowym planem to pod koniec września powinni być wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quickfox 07.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ciągle męczyłem się ze starą ekipą ale mam już dość Jak ktoś nie pokazuje się w robocie i nie odbiera moich telefonów to przegina. Dzięki za informację w każdym bądź razie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 07.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Poszukuję dobrego i w miarę taniego instalatora do CO i wod -kan. Budowa w okolicy Pyskowic. Albo dobry albo tani. Mnie robiła instalacje ( łącznie z kotłownią i podłączeniem kominka z płaszczem wodnym) właśnie firma z Pyskowic - Burczyk tel. 601-439-586. Tanio może nie było ale mam pewnośc że dobrze. Było to 5 lat temu. wiem że działa do tej pory, ale czy ma czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 czy ma czas to nic ciekawsze pytanie - czy ma nadal tą samą komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel z 08.08.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Która hurtownia najtańsza w Mikołowie lub okolicach ??? Witam Jeśli chodzi o elektryke to polecam hurtownie z tychów na terenach przemysłowych koło euro cashu nazywa sie Karel, bardzo dobre ceny jak trzeba dowiozą, jak niemają sprowadzą na drugi dzień. mam telefon do gościa 695-60-90-70 niewiem jak sie nazywa bo zapisałem w telefonie hurtownia Kupowałem u nich kable z tego co pytałem u innych to najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 09.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Czy macie może jakiegoś glazurnika godnego polecenia? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witam:) mam do odsprzedania 3 m3 steropianu pod wylewki,EPS-100 grubość 5 cm . odstąpię po 110zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witam:) mam do odsprzedania 3 m3 steropianu pod wylewki,EPS-100 grubość 5 cm . odstąpię po 110zł/m3 może się zainteresuję ... odezwę sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pan Korzekwa, Mikołów ul. Krakowska. nie pamiętam nr. 1200 netto za projekt przyłącza woda i kanaliza. czerwiec w tym roku. Witam wszystkich Planuję budowę przyłącza wodnego i fragmentu sieci wodociągowej w Orzeszu. W związku z tym poszukuję jakiegoś projektanta z okolic Mikołowa, Tychów, Orzesza, Łazisk. Czy ktoś z Forumowiczów może mi polecić kogoś sprawdzonego kto podjął by się wykonania projektu tegoż wodociągu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ola&Tomek Odebrałem,zadrutowałem. Dzięki. P.S. ładny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choos 11.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Szukam sprawdzonej ekipy do montażu kominka z DGP. Mam kiepskie doświadczenia w tym zakresieponiważ jena firma z którą byłem umówiony zniknela nie odbiera telefonów i maili natomiast druga która wykonała mi DGP zrobiła to w taki sposób że na mój gust to nie bedzie to działać. W zwiazku z tym prosze o naprawdę sprawdzoną ekipę z okolic BYTOMIA lub T. Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 11.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czy ma czas to nic ciekawsze pytanie - czy ma nadal tą samą komórkę Komórkę może ma i nową, ale jak się szanuje i nie chce stracic kontaktów to numer powinien mie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 11.08.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzieki za polecenie projektanta wodociągu - ten temat już mam mniej więcej opanowany chociaż to melodia przyszłości... na razie muszę się skupić jednak na studni do podlewania ogroduszukam namiaru na sprawdzonych magików od czarowania różdżką i wbijania studni ponoć jest ktoś taki w Tychach i w okolicach Wyr - macie jakieś namiary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 11.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam,jeśli ktoś z Was zaczyna swoją przygodę z budowaniem, mam do sprzedania kontener budowlany - w naprawdę dobrym stanie, cena do negocjacji. Więcej info pod linkiem w ogłoszeniachhttp://forum.muratordom.pl/sprzedam-kontener-budowlany,t137571.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.08.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czy macie może jakiegoś glazurnika godnego polecenia? Będę wdzięczna za namiary ja szukałam 7 miesięcy były ich na budowie dosłaownie dziesiątki wybrałam i nie żałuję choć tani nie byli namiary poszły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 11.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jesli ktoś ma na zbyciu porotherm 25 lub pustaka z kozłowic 25 moduł 238 bloczki fundamentowe ,stęple budowlane pręty zbrojeniowe fi 12 i 16 to chętnie odkupię- Gliwice i okolice potrzebuje około 1500 sztuk porothermu 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts